- 30 Kasım 2010
- 348
- 4
- 68
alışveriş magazalarında çalışan kızların müşterilerine canım cicim güzelim diye hitap etmesinden nefret ediyrm. şık olan tuba hanım vs hanım demek degilmidir, medeni hayatın bi ölçüsü yok mudur.
geçen ay gelinlik denediğim magazadaki kız bana canım canım deyip duruyordu bende sordum müşterilerinize hep canım diye mi hitap ediyorsunuz dedim ukala ukala evet canım dedi. bende bana demeyin lütfen dedim tamam canım dedi.beni sinir etmek için bende patronu çağırıp kızı şikayet ettim oda dersini almıştır umarım.
bence insan samimi arkadaşlarına ve kendinden küçüklere bide sevgilisine kocasına canım der.tezgahtar kzların canım demesindn nefret ediyorum
benden başka buna dikkat edenvar mı acaba
yok daha neler ben bayan bana canım dedi diye raHATSIZIM EŞİME DESE ne olur kim bilir:)
Allah başka dert vermesin
ben kendi mesleğim açısından örenek vermek için söyledim.kıyaslamak için değil.ayrıca emekli olduğum da bende şık bir butik açıp kendi dükkanımı açıp tezgahtsrlık yapmak istyrm bence zevkli bi iş ama.i benim konum başka zaten aşağılamk gibi bir durum kesinlikle olamaz.
Bu ne alınganlık ya.
Bir konu açılınca illa ki bi karşı duruş oluyor, hem de mantıklı ya da mantıksız hiç farketmez.
Sinir oluyorum.
Müşteri her zaman haklıdır.
alışveriş magazalarında çalışan kızların müşterilerine canım cicim güzelim diye hitap etmesinden nefret ediyrm. şık olan tuba hanım vs hanım demek degilmidir, medeni hayatın bi ölçüsü yok mudur.
geçen ay gelinlik denediğim magazadaki kız bana canım canım deyip duruyordu bende sordum müşterilerinize hep canım diye mi hitap ediyorsunuz dedim ukala ukala evet canım dedi. bende bana demeyin lütfen dedim tamam canım dedi.beni sinir etmek için bende patronu çağırıp kızı şikayet ettim oda dersini almıştır umarım.
bence insan samimi arkadaşlarına ve kendinden küçüklere bide sevgilisine kocasına canım der.tezgahtar kzların canım demesindn nefret ediyorum
benden başka buna dikkat edenvar mı acaba
Sizi de anlıyorum fakat herkes aynı şekilde hitap edilmekten ve samimiyet demiyorum "gereksiz laubalilikten" hoşlanmaz. İnsanlar canım cicim demeden de güler yüzlü olabilir ve candan tavırlar sergileyebilir. Çalışanların dozu ayarlaması gerektiğini düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?