Selamlar canım sıkıldı akşam akşam
Şimdi ben bayağı kilo verdim kendi çabalarımla çok mutluyum istediğini giyiyorum falan ama haliyle göğüslerde de küçülme sarkma oldu .
Zaman zaman eşim şakayla karışık duyurdu bana bugünde bir konu geçti eşim zaten göğsün falan yok tahta gibi diye söyleyince çok bozuldum .Saka yaptım diyor hala.
Ama bu kaçıncı oldu arkadaşlar tamam biliyorum bende farkındayım ama yapacak bisey yok yani.Illaki oluyor vücutta deforme .Spor falan gerekli ama zaman da gerekiyor .Neyse ama benim bayağı moralim bozuldu.Hatta göğüslerim dolsun diye kilo almayı bile düşünüyorum ama çok zor verdim 90 küsur den 50 'li rakamlara tam iki senemi aldı.Siz olsanız ne düşünürdünüz .
Ne güzel yazmissin agzina saglikeşimin tam bir g.rizekalı olduğunu düşünürdüm.
ek olarak laftan anlamıyorsa ben de onun gururunu kırardım
Yok canım öyle deyince ne alaka deyip siyriliyorÖnemli olan benim aynaya bakınca olan mutluluğum. Niye kilo alasın ki tekrardan? Beğenmiyosan slikon taktırırsın.
Gider göğüslerimi yaptırırdım onun parasıyla,elindekiyle avunmazsa cebindekinden olurSelamlar canım sıkıldı akşam akşam
Şimdi ben bayağı kilo verdim kendi çabalarımla çok mutluyum istediğini giyiyorum falan ama haliyle göğüslerde de küçülme sarkma oldu .
Zaman zaman eşim şakayla karışık duyurdu bana bugünde bir konu geçti eşim zaten göğsün falan yok tahta gibi diye söyleyince çok bozuldum .Saka yaptım diyor hala.
Ama bu kaçıncı oldu arkadaşlar tamam biliyorum bende farkındayım ama yapacak bisey yok yani.Illaki oluyor vücutta deforme .Spor falan gerekli ama zaman da gerekiyor .Neyse ama benim bayağı moralim bozuldu.Hatta göğüslerim dolsun diye kilo almayı bile düşünüyorum ama çok zor verdim 90 küsur den 50 'li rakamlara tam iki senemi aldı.Siz olsanız ne düşünürdünüz .
Bunu da tuttumSeninde .... küçük ben bir şey diyor muyum de :) :) vallahi hak etmiş bunu
Ya gerçekten insan üzülüyor kendi çabamla azimle verdim ee tabi bizim geleneksel ay çok cirkinlesmissin bu ne böyle laflarından da yoruldum. Birde eşim böyle yapınca iyice delirttiler benieşimin tam bir g.rizekalı olduğunu düşünürdüm.
ek olarak laftan anlamıyorsa ben de onun gururunu kırardım
Aynı şeyi yazacaktım çekindim yazmaya :) sonuna kadar haketmiş..Bunu da tuttum
Tabii geçen eski kilolu fotoğraflarımı gösteriyor bana eski haline bak diye dedim ne var gurur duyuyorum o hakimlede deyince sustu.Eşiniz kilolu olsanız bu seferde onunla dalga gecerdi. Siz de ona çok güvendiği bi uzvuyla ilgili eleştiri yapın bakalım hoşuna gidecek mi eşek şakası?! Hiç kafana takma diyeceğim ama öyle bi öküzle evli olup takmamak mümkün görünmüyor.
Eşinin karakterini bilmediğimizden ne desek havada kalıyor. Belkide size takılmayı seviyodur.Yok canım öyle deyince ne alaka deyip siyriliyor
Aynı şeyi yazacaktım çekindim yazmaya :) sonuna kadar haketmiş..
Yok zaten çok mutluyum bu halimle kendimi o kadar hafiflemiş hissediyorumki.Düsunun yaz geldi ve ben saklanmadan bikinimi giyip gunesleniyorum .Ama yok benim koca hala saçma sapan acaba nerden vursam diye laf sokmaya uğraşıyor.Bu adamların malum yerlerini nirvananin tepesine çıkarmayın Allah aşkına yaa..Brad pitt mi kendisi ayrıca?Öyle bile olsa kimsenin kimseye bunu demeye hakkı olamaz........Azcik değer verin kendinize.Sonra üzülen siz olmayın..
Aman konuşuyor işte önceden sadece kilomdam vururdu şimdi de böyle. Valla geçen gün dedim resmen 10 görümce gücündesin diye.Hiçbir şey düşünmez keyfime bakardım.
Bu tarz adamların ağızlarına fermuar ekletmek istiyorum yahu. Boş konuşmasınlar. " Tahta göbösön." dersin kendisi Hugh Jackman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?