- Konu Sahibi agresifkiz
-
Alt tarafı “sizden habersiz yemeğe gidilmiş” arkadan iş çevirmelik ne yaptılar yahu ?İş ortamında yakın arkadaş olduğum bir kız bir erkek arkadaşım var. çalıştığım yerde vardiyalıyız bazı günler birileri boş oluyor şansa bugün üçümüzde boştuk. normalde herhangi bir aktivite de birbirimize haber veririz. müsait olan gelir. ben bensiz bir şey yapılınca bozulan biri değilim gitmek istemiyorsam gitmem yapan yine yapsın. az önce sosyal medyada gördüm ki bensiz yemek yemeye gitmişler. aşırı zoruma gitti. kimseye küsmem kavga etmem sorun çıkarmam ama insanlara, özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum. kendi kendime boşver falan diyorum ama biraz moralim bozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok sıkıldı.
yok yok asla trip falan atmam. bozuldum sadece. normal davranmaya devam edeceğim ama dediğim gibi insanlar niye böyle. sonuçta görüp üzüleceğimi tahmin etmiyorlar mı?Alt tarafı “sizden habersiz yemeğe gidilmiş” arkadan iş çevirmelik ne yaptılar yahu ?
Sakın trip atmayın komik duruma düşersiniz. Daha çok başındasın böyle şeyleri takarsan takılacak olaylarda bittin seeeen
Yakında doğum günün filan mı var ? Belki plan yapıyorlardır senin için bilerek kıskandırmak gibi..yok yok asla trip falan atmam. bozuldum sadece. normal davranmaya devam edeceğim ama dediğim gibi insanlar niye böyle. sonuçta görüp üzüleceğimi tahmin etmiyorlar mı?
İş ortamında yakın arkadaş olduğum bir kız bir erkek arkadaşım var. çalıştığım yerde vardiyalıyız bazı günler birileri boş oluyor şansa bugün üçümüzde boştuk. normalde herhangi bir aktivite de birbirimize haber veririz. müsait olan gelir. ben bensiz bir şey yapılınca bozulan biri değilim gitmek istemiyorsam gitmem yapan yine yapsın. az önce sosyal medyada gördüm ki bensiz yemek yemeye gitmişler. aşırı zoruma gitti. kimseye küsmem kavga etmem sorun çıkarmam ama insanlara, özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum. kendi kendime boşver falan diyorum ama biraz moralim bozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok sıkıldı.
İki ifadenizi çelişkili buldum.
Kötü düşünmenize gerek yok belki tesadüfen olay bu şekilde gelişmiştir size haber vermek akıllarına gelmemistir veya o kadar vakitleri yoktur. Üzmeyin kendinizi.
yok maalesef. samimi olduğum için çok üzüldüm aslında. bundan sonra mesafe koymaya karar verdim.Yakında doğum günün filan mı var ? Belki plan yapıyorlardır senin için bilerek kıskandırmak gibi..
çok samimi değilsen rahat ol bence.
olmadığını biliyorum. belkide gereksiz alınganlık haklısınız.Belki aralarında bir şey vardır, başbaşa olmak istemişlerdir, bence gereksiz alınganlık yapıyorsunuz.
Ohoookimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum.
ben herkesi kendim gibi sanıyorum haber verelim alınır kötü hisseder yalnız kalmasın gibi gibi napiyim işte enayilik
Bu his adamı kanser eder, boşverinben herkesi kendim gibi sanıyorum haber verelim alınır kötü hisseder yalnız kalmasın gibi gibi napiyim işte enayilik
Alt tarafı beraber yemeğe çıkmışlar, arkanızdan iş çevirmişler gibi konuşuyorsunuz.özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum.
Alt tarafı beraber yemeğe çıkmışlar, arkanızdan iş çevirmişler gibi konuşuyorsunuz.
Alınmanız çok yersiz, yaptıkları her plana sizi dahil etmek zorunda değiller.
Kırılabilirsiniz ama bu olayla mesafe koymak da biraz fazla değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?