İç Giyim ve Gecelik - Sabahlık - Pijamalar alırken silikon sütyen mi demeliyim ?

ee pes gerçekten pes. şakamı yapıyorsunuz. bdv konusu olmadığını bilerek konu açıyorsunuz

Ben önüme çıkan ilk iç çamaşırcı dükkanına girdim ve buldum. Sanırım loya idi.
Her yerde mevcut zaten. Sırtı açık abiye giyecektim o yüzden almıştım ben.
Evet silikon sütyen adı.

Pentiye gidip sorup varsa alabilirsiniz. İnternetten arastirmak da işe yarardi.
Cok cok acil diyince insan acil bir durum zannediyor

Pentiye gidip sorup varsa alabilirsiniz. İnternetten arastirmak da işe yarardi.
Cok cok acil diyince insan acil bir durum zannediyor
öyle demeyince kimse bakmaz. ama ben başlığa kızlar silikonlu sütyen arıyorum desem kimse bakmaz böyle dedim çünkü hem acil hemde hemen cevap alabilmek için :)

ama silikon alıyorsun zaten cok bulabılecegın bırsey degıl kı ıyı bır fıyat ve urunden cok memnun kalırsın ben almıstım hala da duruyor cok kullanıslı ve saglıklı

ay bilemdim ki ? ben bazı küçük iç çamaşırcıda 20 ye falan gördüm ama kaliteli midir acaba ? birde ömürleri kaç gün ? yapışklanlığı falan ?
canım ben 3 defa kullandım ve kaldırdım sımdı bılmıyorum yapışkanı ne durumda açıkçası. ben özellikle penti den almıştım kaliteli olsun ve direk ten ile temas edecek plastik bi ürün sonucta

o da doğru hemde göğüs çok önemli bir bölge Allah korusun. 3 kuruşluk şey için sağlığımızı riske atmamamlıyız.

neeeee o kadar ucuz mu. peki ne zaman aldın hatırlıyormusun ? birde alırken ne dedinde aldın ki ?

Dalga mı geçiyorsun? Silikon sütyen dedim demiştim. Diğer herkes gibi.
Aynı soru cevap bu ne biçim kısır döngü?

Kasım ayıydı
fiyatı net hatırlamıyorum
önemsiz bir diyalogdu
ne işe yaradığını zaten biliyordum
ne kadar tutabileceğini de
aldım ücretini verdim çıktım
geri kalanı ürünün içinde yazıyordu zaten
100 kullanımlık olduğu yazıyor
ama o kadar kullanmayacağımı biliyorum.

Bundan başka da yazmak gereksiz bence.

Neeeee nasıl Kasım ayıydıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…