Bildigimiz nike air max motion 2 serisi mesela 600liraydi dun gordum. Ozel seriler falan biraz daha pahali oluyorHangi spor ayakkabılar acaba onlar?
Bildigimiz nike air max motion 2 serisi mesela 600liraydi dun gordum. Ozel seriler falan biraz daha pahali oluyor
Ben de cok begeniyorum vanslari,senelerce giyiliyor vallaGeçen sene Nike Air Huarache almıştım o civarlar da herhalde baya bir giyerim ben onun dışında vansçıyımvazgeçemiyorum vanslarımdan :)
Ben de cok begeniyorum vanslari,senelerce giyiliyor valla
ya ismi lazım değil bir alışveriş sitesi beni bağımlılığın dipsiz kuyularına düşürdü... hayır çok da ucuz -anladınız siz- engel olamıyorum... içimdeki ses ucuzu bulmuşken al al diyor sürekli... ama benim maddi durumu kasıcak bir durum söz konusu değil. yoğun günlerimde bile geceleri bakıyorum bir süre. almasam bile bakmak istiyorum. neler varmış neler yokmuş. sanırım hastalık tabirinin canlı örneğiyim.
Bu aralar ben öyleyimmerhaba arkadaşlar.ben de sürekli yeni kıyafetler alma isteği var.her ay kesinlikle kıyafet alırım.bunun bir hastalık olduğunu düşünmeye başladım.içinizde benim gibi sürekli kıyafete para harcayanlar var mı?
tedavi edilmesi gereken bir sorun mu bu bilemiyorum.
Alışverişi sevmeyen tek dişi cinsi ben miyim acaba?
İlerideki canım kocam onu bekleyen velinimeti hissediyor mu acaba:))
Aklımda deli sorular.
ihtiyacım yokken alıyor olmak gıdıklıyor beni :) içimde alırken bir vicdan azabı var ama yinede durduramıyorum kendimi dün maaş günüydü dünden bugüne hiç yoktan 300 tl harcadımBu aralar ben öyleyimama geçen sene bu zamanlar hamileydim aldığım kilolarıda veriyorum ama önceki kıyafetlerim rahat olmuyo o yüzden alıyorum ama aldıkça insan rahatlıyo be şaka bi yana alıyorum ama borç yapıp ödeyemeyeceğim kadar bişey almıyorum. Bide arada ölüp gitsem ne olacak hayattan zevk almadan gibi düşünceler oluyo kendini zora sokmuyosan al gençlik geri gelmicek.
çocukluğunuzda yaşadığınız şey çok üzücü.evladınızı bu anlamda memnun edeceğinize eminim.bende lisedeyken hiç beceremedim almayı markaya tutkundum babam saolsun ne istesem alırdı ama bende zevk yoktu :)Bence psikolojik bi sorun kendimden bliyorum. Babam hem memur hem ticaretle uğraşan biriydi ama o kadar cimriydi ki hiç doğru dürüst kıyafetim olmadı.Ortaokulda formam ikimci eldi yırtıktı hatta onla okula gittim. Ergenliğe girdim boyum uzayınca filan tek bir kat elbisem vardı etek gömlek ondan başka insan içine çıkacak başka elbisem yoktu. Mesela lisede sınıfça sevdiğimiz hocamızın düğünü vardı herkes gitti ben gidemedim düğüne giyecek elbisem bile yoktu. Mahalle salonunf düğün olurdu annemi çağırmam gerekirdi o kadar utanırdım ki insan içine girmeye. Sonra atandım gerekli gereksiz güzel çirkin netten veya dükkanlardan bir sürü elbise aldım haddi hesabı yok şimdi kimlere verdim onları hatırlamıyorm bile doygunluk yaşayınca bıraktım o kadar almayı. Pişman mıyım tabiki hayır. Şimdilerde hiç almıyorum neredeyse en son ne zaman ne aldığımı hatırlamıyorum bile.
alışverişi genelde internet üzerinden yapıyorum.alıyorum ama ay bayıldım çok güzel elbise olmuyorum alıyorum farklı giyinmek için hergün aynı kıyafeti giyemiyorum bu bile bir sorun sanırım iş yerinde herkes 1 hafta aynı şeyi giyiyor.Çevremde var böyle tanıdığım, ama o ev hanımı olmasına rağmen bu kadar meraklı mesela, hastalık olduğunu düşünüyoruz onda çünkü maddi durumu da zayıf. Eğer bu kategorideyseniz bu bir hastalık. Ama çalışıyorsanız, aktif bir hayatınız varsa değil tabiki. Bir yorumunuzda aldıktan sonra beğensem keşke demişsiniz, alışverişe çıktığınız zaman aldıktan sonraki ruh halinizi düşünerek kendinize engel olabilirsiniz bence. Birde dışarıya az parayla çıkmanızı öneririm, o zaman bir tasarruf hissi doğuyor insanın içinde ya da bende o etkiyi yapıyor. Bir deneyin :)
gerek yok ama yeterince kıyafetim var giymeye sıra gelmeyenler bile var.Her ay bence normal
ben dolabımı sık sık dağıtıyorum sağa sola boşalıyor yeniden doluyor.kıyafetlerle aramda bağ kuramıyorum.sevip giydiğim bir kıyafet yok mesela eskiden bi kot ceketimi nasıl sevdiğimi sürekli giydiğimi hatırlıyorum da şimdi böyle bir duyguyu bile özlüyorum.Burda bi tane daha vareskisi kadar olmasada hala cok seviyorum... bi kez dolabimi yengem gordu şok oldu kadin alisveris yapmam laziimmm dedi
Bende sorun var o zaman kesinnn. nike,adidas her sene birer bir çift alırım ama asla dayanmıyor bana çok çabuk yıpranıyorlar. Evet evet orjinalini alırımBildigimiz nike air max motion 2 serisi mesela 600liraydi dun gordum. Ozel seriler falan biraz daha pahali oluyor
bende sepete koyuyorum koyuyorum bazen almadan çıkıyorum bazen ise indirim var alim diyorum.hiç yoktan alışveriş yapıyorum.artık canımı sıkıyor bu durum aldıklarımı beğensem keşke oda yok.Konuyu ben açmışım gibi hissettim. Ben de aynı böyleyim maaşı aldığım gibi yüzde 80ini kıyafete yatiriyorum sonra ay sonunda sıkışıyorum hep. Almasam bile internetten kombinlere bakarım sanırım bu bi hastalıkyorumları takipteyim
Degildir aslindaBende sorun var o zaman kesinnn. nike,adidas her sene birer bir çift alırım ama asla dayanmıyor bana çok çabuk yıpranıyorlar. Evet evet orjinalini alırımacaba ayaklarım büyük oldugu icin mi?
gelirimin cüzzi bir kısmı ucuz şeyler alıyorum biraz deforme oldumu giymiyorum.ama her ay yada elime her para geçtikçe kesin bişi alıyorumGelirinizin ne kadarını alışverişe harcadığınıza göre değişir. Eğer durumdan rahatsız olmaya başladıysanız, kontrolsüz şekilde alışveriş yapıyorsanız psikolojik destek alabilirsiniz. Alışveriş bağımlılığı diye psikolojik rahatsızlık var ve tedavisi de mümkün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?