34 tl canım pentidecanım çok teşekkürler :) 25 vardır sanırım fiyatı :) ay canım benim tekarardan saol :) o zaman her pentide vardır canım.
şimdi ben göğüse yapışan silikon sütyen mi demeliyim ?Pentidede var loyadada fiyatlar değişiyodu ama terleyınce dusuyomus bunlar bılgın olsun..
ayy çok pahalı ya peki loya da ?34 tl canım pentide
Internet sitelerine girip baksan daha iyi sonuç alırsın.ayy çok pahalı ya peki loya da ?
Orda 39 tl diye biliyorumayy çok pahalı ya peki loya da ?
Evet anlarlar zaten..şimdi ben göğüse yapışan silikon sütyen mi demeliyim ?
Allah canını almasn112'ye sordun mu?
ya ben size mesaj atmak istiyorum ama atamiyorumHarbiden Acilmiş.
ya ben size mesaj atmak istiyorum ama atamiyorumyeri degil ama bana mesaj atar misiniz bi soru soracagim :))
Dalga geçtiğinizi düşünmeye başlayacağım.şimdi ben göğüse yapışan silikon sütyen mi demeliyim ?
Özel bir gün için elbise giyeceğim, dekolte için :)Allah canını almasnsuyu püskürttüm okurken Evet bu aciliyet nıye kı bende meraklandm
Neden ? Ama tabiki özgürsünüz ben birşey diyemem tabi ki.Dalga geçtiğinizi düşünmeye başlayacağım.
Eki Görüntüle 1475174 Eki Görüntüle 1475173 Kızlar merhaba, biliyorum buraya açılmaz konum ama burası çok okunduğu için soracağım. Lütfen konum kapanmadan acilen biliyorsanız ne olur cevap yazın ne olur... ?? Kızlar ben bu resimlerdeki silikon sütyenlerden aıyorum çok acil olduğu için arıyorum ama bulamıyorum bir türlü. Acaba hangi mağazalardan ve ne kadara temin edebilirim ? ne olur konum kapanmadan acil cevap yazınnEğer çok igtiyacım olmasaydı buralara kadar üye olma zahmetinde bulunup konu açmazdım cevaplarınızı 4 gözle bekliyorummmmmmm... :) kızlar örneğin pentide falan varmıdır ya da loya da ? ben alırken silikon sütyen mi demeliyim ?? acil cevap ne olur ???
peki fiyat nedir ?Konuyu açtım karşıma göğüsler çıkınca şok oldum töbe töbeAyyıldızda var ayyıldızda heryerde var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?