- 8 Mart 2011
- 25.897
- 28.124
- 798
- Konu Sahibi DonukPudra
-
Aslıcım bende mi yapsam şu senin alkali diyetini ne dersin
sevgili donuk pudra ,
ben de senin gibi kilo veremedim fazla. 0,700 gr verdiğim kilomu maalesef bu sabah 2 katı olarak geri aldım(((nasıl moralim bozuldu bugün anlatamam.ama sanırım direnç içine girdi bizim yağlar.bir müddet daha savaşmak lazım.ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim spor yapmadım.önümüzde günlerde sporda yapmalıyım galiba.
ümidim kesilmeden devam etmek istiyorum.biraz daha zaman tanıyalım istersen.en azından idrarımız alkali ve sağlıklı bir beslenme tarzı yaşıyoruz ...sevgi ve saygılar
Benim baktığım marketlerde hep inek sütü var.Keçi sütünü nerden buluyorsun?Bir de pastörize süt daha iyidir boşver.Sütle geçen hastalıklarda var biliyorsun.Normalde de 1 yaşından sonra çocuklara inek sütü yerine keçi sütü tercih ediliyor aralarında çok aşırı fark olmamasına rağmen.Tadı daha güzel ve daha az gaz yapıyor diyorlar.Yine de yanında peynir ve yoğurt desteği de ver.
Bu arada şeyyyy benim de annem olur musun,ne güzel şimdiden sağlıklı yetişecek çocuğun
Donuk pudracım canım orada yazan marmelatmıııııı ben mi yanış gördüm ?
Benim baktığım marketlerde hep inek sütü var.Keçi sütünü nerden buluyorsun?Bir de pastörize süt daha iyidir boşver.Sütle geçen hastalıklarda var biliyorsun.Normalde de 1 yaşından sonra çocuklara inek sütü yerine keçi sütü tercih ediliyor aralarında çok aşırı fark olmamasına rağmen.Tadı daha güzel ve daha az gaz yapıyor diyorlar.Yine de yanında peynir ve yoğurt desteği de ver.
Bu arada şeyyyy benim de annem olur musun,ne güzel şimdiden sağlıklı yetişecek çocuğun
yazdıklarınızı zevkle okuyorum arkadaşlar,derhal bahsedilen kitabı okumam lazım,çok heveslendim,hepinizi tebrik ediyorum
doğumdan sonra 3.5 ay hastanede idi. o dönem çok sıkıntılarımız oldu allaha binlerce şükürler olsun şimdi çok daha iyiyiz. ufak tefek problmlerimiz var ama onlarda tedavi sürecindeler.
okudum bakalım yazdıklarınızı yarından itibaren başlıyorum çünkü çok güzel işler çıkmış belli ki ama genede böbreklere bır sakıncası olur mu dıye düşünmekten kendımı alamıyorum .kitabı okumadım henuz bununla ılgılı bırsey yazıyor mu ? :18:
merhaba seni de aramızda görmek isterizalkali su ile başlayabilirsin.
bebegin ne güzel sana ve hayata tutunmuş.bilinçli bir bireysiniz ..umarım sağlıklı günleriniz daim olur.
başlamanı tavsiye ederim. kitabı ben okuyorum hatta dün senin sorunla ilgili kısmı okudum.. asitlenme arttıkça böbrek tası olusma olasılıgı artar diyor dr.Aysegül hanım kitapta. bunun en büyük kaynagı ise hayvansal proteinlerdir. protein asitlerinin atıldığı yer böbrektir.alkali sudan bolca içmek bize cok fayda sağlar.( syf ; 91)
yani bu diyet hastalıklardan kurtulma diyeti..var olan hastalıkların nedeni de asit yüklemesi vücudumuza............
[/B][/I][/FONT][/SIZE][/COLOR]
Bu hayati bilgileri bizimle paylaşan herkese yeri gelmişken bir kez daha tşk etmek istiyorum
doğumdan sonra 3.5 ay hastanede idi. o dönem çok sıkıntılarımız oldu allaha binlerce şükürler olsun şimdi çok daha iyiyiz. ufak tefek problmlerimiz var ama onlarda tedavi sürecindeler.
pebble arkadaşım sen de alkali diyette yenisin henüz benim gibi. öyle hatırlıyorum.
3 4 gün kadar oldu daha yanlış değil dimi? henüz bunları söylemek ve vazgeçmeyi düşünmek için çok erken değil mi?
zaten çok sıkmıyoruz katı hızlı cevap veren bir diyetten elde ettiğin sonuçları alkali diyetten beklemen doğru mu acaba?
yani öncelikle iç kimyamız düzene girecekki zaman içerisinde belirgin bir kilo kaybı olablsin. bunda da enzimlerive hormonlar görev alıyor. bu yapılar özellikle hormon çalışmaya başladığında etkisi yavaş fakat uzun süreli olur. bunun için metabolizmana zaman tanıman gerekli.
hem bahsettiğin 700 gr. değişme oldukça küçük bir rakam. bir gün önce daha çok tuvalete çıkmış olabilirsin bugün daha az çıkmışsındır. ya da tuz alımı kilolarda çok etkili ben 2 gündür turşu yiyorum ve 1. gündeki gibi tuvalete çıkmadım. tuzun olumsuz etkisini vücudumda hissediyorum. yani günlük 3 l. su alıyorum fakat attığım su 3l. kadar yok. bunları da göz önünde bulundur derim.
Çok severim prematüreleri ben.Onların içindeki yaşam gücü çok başka.Hayata sıkı tutunuyorlar ve çok canlı oluyorlar.Baksana 26 haftalık doğmuş ve 3.5 ayda taburcu olmuş.Harika.Allah nazarlardan saklasın,umarım o ufak tefek problemleri de kalıcı olmaz.Benim yerime de gıdıktan bir kokla miniğini senin ne tür sağlık sorunların var peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?