Alkali Diyeti Deneyimlerimiz

Speedym senden gördüm bi bakayım dedim buraya okudum çok mantıklı geldi bu diyet bana ve sayende bende başlıyorummmm acayip heveslendm

hoşbuldum canım..
bende çok fazla kilolu değilim ama göbek aldı başını gidiyor hafta sonu tartıda kendimi 57 görünce şokk oldum hayatımda ilkkez gördüm bu kiloyu.
hafta başından beri az yemeğe çalışıyodum dün biara baktığımda 56ydım ulaşmak istediğim 53-52 arası.inş.veririz hepimiz bu yöntemle kilolarımızı..

Speedym senden gördüm bi bakayım dedim buraya okudum çok mantıklı geldi bu diyet bana ve sayende bende başlıyorummmm acayip heveslendm

hosgeldin verirsin rahatlıkla..

kilolarınız ne güzel masallah

dünkü menüm;

kalkınca alkali su

kahvaltı ; yumurta,cörek otlu,pul biberli lor peyniri, zeytin,bitki cayı

ara; meyveli cay

öğlen; çorba,salata

ara; 1 dilim kek

akşam; et,salata

bir menü de benden
dün ki menüm
sabah 7de :1 bardak elma sirkeli su
saat 8 de :1 dilim çavdar ekmeği,10 zeytin (zeytini de çok severim diyette var mıydı :26::26:)taze sıkılmış 1 greyfurt ve narın suyu
12,30 da:1 kase çorba,havuçlu turplu salata yagsız tuzsuz
2 de 2 kare bitter çikolata
5 gb :2 form bisküvi
7 de :4 kaşık ıspanak yemeği yogurtlu
gün boyu 2,5 lt olmadı 2 lt su:18: 3 fincan yeşil çay içtim

bu arada ingiliz karbonatı ney ben marketten normal karbonat aldım :26:

tuzsuz zeytin tüketebilirsin.
özellikle kilo vermek isteyenler süt ve süt ürünleri akşama yasak.
marketlerde karbonatlar katkı maddeli olabilir diye dr.aysegül hanım eczaneden saf karbonat kullanmamızı öneriyor.

haklısın canım.

yeşillik ve sebzeye yüklenmem lazım....

bu arada kaçamaklarına rağmen ayda 3 kılo süper bence.

şu an kaç kılosun. gayet başarılı buluyorum seni.

birden verip birden almaktan iyidir yavaş ve sağlam gitmek.

merhabakızlar
gününüz nasıl geçiyor
ben sabah alkali suyla güne başladım ama canım yemek yemek istemiyor hiç geçen gün poğaça yapmıştım aklım onda biraz onu tırtıklıyorum
şunuda bi netleştirelim benim için ben ilk gün 1lt suya 1 tatlı kaşığı karbonat atıyordum dün bunu 1çay kaşığına indirdim
doğrusu nedir :26:sizler nasıl yapıyorsunuz.sanki biraz tuz katmışım gibi geliyor suya alıştım yinede ilk günkü yüz ifadem gitti

merhaba

1 litre suya 1 tatlı kasıgı mı
nasıl içebildin o suyu ?

doğrusu ,kitapta yer alan ; 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat ilave etmek.

benim hikayem uzun kısaca özetleyeyim ama 1.75 boylarında 68 kg idim.. sonra sağlık sorunlarım haplar, serumlar derken 83 gördüm.
bir yandan da neyseki sağlıgıma kavustum diye dua ediyordum. bu sürecte haplar ve yeme rahatlıgından 92 kg ulastım.

suan saglıgım iyi. fakat nefes almakta zorlanıyorum. hantal gibi hissediyorum kendimi. neyseki kilo dagılımım orantılı. bu kiloda olup 44 beden giyebilenlerdendim.

diyete 92 ile basladım.

suan : 88-89 civarı cıkıyorum.

bu ay işi sıkı tutmak istiyorum. spor da yapıyorum. gelinlik provam olacak.

suanki bedenim 42.. hatta 40 giyebiliyorum 1 haftadır.

başaracagıma inanıyorum. kendime inanıyorum.

bu sayfa ve arkadasların destegi ve onlarım azimleri de morel veriyor bana.

merhaba

1 litre suya 1 tatlı kasıgı mı
nasıl içebildin o suyu ?

doğrusu ,kitapta yer alan ; 1 litre suya yarım çay kaşığı karbonat ilave etmek.

valla içtim yüzümün hali nasıldı bende bilmiyorum
zaıflamak adına 1 paketin hepsini karıştırıp içerdim herhalde
bugün öyle hazırladım hatta dün geceden hazırladım sabah vazgeçmeyim diye bi zararı olurmu varmı öyle bir durum

canım vücut yine ihtiyacı kadar olanını alacak fazlalığı vücudundan atacak.
ben de bazen göz kararı koyuyorum ama 1 çay kasıgı olarak değil

maşallah kız 40-42 giyiyo olman haika benimde vücudum sıkı kilom hiç belli olmuyo üst bedenim m-L
pantolonlar 42 -40 genelde
dügün hazırlıgı harika yaaaaa gelinliğin nasıl belirlediniz mi darısı bana ve tüm isteyenlere inşallah

bu arada ben hep market karbonatı içiyordum :84:emeklerim boşa mı gitti o içme sıkıntım falan :95::95:
annemi aradım alacak bugün almıştır galiba çok üzüldüm ya yanlış yanlış isçişim hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…