Alkol alan biri ile evlenirmisiniz

ben içmedim içmem de ama karşımdaki bilinçli içiyorsa, bunu özel günlerle sınırlı tutarsa olabilir

Ben hiç içmedim, düşünmüyorum ve evleneceğim insanın da içmemesi lazım hiç hoşuma gitmiyor, büyük konuşmak da istemem ama isteğim bu yönde.
Zaten uyumsuz olduğum kişilerle yürütemiyorum...

Benim babam her gece rakı ıcer... Annem aksam yemeklerınde şarap ıcer... Kardesım de sık sık ıcer. Ben de hic kullanmıyorum. Bana bır zevk vermıyor... Icene de içmeyene de saygı duyarım ama alkole böyle asırı tepkı verip bonzai muamelesı yapanlara da saygı göstermem. Kusura bakmayın tabii ki tercih meselesi ama asla evlenmem, asla denilecek kadar korkunc bır sey degil alkol. Bu kadar öcü gibi görürseniz etrafınızdaki erkekler de içince iyice abartırlar sonuc kötü olur ve insanlar haklı olarak alkolden korkar, kısır döngü. Cinsellik de aynı sekilde algılanıyor. Neyse...

evlenmezdim cunku benim yasantima ters olurdu.
senin yasam tarzin nasil? ters iliskiyi alkol almadan da isteyen cok, yeter ki icinde boyle bir sapiklik olmasin.

Ben de almayan biriyle tercihen evlenmem. Ben içerim, içmeyi de severim. Adam buna laf ederse bozuşuruz sonra

kızların da dediği gibi ağzıyla içsin yeter evlenirim tabikide bu benim için bi engel teşkil etmez ki zaten sosyal bi ortama girince bende içiyorum onun da içmesinde bi sorun görmüyorum.

şimdi haftada 2 defa içiyor. kim bilir ilerleyen günlerde artırmayacağını, çoluğun cocuğun- evin rızkını alkole yatırmayacağını. evlenince bırakacağına taahhüt vermiyorsa ben olsam evlenmezdim

Way arkadaş ya herkesin yaşantısı inançları aile yapisı farkli sana uygun olup olmadıgını en iyi sen bilirsin onun tespitini en iyi sen yaparsın

kendi yaşam tarzına şimdiye kadar yetiştiğin tarza uygun biriyle evlen bence... Büyük konuşmuş olmayım ama alkol alan biriyle evlenmem. Sağlıklı bişey değil. Evliliğe güzel katkısını da duymadım.

Ben ki edirnenin göbeğinde ve gayette alkol tüketen bi ailede buyüdum, alkol asla almiyorum ve alan biriylede evliligi rabbim nasip etmesin insallah. Ne bana ne de baskasina. Alkol berbat bisey. Bazen icildigi ortama bile dayanamiyorum icen kendi babam dahi olsa.

Ben içen bir insanım (yılda 2 3 kere anca) ama evlendiğim insanın içmesini istemem. çünkü erkeklerde bir özgüven midir nedir başladıklarında devamı geliyor. ayda yılda bir içiyosa çok seviyorsam tolare edebilirim ama düzenli içiyorsa orda durmak gerek.

Helal olsun sana edirneyi bilirim bir dönem okul için gelmiştim ama arkama bakmadan kaçtım sınıfta bile erkekler içki getirip içiyolardı ortamı çok bozuk umarım bu istikrarlı halini sürdürürsün allah yardımcın olsun.

Bu arada, sevdiğim bir arkadaşımın eşi içmez hiç. Hep beraber bir yere gidildiğinde bizim masada rakılar şaraplar olur, onun önünde (erkek kendisi) meyve suyu, ki karısı da bizimle içer. Kimse ona dönüp "sen niye içmiyorsun" demez, o da bizim içkimize laf etmez.

Eğer birbirinize karşılıklı saygılı olabilecekseniz neden olmasın.

Amin canım benim çok teşekkür ederim. Evet edirne çok içki içilen bi yer ama edirne erkeği alkol alıpta esine coluguna cocuguna zor gunler yasatmaz asla. Bu konuda ne kendi babamin ne de amcamin dayimin hakkini yiyemem. Yine de alkol tuketilen ortamda 5 dk bile oturmam. Allah herkesi kurtarsin insallah bu beladan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…