- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Dün gece tartıldım 55 kiloydum 1 ay deneyeceğim bakalım neler değişecek çok çabuk kilo verebilen bir yapıya sahibim.
İnşallah böyle daha çok dikkat etmemle birlikte 5 kilodan kurtulurum.
168 boyum 55 kiloyum şuanda
ne güzel.
ben de zayıflarım umarım..
Speedym senden gördüm bi bakayım dedim buraya okudum çok mantıklı geldi bu diyet bana ve sayende bende başlıyorummmm acayip heveslendm
hep beraber zayıflayacağız inşallah sıkı bir vucudumuz olacak
kilon çok güzel ya zaten zayıfsın canım darısı bizlere inşallahhhhhhhh maşallahhhhhhhhh sanada 55 kilo harika ya
Speedym senden gördüm bi bakayım dedim buraya okudum çok mantıklı geldi bu diyet bana ve sayende bende başlıyorummmm acayip heveslendm
hoşbuldum canım..
bende çok fazla kilolu değilim ama göbek aldı başını gidiyorhafta sonu tartıda kendimi 57 görünce şokk oldum hayatımda ilkkez gördüm bu kiloyu.
hafta başından beri az yemeğe çalışıyodum dün biara baktığımda 56ydım ulaşmak istediğim 53-52 arası.inş.veririz hepimiz bu yöntemle kilolarımızı..
hosgeldinverirsin rahatlıkla..
kilolarınız ne güzel masallah
tuzsuz zeytin tüketebilirsin.bir menü de benden
dün ki menüm
sabah 7de :1 bardak elma sirkeli su
saat 8 de :1 dilim çavdar ekmeği,10 zeytin (zeytini de çok severim diyette var mıydı :26::26:)taze sıkılmış 1 greyfurt ve narın suyu
12,30 da:1 kase çorba,havuçlu turplu salata yagsız tuzsuz
2 de 2 kare bitter çikolata
5 gb :2 form bisküvi
7 de :4 kaşık ıspanak yemeği yogurtlu
gün boyu 2,5 lt olmadı 2 lt su:18: 3 fincan yeşil çay içtim
bu arada ingiliz karbonatı ney ben marketten normal karbonat aldım :26:
haklısın canım.merhaba
senin günde 3,5 litre su tüketmen kafi aslında. fazla icersen tabii ki sakıncası yok.
1 çay kasıgı karbonatta atsan vücut ihtiyacı olanını aldıktan sonra geri kalanını yine atacaktır. o yüzden yok yere hem tat bozuklugu cekmezsin
kahvaltına yeşillik de eklemeni öneririm.
sağlıklı günlere
merhabakızlar
gününüz nasıl geçiyor
ben sabah alkali suyla güne başladım ama canım yemek yemek istemiyor hiç geçen gün poğaça yapmıştım aklım onda biraz onu tırtıklıyorum
şunuda bi netleştirelim benim için ben ilk gün 1lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıyordum dün bunu 1çay kaşığına indirdim
doğrusu nedir :26:sizler nasıl yapıyorsunuz.sanki biraz tuz katmışım gibi geliyor suya alıştım yinede ilk günkü yüz ifadem gitti
haklısın canım.
yeşillik ve sebzeye yüklenmem lazım....
bu arada kaçamaklarına rağmen ayda 3 kılo süper bence.
şu an kaç kılosun. gayet başarılı buluyorum seni.
birden verip birden almaktan iyidir yavaş ve sağlam gitmek.
merhaba
1 litre suya 1 tatlı kasıgı mı
nasıl içebildin o suyu ?
doğrusu ,kitapta yer alan ; 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat ilave etmek.
valla içtim yüzümün hali nasıldı bende bilmiyorum
zaıflamak adına 1 paketin hepsini karıştırıp içerdim herhalde
bugün öyle hazırladım hatta dün geceden hazırladım sabah vazgeçmeyim diye bi zararı olurmu varmı öyle bir durum
benim hikayem uzunkısaca özetleyeyim ama 1.75 boylarında 68 kg idim.. sonra sağlık sorunlarım haplar, serumlar derken 83 gördüm.
bir yandan da neyseki sağlıgıma kavustum diye dua ediyordum. bu sürecte haplar ve yeme rahatlıgından 92 kg ulastım.
suan saglıgım iyi. fakat nefes almakta zorlanıyorum. hantal gibi hissediyorum kendimi. neyseki kilo dagılımım orantılı. bu kiloda olup 44 beden giyebilenlerdendim.
diyete 92 ile basladım.
suan : 88-89 civarı cıkıyorum.
bu ay işi sıkı tutmak istiyorum. spor da yapıyorum. gelinlik provam olacak.
suanki bedenim 42.. hatta 40 giyebiliyorum 1 haftadır.
başaracagıma inanıyorum. kendime inanıyorum.
bu sayfa ve arkadasların destegi ve onlarım azimleri de morel veriyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?