- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Hımm.O zaman şimdilik sadece karbonatlı su ile başla.Karbonat mideye çok iyi geliyor.Tadı rahatsız ederse içine biraz da limon sık gazoz gibi oluyor rahat içersin
oh ohh ne ala.Hiç zararı olmaz asitlenmen daha rahat çözülür
İlk bir kaç gün tadı seni biraz zorlayabilir ama pes etme.alışıyorsun çabucak.Bir de bol idrara çıkartıyor haberin olsun.Bazen saat başı bile gittiğim oluyor suyu düzgün içebilirsem
Kilo vermek için sadece su yetmez tatlım.Beslenmenide düzenlemelisin
kilo vermek için sadece su yetmez tatlım.beslenmenide düzenlemelisin
canım nasılsın tartıldın mı ne kadar gitmiş bakayımmmmm
hayatım ben diyet yapmıyorum kiiiii.hatta bugünlerde kansızlık yüzünden kendimi besiye çektim de diyebiliriz.sabahları bal polen arı sütü karışımı mı istersin pekmezmi istersin karaciğermi istersin.çeşit çeşit şey yiyorum.ama şu var bunları yememe rağmen en azından kilo almıyorum.bu da alkali beslenmenin faydaları sanırım.kendimi azcık düzelteyimde ya ocak ya da şubat gibi ben de diyete başlayacağım.şu an alkali besleniyorum ama kilo verdirecek kadar değil
merhaba,
ben 2004 yılında evlendim, o zaman 57 kg dum ilk çocuğumu kucağıma aldıktan sonra 81 kg idim bu sürç içinde 72 kg kadar düştüm ikinci çocuğumu kucağıma aldığımda73 kiloya kadar düştüm, emzirme döneminde 85 kiloya kadar çıktım bebeğim 1.5 yaşına geldiinde 78 kiloya kadar düşmüştüm şu an tekrar 84 kilodayım, çocuğum iştahsız ve huysuz o yemedikçe ben hırsımdan yiyorum, yemek yemeyide çok seviyorum ama artık zayıflamak istiyorum, gerçi sabah karar verip akşam bozuyorum ama bana yardımcı olurmusunuz 64 kilo olmak istiyorum,sabah 8 akşam beş masa başı çalışıyorum burası küçük yer hareket imkanıda yok ne yapıcam bilmiyorum
bu suyun tadi çok kötü :120::120::120::120::120::120:
1 litreye yarım çay kaşığı
zamanla alısırsın.
sanırım ben dün çok koydum
bugün 05 LT şişe alıcam onunla içsem daha iyi olur
merhaba bende karbonatlı su içmek istiyorum
eczanelerden mi almam lazım fiyatı nedir yardımcı olursanız sevinirim
merhaba bende karbonatlı su içmek istiyorum
eczanelerden mi almam lazım fiyatı nedir yardımcı olursanız sevinirim
Slm, eczaneden ingiliz karbonatı isteyeceksin yani saf sodyum bi karbonat.100gr. ın fiyatı 2-2,5 TL arası imiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?