Senelerin tecrübesi olarak da şunu edindim, bunları ne kadar ezersen o kadar iyi oluyorsun. İyilikten, anlayıştan, alçakgönüllülükten anlamıyorlar. Sana canım mı diyor, hemen sen kimsin de bana canım diye hitap ediyorsun, haddini bil üslubunu takınırsan hizaya geliyorlar. Ya da mağazaya gittin sana tepeden mi baktı, benim baktığım giysilerin bedeli senin maaşının kaç katı havasına girersen düzeliyorlar. Ben bu mağazalarsa çalışan kızları artık şeytan gibi görmeye başladığımdan bu tavırlarımı da abartı bulmuyorum. Yapana yapıyorum yani, çünkü aksi takdirde dünya yansa umrumda olmaz, müşteriye istediğim gibi davranırım modundalar.
ben hiç farkında değilim tezgahtarlar bana canım demişmi dememişmi vallahi hiç bilmiyorum
bende kuaförlere sinir oluyorum herkese tama canım güzel olmuş bi tanem nasıl bi sahtelik akıyo o bi tanemlerden ya sevimli olucam müteri kaybetmeyeceğim diye yapıyolar ama bence normal olsalar daha iyi yada ne bişeyim ciddi insanlara bu şekilde yanaşmasalar samimi oldukları ile bu tarz muhabbete girseler daha iyi gibi
tabiki maaşlarının kaç katı fiyatı elbiseler alıyoruz hepimiz
fakir insan bakımsız olur ayyy o ne öyle ucuz ucuz makyaj malzemelerini sürüp havalanmaları yok muuu ayyyy dimi şekerlerr
paristen bunlara makyaj malzemesi falan getirelimmm
bunlarıda düşünür bu zihniyet konu sahibine demiyorum elbet bunu
Yalnız dikkatini çekerim bahsettiğin zihniyet o ürünleri almıyormuş , kasiyer maaşının kaç katı ürünlere bakıyor olmakla bile haddini bildirebiliyor karşı tarafaGerçi firmalar açısından bir artı olabilir bu çünkü bir de alışverişe başlarsa, satın aldığı ürün fiyatı üzerinden mağaza ortaklığı, ya da mağaza çalışanlarından birinin serf olarak hediye edilmesi gibi beklentilerde bulunabilir.
Kirmizi yazilan cümleden cok bir Sahika havasindasiniz.. Onlari paranizla dövüyorsunuz. Tebrik ediyorum... Hadlerini bilsinler degil mi yani...
Not 1: Tezgahtar degilim, Sahika hic degilim
Not 2: Bir de yanlis anlayan arkadaslar icin bol bol Smiley
ben şuan 20. sayfayı açıp okuyamıyorum çok ilginç ama sanırım siz okuyabiliyosunuz:26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?