- Konu Sahibi DonukPudra
-
Burcu biryerde yanlışlık yapıyorsun sanırım alkali suyu içme zamanlamanda hata olabilirmi?ben sanki karnım çok şişti gibi hissediyorum neden olabilir acaba?? göbeğim yoktu göbeğim çıktı gibi çok sinirlerim ve moralim bozuldu:/
kız midem küstü desem bu kilo da olmayacakvalla yiyemiyorum su yu pek sevmem ondan az içiyorum ya sebze suyunu nasıl yapıyorsun hangi sebzeler birde katı meyve sıkacagında mı yapıyorsun :26:
Donukpudracım estafurullah birbirimizden çok şey öğrendik bugüne kadar
Hepimiz birbirimize destek olabilmek çok emek ve zaman harcayarak motive ediyor ve oluyoruz.
Kimyonu yinede araştıralım kulaktan dolma olmasın haber vericem
yaa ben bir haftadır kilo vermedim :26::26::26: vücudum direnişe mi gecti acaba...
spor da yapıyorum bu hafta daha dikkatli yemek yiyiyorum .anlayamadım...
--
bir de birsey srcamsizler her gün büyük tuvaletinizi yapıyor musunuz? ben alkali beslenmeye basladıgımdan beri her gün yapıyorum da bu normal mi ?
onun dısında idrarımdaki koyuluk yok artık mutluyum cok
Canım canım canımmmmmmm çok teşekkürler Allah sendende razı olsun çok güzel bilgileri araştırıp,anlatıp,bilgilendiriyorsun biziAynen resimdeki gibi görünüyor benim yaptığımda.Önce göze hitap ediyor zaten sonra mideye :))
Bir süredir yemek yemekten zevk almaz olmuştum.Aşırı derecede iştahsızdım.Bizimkilerin ağız tadıyla benimki uyuşmuyor malesef.Ben yemekte baharatı ve sarımsağı çok severim.Babam ve erkek kardeşimde aksine yiyemez.Herkesi düşünürek yapılan yemekler bana hiç zevkli gelmiyordu,yiyemiyordum.Yeşillik hiç yemiyordum.Ekmek arası bir şeyler yiyip açlığımı bastırıyordum.Meyve günde bir tane elma yiyordum.Nöbetlerde pideler falan.Off offf.Kendimi kendi ellerimle mahvettim.Herşeyi bildiğim halde yaşayan bir ölüye dönmeme göz yumdum.Bırakmıştım kendimi.Öyle yorgun halsiz ve kötüydüm ki.Hayat kalitem çok düşmüştü.İşten eve ancak enerjim yetiyor başka hiç bir şey yapmaya enerjim olmuyordu.Şimdi her geçen gün daha çok toparlandığımı hissediyorum.İçime yaşam geldi sanki.Benebenden Allah senden razı olsun Alkali diyetle tanışmama vesile olduğun için.Ve kızlar sizlerden de razı olsun,birlikten kuvvet doğar.Elele verince daha keyifli yapılıyor
Pebble bu imkansız olamaz inanamıyorum çok üzüldümsevgili donuk pudra ,
ben de senin gibi kilo veremedim fazla. 0,700 gr verdiğim kilomu maalesef bu sabah 2 katı olarak geri aldım(((nasıl moralim bozuldu bugün anlatamam.ama sanırım direnç içine girdi bizim yağlar.bir müddet daha savaşmak lazım.ama şunu da söylemeden geçemeyeceğim spor yapmadım.önümüzde günlerde sporda yapmalıyım galiba.
ümidim kesilmeden devam etmek istiyorum.biraz daha zaman tanıyalım istersen.en azından idrarımız alkali ve sağlıklı bir beslenme tarzı yaşıyoruz ...sevgi ve saygılar
O nasıl bir hastaneymiş öyleee ev yapımı kastamonu sucuğu omlet falan.Bizim hastanede olsa olsa tost ve sosisli var sadece.Bu arada menün gayet güzel bir tek sucuk var yasaklılardan ama sen sebze suyu bile içiyorsun ve diğer alkali suyunuda baştan beri güzel içiyorsun.O vücudunu alkali tutmaya yeter sanırım13:00: öğle yemeği(hastanede idik pek diyete uygun değil)
ev yapımı kastamonu sucuğu ve 2 yumurta ile yapılmış omlet
domates
Sakin ol tatlım hemen moralini bozma.Önce bir düşünelim neden olmuş olabilir diye.Zaten burda deneyimlerimizi o yüzden paylaşıyoruz.Ben kurban bayramından beri yapıyorum öyle bir şişlik hissetmedim aksine indi bence.Normalde tüketmediğin ama bu diyetle birlikte tüketmeye başladığın bir şey oldumu?Bu birinci sorum.İkinci sorum tartıda fark var mı?Üçüncü sorum reglin yakın mı?Dördüncü sorum tuvalet alışkanlığın ne durumda?Sen şimdi tamamen farklı bir iklime gittin daha orada yenisin ve ailenden sevdiklerinden uzaksın.Vücudun alışma sürecinde.Öncelikle bunu unutma.Regl düzeninde değişme oldumu?
Burcu biryerde yanlışlık yapıyorsun sanırım alkali suyu içme zamanlamanda hata olabilirmi?
O nasıl bir hastaneymiş öyleee ev yapımı kastamonu sucuğu omlet falan.Bizim hastanede olsa olsa tost ve sosisli var sadece.Bu arada menün gayet güzel bir tek sucuk var yasaklılardan ama sen sebze suyu bile içiyorsun ve diğer alkali suyunuda baştan beri güzel içiyorsun.O vücudunu alkali tutmaya yeter sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?