Ben de hiç hoşlanmıyorum, tezgahtar kızların canım demesinden.
sürekli öğretmen kişiliğine ve toplumun ilerlemesine vurgu yapmışsın, bence toplum öğretmenler biraz daha alçakgönüllü ve tahammülkar olduğunda yücelir, Türkiye'nin çeşitli illerinde görev yapacaksın türlü türlü kültürler göreceksin, kendini hayatın dışında bırakmaktansa içine girsen biraz, özel sektör zor zanaat kimbilir günde kaç saat çalışıyolar üstelik ayakta, ne olmuş canım dediyse, tamam uzatması sevimsiz olmuş ama şikayet etmek yakışmamış
ne normal hayatımda ne de kk da yakın hissetmediğim kişilere canım-cicim diyemem,yapım böyle.ancak tezgahtarlara falanda böyle hitap ettiler dediye kızmam.belki öyle davranmaları gerekiyordur,belki karşıdaki müşteri rahat etsin diye bu şekilde konuşuyorladır.bilemeyiz....ama bizim burada bi satıcı kızımız var bi gün öldüreceğim onu:) 29 yaşındayım ama biraz minyon olduğum için ve yaşımdan küçük gösterdiğim için bana hep "ablam" diye hitap eder ki kendisi bu sene üniversite sınavına girdi..buradaki ablam hitabı beni ablsı olarak görmesi değil,benim ablam olduğunu sanmasından..bi gün ben senden baya büyüğüm ablam diyeceğim ama ne zaman ..yine de kızmıyorum,gülüyorum..
evet satış yapan insanı uyarabilirsiniz ama müdürüne şikayet etmek çok acmasızca...
Kusura bakmayın kızlar ama konuda bir aşağılama ve hakir görme farkettim.
Bilmiyorum günlük hayatta hiç kullanmaz mısınız ama ben de bazen özellikle kendimden küçüklere, yeni tanışmıs olsam da canım derim.
Forumlarda tanımadığını insanlara canım deyip duruyorsunuz.
Annenizin tüm arkadaşları eminim ilk kez görseler daha size canım diyorlar.
Buna onlarca misal verilebilir.
Taka taka bunu mu taktınız?
Kendinizi hanım olmaya layık görürken çalışanları sanırım köle olarak nitelendiriyorsunuz.
Biraz alçak gönüllü olmaya çalışın bence.
Dinen de böyle yapmanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.
DİPNOT: MAĞAZA ÇALIŞANI DEĞİLİM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?