Alınganlık mı yapıyorum haklı mıyım?

Biraz manidar buldum yazınızı egoya gerek yok yazıp laf sokmak egosuzluktan değil egodan oluyor.

hiç ama hiiiiiiiçççç takılma ben de aynı durumları yaşıyorum işe başladım 2 ay oldu ofistekilerin çoğu benden küçük ama bir havaları var egoları görmen lazım simit yerler bir yer misin demezler çok muhattap olmazlar ki ben yemek saatlerinde yanlarına giderim muabbet etmeye çalışırım ama no no ben nasılsın demesem demezler ha baktım dedim ki kim bunlar ya kim ne sanıyorlar kendilerini dedim içimden canları nereyeyse oraya gitsin dedim merhaba ve işin dışında muhattap olmam ilk başlarda kafama takmıştı ama sonradan dedim ki heryerde geçiciyiz en baştada bu fani dünyada sonrada hayatımda görmeyeceğim insanları neden takayım? hangisi benden daha değerli? benim kafama takmam onlarım umrunda mı? bunları düşündüm ve ne kadar az konuşma o kadar iyidir mesafe her zaman güzelmiş bir kere daha anladım

kesinlikle takılmaması gereken bir konu..
bırak iş arkadaşlığını çok samimi olduğumuz 2 kız arkadaşım var. bazen ayrı ayrı görüşmek istediğimiz bile oluyor ve buna hiç takılmadık mesela..
her samimi olan her yaptığını her gittiği yeri diğerlerine söylemekle mükellef değildir..

Biraz manidar buldum yazınızı egoya gerek yok yazıp laf sokmak egosuzluktan değil egodan oluyor.
inanın o laf sokmayı aynı böyle sizin gibi anlamış olsalardı bu samimiyette arkadaşlığımız ilerlemiş olmazdı, ki bu durum herkeste aynı olmaz ve kaldırmaz.

Beraber bir yemek yediler diye neden arkadaşlarınıza mesafe koyuyorsunuz ki?
Olabilir her zaman hep birlikte gezilecek diye bir kanun yok ki?
Ben gerçekten kızıyorum bu tarz konulara..
Arkadaşlarınız kötü anınızda yanınızda değilse, arkanızdan iş çeviriyorlarsa, iyiliğinizi istemiyorlarsa, mutlu gününüzde sizi yalnız bırakıyorlarsa mesafe koyun ama arada bir birlikte beraber yemeğe gidiyorlar diye mesafe koymanız ve arkadaşlığınızı bunun üzerinden değerlendirmeniz gerçekten çocukça..
Demek ki denk düşmemiş, demek ki o an ikisi gitmek istememiş ve bu çok doğal bir durum..
Arkadaşlık değerlendirmesi bu kadar basit bir konu üzerinden yapılmaz..

inanın o laf sokmayı aynı böyle sizin gibi anlamış olsalardı bu samimiyette arkadaşlığımız ilerlemiş olmazdı, ki bu durum herkeste aynı olmaz ve kaldırmaz.
Sonuçta onlar özel arkadasınız değil, iş arkadasınız. Onun için aynı iş yerinde çalışıyorsunuz ve her olaya herkes herkesı davet etmek zorunda değil. Kaldırılmaz dediğiniz konuyu anlamadım sadece.Küfür etmemiş ,arkanızdan iş çevirmemiş, üstünüze basıp yükselme durumları olmamış.Samimiyet derecesini siz bilirsiniz fakat insanlar ayrı plan yapabilir.İş hayatında normal böyle şeyler. Fikir sormuşsunuz bende söyledim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…