Alınganlık mı yapıyorum haklı mıyım?

hem bensız gıtseler bozulmam dıyorsunuz
hemde sızsız gıttıklerı ıcın ıs hayatında kımseye guvenılmeyecegını ogrenmıs oldum dıyorsunuz
vah vah cok yazık goruyormusunuz sız su hainlerı karınlarını doyurmuslar

Bence biraz fazla alınganlık yapmışsınız.
Tamamen denk gelmiş olabilirler , belki özel bi şey konuşacaklar ki bunda da alınacak bi şey yok aman alınmayın her şeyi geçtim belki yeni bir aşk doğacak (her iki tarafın da bekar olduğunu var sayıyorum, artık yazarken tüm ayrıntıları yazmak gerektiğini öğrendim ).

İnsanlar genel itibari ile alıngan havadan nem kapan kişiler ile yakın ilişki kurmak istemezler şayet öyle bir tarafınız varsa belki torpulemek istersiniz.

Sizi ilgılenfıren bısey yoktu demekki .Takılacak bır sey yok .Kac yasında ınsanlarız herkes her ıstedıgını yapabılır.Spontene gelısmıstır yada sızı ıstememıslwrdır

Özel bir yemek olmuş bence. Kötü hissetmenizi ben anladım sonuçta yakınsız ama bence normal bir arkadaşlık yemeği olmamış o

Erkek arkadas bayan arkadasi daha yakindan istemis olabilir tabi.

salla gitsin insanları bu kadar önemsemek doğru değil olan sana oluyor boşver. naparlarsa yapsınlar. sen gel evine, uzat ayaklarını, al eline kitabını kahveni ya da sevdiğin bir dizi film aç. herkesin de canı cehenneme de

İyi ki umursamıyosun ha Bence açık açık de samimiymişsiniz, bensiz nasıl boğazınızdan geçti ulen diye

Şöyle herkes elbette farklı arkadaşlarıyla yakın arkadaşın da olsa görüşebilir haber vermeyebilir. Lakin her zaman iki veya üç arkadaşınızla geceniz gündüzünüz bir geçip başka zaman size haber vermemeleri evet bana da küsmek için değil de kırılmak için bi neden olarak geliyor eminim bunu herkes yaşamıştır ben de küsmedim dile de getirmedim elbet çünkü hemen tripli muamelesi yapıyorlar size eğer dile getirirseniz size de ayy ne kadar alıngan tripli diyecekler o yüzden boşverin bence çokta önemsemeyin kendinizi dışlanmış hissediyorsanız siz de her zaman haber vermezsiniz olur biter

Canım bazılarımız ince ruhludur. Neye ne kadar takılacağın kimsenin kanaatinde değil. O senin öz karakterin. Böyle şeyleri çok yaşamış biri olarak haksız bulmadım seni. Ve 30 uma geçen ay girdim tam bir senedir bu şekilde yürüyen bütün arkadaşlıklarımı sildim. Çünkü çok şans vermiştim. Ve biliyorum bigün benim de en samimi arkadaşım diyebileceğim bir kız arkadaşım olucak. Senin enerjini aşşağıya çeken kimseyi hayatında tutmak zorunda değilsin sırf fazla ince düşündüğün için.

Hadi beraber bir şey yaptılar bari sosyal medyaya koymasalardı. Sizin görüp üzüleceğinizi bilemediler mi? Belki arada aşk gibi bir şey vardır?

Daha önce yapılan organizasyonlara gitmediyseniz o yüzden çağırılmamış olabilirsiniz. Ben bir iki reddedilirsem bir üçüncüye çağırmam iş yerinde ne kadar samimi de olsam.

Sormanız bile hata ya, tabii ki siz abartmissini,. Sizi seviyorlar diye yani zinhar sizsiz zaman gecirmesinler mi?
Zaten Allah'ın günü berabersiniz,izin gününde de ayrı olmak normal değil mi?
Böyle küçük seylers takılan biriyseniz belki bu yüzden cagirilmamissinizdir. belki de ikisi birbriinden hoslaniyor ya da biri ötekinin biriyle arasını yapmayi düşünüyor, ya da sizi çağırmak akıllarına gelmedi anlık karar veridler.
Ne yani? Böyle küçük seyler için gönül koyan insanlara uyuz oluyorum

Birkaç arkadaşımı yemeğe çağırdığım için çağırmadığım diğer birkaç arkadaşımın tribiyle boğulan biri olarak, bu kadar alıngan olmayın diyorum. Kurt sürüsü değiliz ki hep aynı kişilerle zaman geçirelim.

Sizsiz bir şey yapılınca bozulan biri olmadığınıza emin misiniz? Siz bu cümleyi yanlış anlamışsınız bence.

Sizden habersiz görüşmelerine bozulmuşsunuz ama haksızsınız. Üçlü arkadaş grubunda sık yaşanır bu durum genelde de taraflardan biri sizin yaptığınız gibi alınganlık gösterir. Ördek ailesi gibi her yere birlikte gitmenize gerek yok ki. Siz olmadan da konulacakları konular olabilir, baş başa görüşmek isteyebilirler, o an öyle gelişmiş olabilir vs bir sürü sebebi vardır, illa sizi çağırmak mecburiyetinde değiller. Bence gereksiz alınganlık gösteriyorsunuz

samimiyet varsa nezaketen söylenir. açıklama yapacaklar mı sana bir bak. yapmazlarsa ben iğnelerdim direk bensiz boğazınızdan geçti mi nasıldı yemekler güzel miydi derdim. sonra kaldığım yerden devam ederdim.ki yapıyorum da. 4 kişiyiz birimiz ayrı plan yapsa o kişinin üstüne gidip bezdiriyoruz ama ciddi manada küslük vs gıbı durumlar olmuyor. kaldığımız yerden devam edıyoruz. ki zaten koca koca insanlarız o an kimin yanında kendini iyi hissediyorsa orada olsun. alındığını belli etmeme gıbı gereksiz trıbede gerek yok. açıkça söyle. sonuçta sevdiğin ve enerjinin tuttuğu insanlar. egoya gerek yok.

ben olsam kırılırdım bende
ama ben çok ince olduğumdan
trip atıp küsmezdim ama alınırdım
bari sosyal medyaya koymasalardı çaktırmasalardı

keşke burda yazan arkadaşlar gibi olsam ahh keşke

Genelde böyle durumda ikisi arasında yakınlık çıkıyor. Belki bir ilişki başında da olabilirler. Bizzat yaşadım bunu, diğer arkadaşımızdan kopmuştuk diğer arkadaşımla birbirimizden hoşlandığımız için. Çünkü telefonda uzun uzun konuşmaya başladık , o aradığında meşgul çalıyormuş öyle diyordu. Beraber buluştuğumuz için onu çağırmıyorduk elbette baş başa olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…