İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar alırken silikon sütyen mi demeliyim ?

TugTugTug

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2015
44
6
13
34
Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınn Eğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???

Fotoğrafını gösterin.
Vardır ama ne bileyim çok itici durmuyor mu

Ayyıldız'da görmüştüm. Çoğu çamaşırcı satıyor artık.
ayyıldız nerde ? çoğu çamaşırcı derken ? canım birde atıyorum mağazaya gittim müşteri temsilcisine ne demeliyim silikon sütyen deyince bunu mu veriyorlar ? ücret ne peki canım ?

Silikon gögüse yapışan südyen dedim de fiyatını hatırlamıyorum maalesef.İnternet sitesinden kontrol edebilirsin.Hatta bugun kadıköydeki pentide gördüm bile

ayyıldız nerde ? çoğu çamaşırcı derken ? canım birde atıyorum mağazaya gittim müşteri temsilcisine ne demeliyim silikon sütyen deyince bunu mu veriyorlar ? ücret ne peki canım ?
Bilmem hiç almadım :) ama dekolte sütyeni denebilir bence. Sırt ve göğüş dekoltesi için yapılmış çünkü.

Silikon gögüse yapışan südyen dedim de fiyatını hatırlamıyorum maalesef.İnternet sitesinden kontrol edebilirsin.Hatta bugun kadıköydeki pentide gördüm bile
canım çok teşekkürler :) 25 vardır sanırım fiyatı :) ay canım benim tekarardan saol :) o zaman her pentide vardır canım.

Pentidede var loyadada fiyatlar değişiyodu ama terleyınce dusuyomus bunlar bılgın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…