İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar alırken silikon sütyen mi demeliyim ?

Ay canım ben fiyatına bakmadım ki nette gördüydüm ayyıldızın sitesine bakarken çok bişey değildir ya 50 tl den fazla olmaz
iyi o zaman 50 tl ye kadar sınırım var :) canım birde bunlar göğüsü birşestiriyor değil mi ? benim tam birleşi değil. birleşmek üzere. bazı yöntemler sayeseinde o da :)

öylesine yükledim canım. Ama bu her insanın başına gelebilir. sizinde acilen aradğınız birşey olabilir mesela lütfen kimseye böyle yapmayın

Ya olabilir elbette, Google bir kaç kelime girip görsellerden arama yaparsanız zaten istediğiniz ne varsa çıkıyor.
Buraya acilen uye olmayı gerektiren bir durum değil.
Dalgasına açılmış bir konu gibi geldi.

Tamam da bu kadar acilse arama motorları var ?
Kadınlarkulubunde satılmıyor ya sonuçta sutyen
biliyorum ama ben tabiki de araştırdım netten fakat net bilgi bulamadım sürekli internetten satış var. bende kendi ellerimle mağazadan almak istiyorum bunun için belki yakon zamanda iç çamasırı magazasından satın alan olmuştur belki yardımcı olurlar diye açtım :)

Ya olabilir elbette, Google bir kaç kelime girip görsellerden arama yaparsanız zaten istediğiniz ne varsa çıkıyor.

zaten buraya acilen üye olamazsınız ki
ben 1 gün beklemiştim üyeliğimin onaylanması için, hatırlıyorum
1 gün beklediğine göre pek de acil olmasa gerek
o zaman amaç nedir anlamadım.

hayır kesinlikle dalga geçmek gibi bir niyetim yok. internette net bilgi yok ki gidip şu magazadan temin edebilirsiniz diye onun için.

zaten buraya acilen üye olamazsınız ki
ben 1 gün beklemiştim üyeliğimin onaylanması için, hatırlıyorum
1 gün beklediğine göre pek de acil olmasa gerek
o zaman amaç nedir anlamadım.
bilmiyorum ben hotmail hesabımla üye oldum 1 dk içerisinde. birde e postama onay yolladıla onayladım 1 dk içerisinde üye oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…