- Konu Sahibi agresifkiz
-
Sizi ilgılenfıren bısey yoktu demekki .Takılacak bır sey yok .Kac yasında ınsanlarız herkes her ıstedıgını yapabılır.Spontene gelısmıstır yada sızı ıstememıslwrdırİş ortamında yakın arkadaş olduğum bir kız bir erkek arkadaşım var. çalıştığım yerde vardiyalıyız bazı günler birileri boş oluyor şansa bugün üçümüzde boştuk. normalde herhangi bir aktivite de birbirimize haber veririz. müsait olan gelir. ben bensiz bir şey yapılınca bozulan biri değilim gitmek istemiyorsam gitmem yapan yine yapsın. az önce sosyal medyada gördüm ki bensiz yemek yemeye gitmişler. aşırı zoruma gitti. kimseye küsmem kavga etmem sorun çıkarmam ama insanlara, özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum. kendi kendime boşver falan diyorum ama biraz moralim bozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok sıkıldı.
İyi ki umursamıyosun haİş ortamında yakın arkadaş olduğum bir kız bir erkek arkadaşım var. çalıştığım yerde vardiyalıyız bazı günler birileri boş oluyor şansa bugün üçümüzde boştuk. normalde herhangi bir aktivite de birbirimize haber veririz. müsait olan gelir. ben bensiz bir şey yapılınca bozulan biri değilim gitmek istemiyorsam gitmem yapan yine yapsın. az önce sosyal medyada gördüm ki bensiz yemek yemeye gitmişler. aşırı zoruma gitti. kimseye küsmem kavga etmem sorun çıkarmam ama insanlara, özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum. kendi kendime boşver falan diyorum ama biraz moralim bozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok sıkıldı.
Şöyle herkes elbette farklı arkadaşlarıyla yakın arkadaşın da olsa görüşebilir haber vermeyebilir. Lakin her zaman iki veya üç arkadaşınızla geceniz gündüzünüz bir geçip başka zaman size haber vermemeleri evet bana da küsmek için değil de kırılmak için bi neden olarak geliyor eminim bunu herkes yaşamıştır ben de küsmedim dile de getirmedim elbet çünkü hemen tripli muamelesi yapıyorlar size eğer dile getirirseniz size de ayy ne kadar alıngan tripli diyeceklerİş ortamında yakın arkadaş olduğum bir kız bir erkek arkadaşım var. çalıştığım yerde vardiyalıyız bazı günler birileri boş oluyor şansa bugün üçümüzde boştuk. normalde herhangi bir aktivite de birbirimize haber veririz. müsait olan gelir. ben bensiz bir şey yapılınca bozulan biri değilim gitmek istemiyorsam gitmem yapan yine yapsın. az önce sosyal medyada gördüm ki bensiz yemek yemeye gitmişler. aşırı zoruma gitti. kimseye küsmem kavga etmem sorun çıkarmam ama insanlara, özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum. kendi kendime boşver falan diyorum ama biraz moralim bozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok sıkıldı.
Canım bazılarımız ince ruhludur. Neye ne kadar takılacağın kimsenin kanaatinde değil. O senin öz karakterin. Böyle şeyleri çok yaşamış biri olarak haksız bulmadım seni. Ve 30 uma geçen ay girdim tam bir senedir bu şekilde yürüyen bütün arkadaşlıklarımı sildim. Çünkü çok şans vermiştim. Ve biliyorum bigün benim de en samimi arkadaşım diyebileceğim bir kız arkadaşım olucak. Senin enerjini aşşağıya çeken kimseyi hayatında tutmak zorunda değilsin sırf fazla ince düşündüğün için.İş ortamında yakın arkadaş olduğum bir kız bir erkek arkadaşım var. çalıştığım yerde vardiyalıyız bazı günler birileri boş oluyor şansa bugün üçümüzde boştuk. normalde herhangi bir aktivite de birbirimize haber veririz. müsait olan gelir. ben bensiz bir şey yapılınca bozulan biri değilim gitmek istemiyorsam gitmem yapan yine yapsın. az önce sosyal medyada gördüm ki bensiz yemek yemeye gitmişler. aşırı zoruma gitti. kimseye küsmem kavga etmem sorun çıkarmam ama insanlara, özellikle iş hayatında kimseye güvenilmemesi gerektiğini bir kere daha öğrenmiş oldum. kendi kendime boşver falan diyorum ama biraz moralim bozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok sıkıldı.
takmam aldırmam boyle şeylerle diyosun!? Bayağıda takılıp canın sıkılmışbozuldu. sizce takılmam gereken bir konu mu? canım çok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?