alışveriş magazalarında çalışan kızların müşterilerine canım diye hitap etmesi

allah aşkına sen kimsin ki bu cümleyi kuruyosun?tamam çok saçma canım demeleri, çok bayağı,ama şu üslup onlardan da bayağı...
gerçekten kendini ne sandığını merak ediyorum o kızlara "bunlar" diyerek...parasını kazanmaya çalışan hiçbir insana bunu yapamazsın.
parandan başka neyin var diye sorarlar adama...adamsa tabii.

Yaşadığın her şey dine bağlı zaten benim ayrıca bağlama yapmama gerek yok!
Bu İslamiyette de böyledir diğer dinlerde de.
Sana tokat atna diğer yanağını uzat diye geçer İncil'de.
Taşlanacak kadına , taşı en masumunuz atsın, demiştir dindar yahudi.
Peygamber efendimiz her gün kapısına çöp atan yahudi komşusu bir süre bu huyundan vazgeçince kapısına gidip sağlığını sormuştur.
Sen benim yazdığım her şeyi yorumlayabilirsin, dini hayattan ayıramazsın ama.
Kız canım demiş de 2 kere dedi diye kovulsun istemiş. Aman ne büyük kabahat işlemiş! Asla tolare edilmemeli!
Hemen işinden gücünden edilmeli, aşağılanmalı, kakılmalı, bir de medeniyetsiz sayılmalı!!!

açıkçası ben hiç takılmıyorum böyle şeylere, zaten ben de çok sıcakkanlı bi insanımdır girdiğim her mağazada laf lafı açar diyebilirim, ya kızı kovdularsa?

ben de öyleyimdir.herkesle çabuk kaynaşırım.geçen gittiğim mağazadaki tezgahtar hamileydi,karnını sevdim.kendisi de çok cana yakındı

bir oğlumun öğretmeni benden küçüktü,ablacığım derdi bana,diğerinin öğretmeniyle yaşıttık,hayatım canım diye konuşurdu.yani bu da kişilikle alakalı bir durum

ay ne var ki canım dese ..nolcak ki..belkİ patron öyle demiştir.prosüdür öyledir müşteriye sıcak davranılsın isteniyordur...öyle değilse de desin nikahına almıcan ya 15 dk sonra çıkçan dükkandan ..insanları ezmenin bir alami yok hele işinden etmek ne kabahat yapmış bu kızcağız art niyetsiz..takmazsın olur biter ..Hiç kimse kimseden üstün değil ..hepimiz Allahın kuluyuz ..Kimsenin onurunu kırmaya lzum yok..

Kesinlikle katılıyorum.

bir oğlumun öğretmeni benden küçüktü,ablacığım derdi bana,diğerinin öğretmeniyle yaşıttık,hayatım canım diye konuşurdu.yani bu da kişilikle alakalı bir durum

Zaten meslek gruplarını ayırmak sacma yani öğretmenler demez tezgahtarlar der
Ne alaka yani...

bu konuya yazdığım 3. yorumu geri aldım valla, bu konuda bile kaos çıkabiliyomuş

size, tanımadığınız insanların kendilerince sıcak olan davranış şekillerinden hoşlanmıyor olabilirsiniz ama bu durumu anlatırken tezgahtar diye sınırlamanız hoş olmamış..herhangi bir yerde hoşunuzaa gitmeyen bir tavır olduğunda mecbur kalmadığınız durum yoksa orayı terketmeyi tercih etmenizi öneririm.yapılan konuşma tarzından olan hoşnutsuzluğunuza hoş olmayan bir davranış biçimiyle karşılık vermişsiniz...

benim baktığım giysilerin bedeli senin maaşının kaç katı havasına girersen düzeliyorlar. Ben bu mağazalarsa çalışan kızları artık şeytan gibi görmeye başladığımdan bu tavırlarımı da abartı bulmuyorum.
bu nedir ya şoktayım resmen

Allah kimseyi parasıyla görgüsüz etmesin çok acınası bir durum...gün gelir devran döner...
gördüğünüz gib i canlarım tezgahtarlık yapan arkadaşlarımız nasıl sinir hastalarıyla uğraşıyorlar
bu işin delisi var görgüsüzü var hastası var varda var

birde bazu arkadaşlar peşimden koşuyor demişsiniz ya..müdür hesap sorar adama müşteriyle neden ilgilenmiyosun diye

Niye tepeden baksın yahu kasiyer kız size durup dururken, aksine her zaman sempati toplamaya çalışırlar ki müşteriye ürün satabilsinler komisyon alabilsinler. Ya da tam tersi siz kırmızıyla alıntıladığım modda düşünecek, bir de bunu davranışlarınızla belli edecek kadar basit bir insan olmadığınız sürece 2 dakika gördüğü müşteriyi nesiyle eziklesin, neden bir anda sinir olup kötü davranmaya karar versin kasiyer. Hayatımda kasiyerlik ya da satış danışmanlığı yapmadım ama okudukça sinir oldum. Aldığınız kıçı kırık iki parça kıyafet mi sizi diğerlerinden üstün kılan, başkalarının haddini bildirebileceğinizi düşünen? Eğer öyleyse para harcamadığınız yerlerde bir hiçsiniz demektir.

alışveriş magazasında çalışan biri size nasıl ismiyle hitap edebilirki? yani alışveriş yaparken isminizimi veriyosunuz? evet bende çok hoşlanmam biraz daha ciddiyet olmalı, ama isim+hanım olayı biraz düşündürücü geldi bana

Bazi Insanlar cana yakin olurlar. Ben kötü bir sey göremedim acikcasi.
Hatta nefret edilecek bir durum hic göremedim.

Hayatinizi Alisveris Magazalarinda gecirmiyorsunuzdur herhalde, ki heryerde bu sekil hitap edenlerde olmuyor.
Yani kizi`Canim` kelimesini kullandi diye Sikayet etmeniz tuhaf.

Insanlar cok Tahammülsüz olmus.

parayla ancak bu kadar hanımefendi olunuyo işte:)bi yerden fire veriyo böyle...

Eger dikkatli okursaniz konu sahibi magaza calisanini canim dedigi icin sikayet etmemis. O canim deme diye uyardigi halde dalga gecer gibi 'tamam canim' dedigi icin sikayet etmis.

parayla ancak bu kadar hanımefendi olunuyo işte:)bi yerden fire veriyo böyle...

canm genelde kompleksli koca parası yiyen hanımefendiler böyle oluyor
hani bi işi yoktur hayatta hiçbişeyi başaramamıştır tezgahtarı içten içe kıskanır emek verip para kazanıyor tezgahtar kendinden güzeldirde
özellikle güvensiz toplumda görgüsüz sonradan görme insanımız böyledir
tabi bu her işi olmayan insan böyle demek değil...işte insnaın işi olmasada bi amacı olur falan
napalım artık

koptummmmmmm pardon siz gerçekmisiniz???? yada gerçekseniz halkın içinde işiniz ne onu anlamadım, tatlım sen madem insanları o kadar ezikleyecek durumdasın bulursun kendine bi modacı sana özel çalışır diker biçer neden mağaza mağaza dolaşıyosunki??? Lütfen kaldıraramayağın yükün altına sokma kendini.... şok oldummmm 2.paragrafı okuyunca:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…