şaka yaprtım :) ama 25 tlye çok ama çok uygun ya hemde çok güzel.
haha buyrun efenim :)Tamam sen 40 ver abla
canım ücreti nedir acaba ?Ben önüme çıkan ilk iç çamaşırcı dükkanına girdim ve buldum. Sanırım loya idi.
Her yerde mevcut zaten. Sırtı açık abiye giyecektim o yüzden almıştım ben.
Evet silikon sütyen adı.
öyle demeyince kimse bakmaz. ama ben başlığa kızlar silikonlu sütyen arıyorum desem kimse bakmaz böyle dedim çünkü hem acil hemde hemen cevap alabilmek için :)Pentiye gidip sorup varsa alabilirsiniz. İnternetten arastirmak da işe yarardi.
Cok cok acil diyince insan acil bir durum zannediyor
ama 35-40 tl diyorlar biraz tuzlu değil mi ?penti de var ve fiyatıda gayet uygun
ben gecen yaz 30 tl ye almıstım
ay bilemdim ki ? ben bazı küçük iç çamaşırcıda 20 ye falan gördüm ama kaliteli midir acaba ? birde ömürleri kaç gün ? yapışklanlığı falan ?ben gecen yaz 30 tl ye almıstım
canım ben 3 defa kullandım ve kaldırdım sımdı bılmıyorum yapışkanı ne durumda açıkçası. ben özellikle penti den almıştım kaliteli olsun ve direk ten ile temas edecek plastik bi ürün sonuctaay bilemdim ki ? ben bazı küçük iç çamaşırcıda 20 ye falan gördüm ama kaliteli midir acaba ? birde ömürleri kaç gün ? yapışklanlığı falan ?
canım ücreti nedir acaba ?
o da doğru hemde göğüs çok önemli bir bölge Allah korusun. 3 kuruşluk şey için sağlığımızı riske atmamamlıyız.canım ben 3 defa kullandım ve kaldırdım sımdı bılmıyorum yapışkanı ne durumda açıkçası. ben özellikle penti den almıştım kaliteli olsun ve direk ten ile temas edecek plastik bi ürün sonucta
neeeee o kadar ucuz mu. peki ne zaman aldın hatırlıyormusun ? birde alırken ne dedinde aldın ki ?Ben hatırlamıyor
20 ~25 tl civarı
neeeee o kadar ucuz mu. peki ne zaman aldın hatırlıyormusun ? birde alırken ne dedinde aldın ki ?
Neeeee nasıl Kasım ayıydııDalga mı geçiyorsun? Silikon sütyen dedim demiştim. Diğer herkes gibi.
Aynı soru cevap bu ne biçim kısır döngü?
Kasım ayıydı
fiyatı net hatırlamıyorum
önemsiz bir diyalogdu
ne işe yaradığını zaten biliyordum
ne kadar tutabileceğini de
aldım ücretini verdim çıktım
geri kalanı ürünün içinde yazıyordu zaten
100 kullanımlık olduğu yazıyor
ama o kadar kullanmayacağımı biliyorum.
Bundan başka da yazmak gereksiz bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?