Alkol alan biri ile evlenirmisiniz

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
kızlar hayatımda biri var ama haftada 2 kere alkol alıyor bnm ailemde içien yok sizce alkol alan biri ile yapabilirmiyim bu yüzden yuvası yıkılan çok insan duydum.yorumlarını bekliyorum

zehracım ben evlenmezdim öyle bi insanla alkol alan insan kendinin kaybeder genelde ve sana zarar verebiilr
.içince değişiyormuymuş ne yapıyormuş bunları konuş keisnlikle?daha yol yakınken ona gçre devam et ya da bitir.

Son düzenleme:
sarhoş olacak kadar içmiyor amabeni daha iyi anlarsın sen alivcim artık zor günler geçirmeye gücüm yok bidaha

Benim sevgilimde içer bazen arada özel günlerde falan bende içerim.
Neresiyle içtiğine bağlı bu durum.
Dozunda olursa sıkıntı olmaz

benimle birlikte içecekse neden olmasın,ama yok meyhaneye yok bara gidip içecekse avucunu yalar :))
Ama tabiiki alkol alınan bir evde yaşamak istemeyebilirsin ,en doğal hakkın...
Diğer özellikleri nasıl ?? tek problem senin için içki içmesi mi??

tek problem içki içmesi bnm için.ailemde alkol alan yok o yüzden sordum kızlar size.bi arkdaşım alkol yüzünden ayrıldı eşi alkol aldığında ters ilşki istemiş bu yüzden ayrılmış duyunca moralim çöktükafam karıştı

sarhoş olacak kadar içmiyor amabeni daha iyi anlarsın sen alivcim artık zor günler geçirmeye gücüm yok bidaha

zehracım çok içmiyorsa belki olabilir.bence sen bi ailenin ağzını yokla bu konuda ne düşünüyorlar
ilerde karşılarına çıkardığınd a ya istemezlerse?
içtiği zamanlar davranışlarına dikkat et eğer normal değişmiyorsa sorun yok ama bence hafta da 2 çok gibi azaltmasını iste.

İçmesini bildiği sürece problem olmaz.Zaten ben de sevgilim de içiyoruz.İçmeyen birisiyle evlenemem ben herhalde.

Ama dozunu bilmeli,haftada 2 bence yine de çok.Bir zamanlar ben her gün içiyordum neredeyse ama çok zararlı olduğunu anlayıp azalttım.Ayda 2-3 kere filan içiyorum artık.

sanırsın eroin kullanan, kadın satan biriyle evlenir misin demişler de hayırlar havada uçuşuyor. içen içer, içmeyen içmez, bu kadar basit. 60larda 70lerde erkeklere has bir şeyken, artık karı koca karşılıklı içiyor, birlikte sevgililer bara gidiyor.
haftada 2 demişsiniz, örnek vereyim...
can dostumun eşi... büyükler bizden, 16 yıldır evliler. abimiz her gün ama her gün ya 2 kadeh rakı içer, ya 2 kadeh şarap. istisnasız her gün. ne kavgaları var, ne dayak, ne aldatma. televizyonun karşısında anlattığım şekilde içiyor adam, arkadaşım bazen eşlik ediyor bazen etmiyor. ha bu arada arkadaşımın annesi babası hacı, onlar sigara alkol kullanmıyor kızımızla oğlumuz diye biliyorlar. evine girip kapını kapatınca, dışarda kalanlar sen sağ ben selamet. kime ne?

kızlar hayatımda biri var ama haftada 2 kere alkol alıyor bnm ailemde içien yok sizce alkol alan biri ile yapabilirmiyim bu yüzden yuvası yıkılan çok insan duydum.yorumlarını bekliyorum

alkol alan biriyle evlenilir de haftada 2 de çokmuş:26: ne desem bilemedim:26:

ailenizde alkol alan yoksa zaman içinde ya alışırsınız kullanmasına yada daha itici gelir bu sizin algınıza bağlı .... benim eşim kullanmaz ama bu çok tutucu olduğundan falan değil bu birazda tarz diye düşünüyorum kullansa evlenirmiydim sanırım hayır.

canımm öyle alkolik değilse zevkine içilir bazen bazen arkadaşlarla onlar tabikide normaldir. erkekler genelde içer zaten öyler haftada 1 2 haftada 1 2 o şekilde içerler zaten.
ben bundan bir sorun göremedim evlenirdim tabiki ama alkolik derecesinde ise tabikide evlenilmez bunuda senin kendin bilmen lazım

Eger istemiyorsan guzelce konus ya icki ya ben deme ama bir sekilde onu ickiden uzaklastir sonucta ozel gnlerde degil h.da iki kere bu cok fazla ben istemem acikcasi9

neden içiyorsun dediğimde işin stresini ancak böyle atıyorum diyor kendine göre bir kılıf bulmuş işte.ailemde içen yok sarhoş insan nedir görmedim kendimde içmem.ama sarhoş gelirse korkarım ne yalan söylim.ama bilmiyrm önyargılıda davranmak istemiyorum...

Evlenince stresini benimle atarsın aşkım,desen cilveli cilveli???
Belki sadece özel günlerde içme sözü alabilirsin o zaman

zaten sözlüyz çevre baskısı var alkol alan biriyle olmaz yol yakınken dön diyorlar o yüzden ne yapcağımı şaştm kızlar.etrafta iyi örnekte var kötü örnekte

Alkol kimseyi bambaşka biri haline çevirmez, sadece oto-kontrol mekanizmalarını zayıflatıp, normalde toplumdan dışlanma vs. nedeniyle bastırdığı istekleri veya karakter özellikleri varsa onları açığa çıkarabilir, yani alkol kullanan insanlar kötüdür, normdışı istekleri vardır diye birşey yok. Ama dini hassasiyetleriniz olabilir, evinize içki sokulmasını istemiyor olabilirsiniz, kişisel tercihiniz saygı duymak lazım.

Böyle bir durumda, baştan sorun yokmuş gib davranıp, sonra eşinize içki kullanmaması ile ilgili baskı yapıcaksanız, hiç o boyuta taşımayın ilişkinizi, sizinle aynı hassasiyetleri paylaşan bir insanla hayatınızı birleştirin, karşınızdaki insanın seçimlerine de saygı duymuş olursunuz böylelikle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…