- Konu Sahibi DonukPudra
-
Sonunda bende başlayabildim
sabah:1 büyük bardak alkali su,şekersiz ıhlamur,1 haşlanmış yumurta,salatalık domates marul maydanoz roka,4 tusuz yeşil siyah zeytin
öğle içinde planım.ıspanak yemeği,mercimek çorbası 1 kase yoğurt eksik yada yanlış giden bişi yoktur umarım.
kitabı hala temin edemedim hepsiburadada tedarik sürecine takıldı kaldı 1 haftadır.
Yani yoghurt önerilmiyormu ??
HMmm((
bu hic iyi degil benim icin, severek yiyorum yogurtdu, hafta 2-4 kez.
bunun yerine ne önerio ?
dünkü menüm ;
sabah bol alkali su
kahvaltı ; bal -zerdecal-zencefil karısımı 1 tatlı kasıgı
yumurta.çörekotlu lor peyniri.zeytin. maydanoz ıhlamur cayı
2 saat sonra su tüketmeye devam
ara ;2 ceviz
öğlen ; 1dilim böreksecenegim yoktu. ıhlamur cayı
1 saat sonra yesil cay
kacamak ; yarım dilim kek
ara; elma
akşam; kıymalı patlıcan, salata bol bol.1 dilim cavdar ekmegi.
yatana kadar da bol alkali su.
kardesim gözüme baka baka karsımda nutella kasıkladıama kazanan ben oldum
süpersin canımmmm azmine alkışş
canım hem börek hem kek olmaz tatlım aynı gün içindeonun dışında menun gayet iyi canım
alkaliciler artıyo saglıklı ca gidiyo kilolar ya diyete başladığımdan beri hiç birsey yiyesim yok suyla beslensem yeridir sırf yemek için yiyorum ama tek problem keçi ürünlerini sevmiyorumsabah yediğim peynir ,süt falan kaçamak olarak nitelendirsek %80 alkali %20 süt ürünleri olsa olur demi canım :26:
İçtiğimiz suya baktım da phı 6.3 müş. Resmen asit içiyormuşum ben
:18::18: bayagı düsükmüs oranı canım ya ... karbonatla alkali ise yarar.bir de kuş markası bir su var onun ph yüksek
Sakayı diyorsun canım. Reklama girmez herhalde.
8,2 biliyorum. Bu sudan alırsam karbonat koymama gerek kalır mı canım. Koyarsam çok mu yüksek olur.
Bir de mesela 1 lt suya yarım çay kaşığı karbonat diyor ya phı kaç birim kadar yükseltiyor bu karbonat.
iyi geceler hanımlar. bir süredir bu başlığı takip ediyorum. bende sizin paylaşımlarınız doğrultusunda kabonatlı su içmeye çalıştım ama midem bulandı. onun yerine ph ı 8.2 olan bi su buldum onu içiyorum 2 gündür. kilo vermek istiyorum ama bir türlü devamlılığı sağlayamıyorum düzgün beslenme konusunda. eğer kabul ederseniz bende sayfanıza dahil olup sizinle alkali diyet yapıp daha sağlıklı ve ideal kilomda olmak istiyorum. çünkü tek başıma yapamıyorum. herkese iyi uykular.....
dünkü menüm ;
sabah kalkınca 45 dakika callenetics egzersizi
bol alkali su kahvaltıdan 20 dk önce
kahvaltı ; bal-zencefil-zerdecal karısımı 1 tatlı kasıgı
lor peyniri,zeytin, corba,cavdar ekmegi 1 dilim
1 saat sonra ıhlamur cayı
ara ;1 adet elma,alkali su
öğlen; tavuk,salata..
öğleden 1 saat sonra 2 bardak yesil cay
alkali su
ara; 5-6 adet kavrulmamıs badem, kücük boy muz
bol su (akşama kadar 3,5litre su tüketmişimcok susadım dün.cokta wc ziyaretinde bulundum )
akşam; corba, yarım kase pantlıcanlı kıyma yemeği, 2 büyük salata tabagı salata
gece yatana kadar su tüketimi..
** bu arada tartılmamak icin kendimi zor tutuyorum.. :18:
afiyet olsun donuk'um
güzel mönü.tek eksik kahvaltıda olmayan yeşilik .
canım daha hızlı kilo vermek istiyorsan gl endeksinede dikkat et derim .
evey bazen işe gec kalcam diye istediğim gibi kahvaltı hazırlayamıyorum
glisemik indekste neleri baz almalıyım,?
vee sen niye menülerini paylasmıyorsun
donukcum ben hem alkaliye hemde montiye ugun beslenmeye çalışıyorum . yani tam alkali diyemedigim için mönü koymuyorum . aslında günlük yediklerimi 2 topikde paylaşıyorum burayda yazarım tabiki.
gl endekde beyaz un ve beyaz un bulunana gıdalar aynı şekilde şeker ve şekerli gıdalar .. mısır, patates, muz ,büzüm ,pirincden uzak duruyorsun .
geriye kalan gıdalar porsiyoın hesabı olmadan yeniyor .
zamanın varsa birde montiyinin ilk sayfasını oku derim . genel çerçevede montide alkali diyetde birbirne benziyor aklai baslanmada ek bişiler daha var okadar .
dedigim şeylere dikkat et daha kolay verirsin
senin mönülerindee aslında montiye uygun birkaç ayrındı dışında .
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...z/236698-montignac-diyeti-deneyimlerimiz.html
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?