Alınganlık mı yapıyorum haklı mıyım?

agresifkiz

Güzelbirşeylerolsun
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2013
3.154
1.778
333
İstanbul
İş ortamında yakın arkadaş olduğum bir kız bir erkek arkadaşım var. çalıştığım yerde vardiyalıyız bazı günler birileri boş oluyor şansa bugün üçümüzde boştuk. normalde herhangi bir aktivite de birbirimize haber veririz. müsait olan gelir. ben bensiz bir şey yapılınca bozulan biri değilim gitmek istemiyorsam gitmem yapan yine yapsın. az önce sosyal medyada gördüm ki bensiz yemek yemeye gitmişler. aşırı zoruma gitti. kimseye küsmem kavga etmem sorun çıkarmam ama insanlara, özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum. kendi kendime boşver falan diyorum ama biraz moralim bozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok sıkıldı.

Alt tarafı “sizden habersiz yemeğe gidilmiş” arkadan iş çevirmelik ne yaptılar yahu ?
Sakın trip atmayın komik duruma düşersiniz. Daha çok başındasın böyle şeyleri takarsan takılacak olaylarda bittin seeeen

yok yok asla trip falan atmam. bozuldum sadece. normal davranmaya devam edeceğim ama dediğim gibi insanlar niye böyle. sonuçta görüp üzüleceğimi tahmin etmiyorlar mı?

yok yok asla trip falan atmam. bozuldum sadece. normal davranmaya devam edeceğim ama dediğim gibi insanlar niye böyle. sonuçta görüp üzüleceğimi tahmin etmiyorlar mı?
Yakında doğum günün filan mı var ? Belki plan yapıyorlardır senin için bilerek kıskandırmak gibi..
çok samimi değilsen rahat ol bence.

İki ifadenizi çelişkili buldum.
Kötü düşünmenize gerek yok belki tesadüfen olay bu şekilde gelişmiştir size haber vermek akıllarına gelmemistir veya o kadar vakitleri yoktur. Üzmeyin kendinizi.

İki ifadenizi çelişkili buldum.
Kötü düşünmenize gerek yok belki tesadüfen olay bu şekilde gelişmiştir size haber vermek akıllarına gelmemistir veya o kadar vakitleri yoktur. Üzmeyin kendinizi.

orda şunu demek istedim bana haber verilir ama ben gitmek istemem sonuçta göbek bağımız bir kesilmedi tabi ki istediklerini yaparlar kaldı ki bende yaparım sevmem böyle şeyleri. ama bile bile davet etmemek canımı sıktı biraz.

Belki aralarında bilmediğiniz özel bi bağ vardır üçlü ilişkilerde maalesef bu oluyor, bi kişi dışlanmasa da öyleymiş gibi gelir. Mesela öğrenci evlerinde yaşarken ya iki, ya dört mantığı vardır.

Alt tarafı beraber yemeğe çıkmışlar, arkanızdan iş çevirmişler gibi konuşuyorsunuz.

Alınmanız çok yersiz, yaptıkları her plana sizi dahil etmek zorunda değiller.

bende kendi kendimi doldurmak istemiyorum aslında biraz o yüzden de sizlerden fikir almak istedim.

İnsanlar sizi neden her planına davet etmek zorunda olsun ki? Belki anlık gelişti , denk geldi ya da taraflardan biri diğerinden hoşlanıyor baş başa kalmak için fırsat yarattı. Sanki ikisi bir olup iş yerinde ayağınızı kaydırmış gibi ne kadar fazla tepki vermişsiniz. Altı üstü baş başa vakit geçirmişler. Bu kadar tepki verdiğinize göre siz bu erkek olandan hoşlanıyorsunuz galiba.

Ben burada neye alındığınızı anlamadım. Kendi aralarında da yemeğe gidebilirler. Belki ikisi daha iyi anlaşıyordur, bugün de baş başa yemek yemek istemişlerdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…