Iyi demişsiniz. Onun özgüveni zedelenmiş belli ki. Acısını nerden çıkaracağını bilemiyor. Siz güneşlenin keyifle oh 40 kilo atmışsınız onun laflari neymiş.Aman konuşuyor işte önceden sadece kilomdam vururdu şimdi de böyle. Valla geçen gün dedim resmen 10 görümce gücündesin diye.
Öylede bir olur iki olur ki kibarcada söyledim bak şaka diyorsun ama bozuluyorum diye.Hayir diyorum da begenmiyorsan kapı orda diye sonra şaka deyip siyriliyorum bendeEşinin karakterini bilmediğimizden ne desek havada kalıyor. Belkide size takılmayı seviyodur.
Ya zaten çocuklardan falan sarkacagi kadar sarkmıştı.Kilolu olduğum için belli olmuyordu .Birde işte bilirsiniz eskiler sevmez ya öyle annem falan çok vermişsin deyince bu yüz buldu.Cok çok az kişi helal olsun nasıl başardın diyor geri kalanını da ay çok kötü gözüküyorsun hasta gibi deyip yine soruyorlar nasıl verdin diye .Anlamadimki benIyi demişsiniz. Onun özgüveni zedelenmiş belli ki. Acısını nerden çıkaracağını bilemiyor. Siz güneşlenin keyifle oh 40 kilo atmışsınız onun laflari neymiş.
Ya zaten boyum 1.56 falan öyle çok sıfır beden de değilim düşünsenize bu boya 90 kiloyu.Maalesef doğumlarda arka arkaya olunca benim vücudum zaten deforme olmuştu çatlaklar falan .Ama şimdi bir kadında da göğüs/meme önemli hani
Ya zaten boyum 1.56 falan öyle çok sıfır beden de değilim düşünsenize bu boya 90 kiloyu.Maalesef doğumlarda arka arkaya olunca benim vücudum zaten deforme olmuştu çatlaklar falan .
Öyle olur genelde siz iyi hissediyorsanız boşverin gerisini.Ya zaten çocuklardan falan sarkacagi kadar sarkmıştı.Kilolu olduğum için belli olmuyordu .Birde işte bilirsiniz eskiler sevmez ya öyle annem falan çok vermişsin deyince bu yüz buldu.Cok çok az kişi helal olsun nasıl başardın diyor geri kalanını da ay çok kötü gözüküyorsun hasta gibi deyip yine soruyorlar nasıl verdin diye .Anlamadimki ben
Söyle tabi insan kiloluyken yüzü falan çok güzel gözüküyor ama hiç önemi yok benim için ben çizgilerimize beğeniyorum.Cunku kilo yüzünden çok lafta duydum anliyorsunuzdur beni.Hatta geçen gün geziyorduk dışarda esimin arkadaşlarıymış şakayla karışık eşime kızın mı dediler ki eşimde fittir dikkat eder kendine.Belki saçma ama genç görünüyor esin falan dedi hatta karısı alindinmi falan dedi.Yok aslında hoşuma gitti.Öyle olur genelde siz iyi hissediyorsanız boşverin gerisini.
Tabi canım aynı lafı söyledim cevab sakadami yapmayalım .Yok zaten aklimda benim deÖnemli olan sizin kendinizi iyi hissetmeniz.
Beğenmiyorsa versin parasını silikon yaptırsın :)
42 bedeni zorlarken 34 bedene düştüm. Önce herkes hasta mısın diye koşturdu. Sonra benzer tepkiler geldi. Ama ben böyle mutluyum dedikten sonra kimse ses çıkaramadı. Mutlu kadin güzel kadındır.Söyle tabi insan kiloluyken yüzü falan çok güzel gözüküyor ama hiç önemi yok benim için ben çizgilerimize beğeniyorum.Cunku kilo yüzünden çok lafta duydum anliyorsunuzdur beni.Hatta geçen gün geziyorduk dışarda esimin arkadaşlarıymış şakayla karışık eşime kızın mı dediler ki eşimde fittir dikkat eder kendine.Belki saçma ama genç görünüyor esin falan dedi hatta karısı alindinmi falan dedi.Yok aslında hoşuma gitti.
Yani aman ya hayır ben kimseye ne kilo ver ne al derim.Anlamiyorum ki bu cesareti nasıl buluyorlar.42 bedeni zorlarken 34 bedene düştüm. Önce herkes hasta mısın diye koşturdu. Sonra benzer tepkiler geldi. Ama ben böyle mutluyum dedikten sonra kimse ses çıkaramadı. Mutlu kadin güzel kadındır.
eşimin tam bir g.rizekalı olduğunu düşünürdüm.
ek olarak laftan anlamıyorsa ben de onun gururunu kırardım
Ya öylede bir kaç kez deyince bir kadın olarak taktım kafaya isteAman ne var bunda ben hıc alınmazdım. Benle onunla dalga geçerdim olur biterdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?