Sevgi bazen herşeye yetmeyebiliyor.
Eksikleri kapatmayabiliyor...
Hakkında hayırlısı..
Zaman alır ama unutabilirsin.
Bu konuları açıkça onunla konuşabilirsin. Fakat yanlış anlaşılmadan kırıcı olmadan kendini ifade etsen.
Eksilerinizi artılarınızı çıkartsanız mesela beraberce. Belki tüm bunların farkında değildir o belki düzeltebilirsiniz.
Hemen ayrılırsan pişmanlık yaşamamak adına konuşmalısın bence. Yok baktın hala olmuyor bişeyler değişmiyor,
o zaman daha fazla üzülmenin bir anlamı yok ilişkiyi tek taraflı yürütemezsin.
Gerçekten de insana o an hiç bir acı geçmezmiş gibi gelir, onsuz yaşanmaz gibi gelir.. Ama hep yanılırız biliyomusun...Çünkü geçer... 3 ay 5 ay 1 sene belki 2-3 sene ama azalır yavaş yavaş. Her geçen gün daha da çekilir hale gelir. kimler unutulmaz ki kimlerden vazgeçilmez ki şu hayatta. Ama sen yorulduğunu hissediyorsan bitir bu ilişkiyi ardına bakmadan derim. Dışardan söylemesi çok kolay gibi düşünebilirsin. ama inan bana tecrübeyle sabittir. rabbim dermansız dert vermesin. Kimseyle göbek bağımız bir kesilmedi. Tükendiysen dinlen bir süre, sonra yeni umutlara yelken aç.. Seni hakeden sana değerli olduğunu hisettiren seni kıskanan koruyan sahiplenen birinde bul mutluluğu. Ya da en azından herşeyi bitirmeyi kararının arkasında durmayı dene. Seni hala seviyorsa belki 3 ay 5 ay neyse burnu sürter aklı başına gelir. Ama unutma sen kendine değer vermezsen kimse vermez. Hakkında hayırlısı olsun canım. Allah gönlüne göre versin hiç üzme kendini...
geranio bikaç ay önce konuştum ben onunla bunları.. yine kendini haklı çıkardı yapısında var herşeyin en doğrusu o işte anlatabildim umarım.. Kısacası konuştuk ama kavgaya döndü, ben değişemem dedi eğer benimleyken daha çok üzüleceksen ayrıl dedi hatta korkmuyormusun beni kaybetmekten dedim hayır çünkü beraberken daha çok üzülürsün gibi bişey demişti.. üzerinden zaman geçti aramızın iyi olduğu zamanlarda oldu ama yoruldum artık bencilliğinden değişmeyecek biliyorum ama yapamıyorum onsuz çok zor ..
Olmuyorsa zorlamanın bir anlamı yok malesef... Ayrılık zor, onsuzluğa alışmak zor ama sen canını yolda bulmadın iki gün mutlu olup beş gün üzülürsen geçer mi ömür?
Artık mutlu olduğun zamanlarda altında bişeyler arasın ne zaman kavga edicez diye beklersin.
Hadi devam ettin diyelim ilişkiniz ciddi boyutlara geldi geleceğinde bu kadar zıt olduğun bi adamla nasıl geçireceksin hayatını?
Seni kaybetmekten korkmuyorsa senden vazgeçmiş zaten. Annelerimiz hep der ya "Sen sevme, o seni sevsin" diye ne kadar da doğruymuş. Seven adam ilişkisini kaybetmemek için çabalar emek verir ama seninkinde yok sanırım bunlar.
Duygularını bi kenara bırakıp ilişkinizi gözlemle eğer seni haketmediğini, senin kadar sevmediğini görürsen bir gün bile fazladan üzülme derim dünyaya bir kere geliyoruz. Seni deli gibi seven çıkar elbet karşına.
Canım ilişki anladığım kadarıyla hep senin çabalarında, hep iteklemekle gitmiş. Peki sor kendi kendine, nereye kadar mücadele edeceksin ? İleride daha ne sorumlulukların çıkacak, evlilik, aileler, geçim derdi, ev işleri, çocuk vs.. İnsanın bazen kendine hali kalmazken sürekli başkasının nazını çekmek çok zor. Hayatta geçmez denilen bir şey yok canım, mutlaka geçer, başlarda zorlanırsın ama bi süre sonra GEÇER. Sen bu şekilde devam eden bi hayatı geçirebilir misin onu sor kendine..
gözlemlemeyi düşünüyorum bende ama kararım ayrılık olucak ne olursa olsun, karar vermesine veriyorum ama bunu nasıl gerçekleştiricem hala soru işareti..
Böyle giderse canına tak etmesi fazla sürmez zaten bence. Sen bu kadar üzgünken ayrılmayı düşünürken o memnun mu ilişkinizden mutlu mu peki?
onun için bi sorun yok olsa söylerdi, herşey relax bi şekilde devam ettiriyor hayatını , ona sorsam ben hayatının neresindeyim diye heryerindesin der ama hiç hissetm,yorum keşke gerçekten dediği gibi olsaydı.. Malesef ona konusunu açmıyorum bunların çünkü beni anlamıyor bazen diyorki sen herşeyi çok kafana takıyorsun rahat ol .. bunuda denedim ama nereye kadar biz onunla sadece sevişmek için mi sevgiliyiz bitek o zamanlar bana çok hissettiriyor çok özelmişim gibi.. ona söylemiyorum artık bişeye üzülsem çünkü biliyorum yine suçlu ben olucam canım yine üzecek beni şu yaptıkların çok çocukça diyecek..
Belki de o seni sen olduğun için sevmiyor, istediği tek şey bi sevgilim olsun o kadar. Sen kafanda bitirmişsin bu ilişkiyi zaten pek düzelecek gibi de durmuyor. Kendini topla bir an önce ver kararını böyle ayrılık düşünürken birlikte olmak çok daha zor. Dua et bol bol bi karar ver ve arkasında dur ne olursa olsun. Sen güçlü olacaksın kararında net olacaksın ki pişmanlık duymayasın, yıkılmayasın.
Ayni dertteyiz canim. Ben 4 ay önce ayrildim sevgilimden. Cok zor ve hala gecmedi acisi. Ama günden güne ona karsi olan duygularimin azaldiginin farkindayim onu 24 saat düsünsem de. Onun askinda cok inanmistim, benim pesimden cok kosmustu, beni güya cok seviyor diye onunla ciktim. Ben de ona asik oldum, hem de ölümüne.... Ama cok zittik, bencildi ayni seninkisi gibi. Hayatim farkinda olmadan benim istedigim gibi degil de onun istedigi gibi yürüyordu. Benim üzüldügüme üzülmezdi. Ve biliyor musun canim... Senin üzüldügüne üzülmeyen bir adam icin degmez, senin mutlu oldugunla mutlu olmayan biri icin degmez. Degmez diyorum ama baglandigin kisiyi hayatindan atmanin ne kadar zor oldugunu da biliyorum. Ben de bilmiyorum nasil unutacagim her seyi ama ALLAH büyüktür. Birgün bizleri de feraha cikarir elbet. Bana deger vermeyen, bencil bir adamin yaninda olmaktansa, bagrima tas basarim daha iyi. Sabir... sabir canim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?