Kusura bakmayın kızlar ama konuda bir aşağılama ve hakir görme farkettim.
Bilmiyorum günlük hayatta hiç kullanmaz mısınız ama ben de bazen özellikle kendimden küçüklere, yeni tanışmıs olsam da canım derim.
Forumlarda tanımadığını insanlara canım deyip duruyorsunuz.
Annenizin tüm arkadaşları eminim ilk kez görseler daha size canım diyorlar.
Buna onlarca misal verilebilir.
Taka taka bunu mu taktınız?
Kendinizi hanım olmaya layık görürken çalışanları sanırım köle olarak nitelendiriyorsunuz.
Biraz alçak gönüllü olmaya çalışın bence.
Dinen de böyle yapmanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.
DİPNOT: MAĞAZA ÇALIŞANI DEĞİLİM.
alışveriş magazalarında çalışan kızların müşterilerine canım cicim güzelim diye hitap etmesinden nefret ediyrm. şık olan tuba hanım vs hanım demek degilmidir, medeni hayatın bi ölçüsü yok mudur.
geçen ay gelinlik denediğim magazadaki kız bana canım canım deyip duruyordu bende sordum müşterilerinize hep canım diye mi hitap ediyorsunuz dedim ukala ukala evet canım dedi. bende bana demeyin lütfen dedim tamam canım dedi.beni sinir etmek için bende patronu çağırıp kızı şikayet ettim oda dersini almıştır umarım.
bence insan samimi arkadaşlarına ve kendinden küçüklere bide sevgilisine kocasına canım der.tezgahtar kzların canım demesindn nefret ediyorum
benden başka buna dikkat edenvar mı acaba
bayram dönemi tezgahtarlık yaptım. gerçeeeekten ama gerçekten işleri çok zor bazen 12 saatten fazla ayakta duruluyor. bazen karnın acıkıyor ara veremiyorsun çeşit çeşit insanla karşılaşıyosun seni aşağılayan seninle iyi anlaşan filan. ama hepsini alttan almak zorundasın ben öğretmenlik okuyorum ve tezgahtarlık yapıyordum. sen acaba benim zekama ve statüme ilerki zamanlarda ulaşabilecek misin diye düşünürdüm koca parasıyla gelip hava atanlara. ha ama canımlı konuşmadım hiç siz diye hitap ettim. ama emin olun o gidip sadece bakmak için açıp attığınız o t-shortler pantolonlar varya her gün onları 1000 defa katlıyo o tezgahtar diye küçümsedikleriniz!
Kusura bakmayın kızlar ama konuda bir aşağılama ve hakir görme farkettim.
Bilmiyorum günlük hayatta hiç kullanmaz mısınız ama ben de bazen özellikle kendimden küçüklere, yeni tanışmıs olsam da canım derim.
Forumlarda tanımadığını insanlara canım deyip duruyorsunuz.
Annenizin tüm arkadaşları eminim ilk kez görseler daha size canım diyorlar.
Buna onlarca misal verilebilir.
Taka taka bunu mu taktınız?
Kendinizi hanım olmaya layık görürken çalışanları sanırım köle olarak nitelendiriyorsunuz.
Biraz alçak gönüllü olmaya çalışın bence.
Dinen de böyle yapmanın daha uygun olduğunu düşünüyorum.
DİPNOT: MAĞAZA ÇALIŞANI DEĞİLİM.
Bi insanı sadece egonuz için işinden etmeye çalışmak çok mantıklı bir tutum tuba hanım(!)
magazadaki kız bana canım canım deyip duruyordu bende sordum müşterilerinize hep canım diye mi hitap ediyorsunuz dedim ukala ukala evet canım dedi. bende bana demeyin lütfen dedim tamam canım dedi.beni sinir etmek için
Sadece egosu için?
Sanırım burada rica eden Tuba hanım olmuş, hoşlanmadığı bir şeyi gayet üslubunca belirtmiş..
Sadece savunmak adına bir şeyleri yazmasak...
Neyi savunduğumuza dikkat etsek bazen...?
Siz şu cümlede Tuba hanım'ın hangi cümlesinde ego görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?