alışveriş hastalık mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mnt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
senin kıyafet ayakkabi çanta vs her ay alabiliyorsan zenginsin demek
ah biz fakiriz be fakirizzzz

Ben geçen sene den beri giymediğim her kıyafeti ,ayakkabıyı ıvırı zıvırı satıyorum malum siteler de çok da iyi oluyor evde temel parçalar var günlük giymek için iş kıyafetlerim zaten ayrı hergün siyah takım elbise giysen kaldırır benim işim gel gör ki bende de en ufak leke renk solması vs. farketme ve rahatsız olma hali var bi de bunu kendimde engellesem sorunum kalmıcak alışverişle :) gerçekten al al ne olacak gezmek yemek içmek varken dünya o kadar güzel ki bi şort parmak arası terliklerimle heryere giderim :)

Geçen sene Nike Air Huarache almıştım o civarlar da herhalde baya bir giyerim ben onun dışında vansçıyım vazgeçemiyorum vanslarımdan :)
Ben de cok begeniyorum vanslari,senelerce giyiliyor valla

ya ismi lazım değil bir alışveriş sitesi beni bağımlılığın dipsiz kuyularına düşürdü... hayır çok da ucuz -anladınız siz- engel olamıyorum... içimdeki ses ucuzu bulmuşken al al diyor sürekli... ama benim maddi durumu kasıcak bir durum söz konusu değil. yoğun günlerimde bile geceleri bakıyorum bir süre. almasam bile bakmak istiyorum. neler varmış neler yokmuş. sanırım hastalık tabirinin canlı örneğiyim.

Tahmin ettim ordan vazgeçmeme sebep olan şey benim tipim oldu :) şöyle söyliyeyim 34 beden diye aldığım çoğu şey bol olduğu için iade ettim artık zaten bana olmaz diye ordan bişey almıyorum yoksa bir Allahın kulu beni tutamazdı oraya bayılıyorum valla

Bu aralar ben öyleyim ama geçen sene bu zamanlar hamileydim aldığım kilolarıda veriyorum ama önceki kıyafetlerim rahat olmuyo o yüzden alıyorum ama aldıkça insan rahatlıyo be şaka bi yana alıyorum ama borç yapıp ödeyemeyeceğim kadar bişey almıyorum. Bide arada ölüp gitsem ne olacak hayattan zevk almadan gibi düşünceler oluyo kendini zora sokmuyosan al gençlik geri gelmicek.

Reactions: mnt
Alışverişi sevmeyen tek dişi cinsi ben miyim acaba?
İlerideki canım kocam onu bekleyen velinimeti hissediyor mu acaba:))
Aklımda deli sorular.

Ben de hic sevmem. Carsiya 4 5 ayda bir giderim o da ihtiyacim varsa. Alacagim seyi onceden nerden nasil alacagimi hesaplayip giderim. 1 saate isimi bitirip donerim. Son zamanlarda minimalist yasam diye bir akim var. Meger bilmeden minimalist yasiyor musum Gecen yil gardrobumu bosalttim bana gerekli olanlar disinda herseyi dagittim. Giysilerim bir kucuk dolaba sigar. 7 8 yillik giydigim giysilerim var. 3 ciftte ayakkabim var. Taki almam takmam, takmayi sevmem. Ben cocukluktan beri boyleydim. Ilk zamanlar anormal miyim diye dusunmedim degil ama simdi iyi ki boyleyim diyorum.

ihtiyacım yokken alıyor olmak gıdıklıyor beni :) içimde alırken bir vicdan azabı var ama yinede durduramıyorum kendimi dün maaş günüydü dünden bugüne hiç yoktan 300 tl harcadım

çocukluğunuzda yaşadığınız şey çok üzücü.evladınızı bu anlamda memnun edeceğinize eminim.bende lisedeyken hiç beceremedim almayı markaya tutkundum babam saolsun ne istesem alırdı ama bende zevk yoktu :)

alışverişi genelde internet üzerinden yapıyorum.alıyorum ama ay bayıldım çok güzel elbise olmuyorum alıyorum farklı giyinmek için hergün aynı kıyafeti giyemiyorum bu bile bir sorun sanırım iş yerinde herkes 1 hafta aynı şeyi giyiyor.

Burda bi tane daha var eskisi kadar olmasada hala cok seviyorum... bi kez dolabimi yengem gordu şok oldu kadin alisveris yapmam laziimmm dedi
ben dolabımı sık sık dağıtıyorum sağa sola boşalıyor yeniden doluyor.kıyafetlerle aramda bağ kuramıyorum.sevip giydiğim bir kıyafet yok mesela eskiden bi kot ceketimi nasıl sevdiğimi sürekli giydiğimi hatırlıyorum da şimdi böyle bir duyguyu bile özlüyorum.

Bildigimiz nike air max motion 2 serisi mesela 600liraydi dun gordum. Ozel seriler falan biraz daha pahali oluyor
Bende sorun var o zaman kesinnn. nike,adidas her sene birer bir çift alırım ama asla dayanmıyor bana çok çabuk yıpranıyorlar. Evet evet orjinalini alırım acaba ayaklarım büyük oldugu icin mi?

bende sepete koyuyorum koyuyorum bazen almadan çıkıyorum bazen ise indirim var alim diyorum.hiç yoktan alışveriş yapıyorum.artık canımı sıkıyor bu durum aldıklarımı beğensem keşke oda yok.

Bende sorun var o zaman kesinnn. nike,adidas her sene birer bir çift alırım ama asla dayanmıyor bana çok çabuk yıpranıyorlar. Evet evet orjinalini alırım acaba ayaklarım büyük oldugu icin mi?
Degildir aslinda benim de ayagim 39 numara hic kadin ayagi gibi degil esyam malim pek kiymetlidir,cok iyi bakarim,her kullanimdan sonra havalandiririm ayakkabilari, siler temizler oyle kaldiririm ayakkabiliga. Onun etkisidir. 10 yillik ayakkabim var,hem de surekli kullaniyorum. Tum esyalarim o sekilde,sayisi az ama saglam

gelirimin cüzzi bir kısmı ucuz şeyler alıyorum biraz deforme oldumu giymiyorum.ama her ay yada elime her para geçtikçe kesin bişi alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…