Alıştık artık dedirten şeyler neler ?

annemin hep mutsuz olmasına, kardeşimin şikayetlerine, eşimin çoraplarını kapı arkalarına saklamalarına alıştım,alıştırıldım...

ne kadar istemesemde çevremdeki yalan söyleyen riyakar insanlara alıştım ya da alışmak zorunda kaldım.........

atık alıştım kendi kendimin arkadaşı olmaya ve alıştım artık ki yalan arkadaşlıklar sürü halindeeeeee

insanların yalanlarına alıştık artık silme-lerine alıştık :) oynayıp oynayıp bi an da gitmelerine ALIŞTIK ARTIK..

kaynanamın:mymeka::mymeka: her defasında konu açılsın açılmasın çilliler çirkin olur demesine alıştım artık:çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:

{ben çilliyim ya ondan diyor}

yollarda iki gencin öpüşmesi ehhh alıştık artık ABD ye girmek uğruna birçok şeye alıştığımız gibi...

elimden geln herşeyi yaptığım halde her zaman yaranmamaya alıştım.........

her akşam evime saatinde gittiğim halde geç geliyosun diyen komşularıma alıştım ( sanki nerden geldiğimi bilmiyolar..)

anlattığım halde anlamak istemeyen müşterilerime alıştımm

havalenizi bugün yapıyorum diye beni kandıran borcularıma çoktannnnnnnnnn alıştım .. (alışkanlık olsa gerek bende öle demeye başladım..)

insanların nankörlüğüne,vefasızlığına alıştım artık mafoldumben

insanların sahtekarlığına,düşüncesizliğine,patavatsızlığına,ayrım yapan insanlara,krize,pahalılığa herşeye alıştık artık..........

evden çıkmamaya , her gün yemek yapmaya , sol taraftaki kanepeme oturmaya , evin içinde boş boş dolaşmaya v.s v.s o kadar çok şeye alıştım kiiii...mafoldumben

Hayat insanı herseye alıstırıyor anacım :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…