Eki Görüntüle 1475174 Eki Görüntüle 1475173 Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınnEğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???
cevap için teşekkürler. Canım yukarıdaki bayanın göğsündekini arıyorum. acaba satıldığı yerleri biliyormusun canım ?Fotoğrafını gösterin.
Vardır ama ne bileyim çok itici durmuyor mu
Bence itici değil deli dana gibi arıyorumFotoğrafını gösterin.
Vardır ama ne bileyim çok itici durmuyor mu
canım benimm :) peki ne dedin de aldın ve fiyatı nedir ?ben pentiden almıştım
ne dedin de aldın ücreti nedir ?ben pentiden almıştım
ayyıldız nerde ? çoğu çamaşırcı derken ? canım birde atıyorum mağazaya gittim müşteri temsilcisine ne demeliyim silikon sütyen deyince bunu mu veriyorlar ? ücret ne peki canım ?Ayyıldız'da görmüştüm. Çoğu çamaşırcı satıyor artık.
Bilmem hiç almadım :) ama dekolte sütyeni denebilir bence. Sırt ve göğüş dekoltesi için yapılmış çünkü.ayyıldız nerde ? çoğu çamaşırcı derken ? canım birde atıyorum mağazaya gittim müşteri temsilcisine ne demeliyim silikon sütyen deyince bunu mu veriyorlar ? ücret ne peki canım ?
canım çok teşekkürler :) 25 vardır sanırım fiyatı :) ay canım benim tekarardan saol :) o zaman her pentide vardır canım.Silikon gögüse yapışan südyen dedim de fiyatını hatırlamıyorum maalesef.İnternet sitesinden kontrol edebilirsin.Hatta bugun kadıköydeki pentide gördüm bile
uuu fiyatı baya tuzluymuş
canım çok teşekkürler :) 25 vardır sanırım fiyatı :) ay canım benim tekarardan saol :) o zaman her pentide vardır canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?