Alkolik bir eş ve yuvasını 3 sene devam ettirmeye çalışan bir kadın

Sen alkolik bir kocadan vazgeçebilirsin ama çocuğun o alkolik babadan vazgeçemeyecek canım. Sen yuvam kurtulsun diyerek elinden geleni yapmışsın. Düzelecek olan insan çoktan duzelirdi. Yaşın daha genç annen de arkandaymis bırak ayrıl kurtar kendini.
Teßekkür ederim canım içimi rahatlattın insanlar boşluktayken yanlış düsüncelere kapılabiliyor

Allahtan cocuk olmamış . Yazık günah sanki evliliğin çok güzelmiş gibi birde çocuk nasıl planlıyorsunuz. Allah yardımcın olsun.
Sende boşlukta benim gibi çımmazda olsan sende farklı düsüncelere girebilirdin uzaktan bende insanlara bu kadar basit konusuyordum canım yasamak lazim o durumu

annen her zaman anne baba olmuş.. bir bildiği varmış ki evliliğine karşı çıkmış.
bu evlilik içinde ısrarla çocuk sahibi olmaya çalışmakla hatayı devam ettiriyorsun.

bireysel olarak hayatından memnun değilsen, evlenerek de mutlu olamazsın.
cahillik etmişsin hata etmişsin, olabilir.
artık gör hatanı.
bir işe girip çalışmak bu kadar zor değil..
Zaten ise girince fikirlerimin degisecegini biliyorum ama bu süreç zor bir sürec atlatmak zor

D
canım müsade verdim her akşam iç diye yazmışsın

kocam her akşam içse napardım Allah korusun :))))

sana kökten çözüm lazım
adamı bırakamayacaksan da tedavi olmaya ikna edeceksin başka seçenek yok sanki
Denedik doktoru bile kandirdi ben bunu birakabilirim ramazanda icmiyorum diye sonrada tedaviyi yarida birakti

ya sen mantığını nerde bıraktın. hangi kafayla tüp bebek yapmaya uğraşıyosun. çocuk olunca düzelir diyemi.

Sende boşlukta benim gibi çımmazda olsan sende farklı düsüncelere girebilirdin uzaktan bende insanlara bu kadar basit konusuyordum canım yasamak lazim o durumu

Vallahı yaşın cok genç , alkolik bir eşe bir de çocuk vermek inan saçmalık . Sağlıklı karar verememem çok normal yaşadıkların çok zor. Benim demek istemem evlat çok başka birşey ,insanlar iyi bir eş seçmek yerine baba olabilecek birini seçmesi gerekiyor. Senin anlattıklarından da eşinin iyi bir baba olabileceğini düşünmüyorum .

Acaba allah neden evlat sahibi yapmadı sizi hiç düşündünüz mü? Herşeyin bir zamanı var sorunda eşinizde imiş.Neden bu çocuk sahibi olma ısrarı.Yarın birgün çocuk oldugunda alkolik bir babaya sahip olacak bunun dehşetinin farkındamısınız? lütfen kendinize biraz değer verin kendinizi sevin.Bu kdr olaya rağmen hala tereddütte olmanız şaşılası gerçekten

Sıkıntılar içine zorla çocuk neden?
Hadi çok aşıksın tak diye silip atamıyorsun anlıyorum.
Benzer bir şeyin içindeyim.
Bari düzeldiğinden emin olana dek çocuk düşünme.

Kendini yakmışsın bari bir bebeğin geleceğini karartma!annene acı,ona acımıyorsan kendine acı da şu başıboş koca musvettesini birak

Sanki ben tedaviye mecburum nasilsa evden gidemez moduna girdi sanirim ama dusundugu gibi olmadi. Ne olur bana bir akil verin ne yapmam gerekiyor sizce umursamayip hayatimami bakmaliyim
Herkese bosan demem ama sana diyorum canim.
Bak bebeginin olmamasinda da vardir bir hayr.
Sana değer verecek birisi mutlaka çıkar karşına ve o zaman anne olursun InşAllah.

Alkolik bir adama çocuk vermek nasıl bir anlayıştır. Ne mantıkla bu işe kalkistiniz? Biraz da çocukları dusunun yahu alkolik babayla büyüyen çocuğa yazık değil mi? Bencillikten başka birşey değil bu kusura bakmayın.

Cıkmazda olduğum icin güclü olamadığım icin bir umut düzelir diye düsündüğüm icin

Biz o " bir umut" deyip yapılan ve hayatları heba edilen çocuklarız...

Çocuklar yara bandı değildir...insan düzeltici hiç değil..

Bir insan kendi için duzelmiyorsa kimse için düzelmez..

Cıkmazda olduğum icin güclü olamadığım icin bir umut düzelir diye düsündüğüm icin
Düzelmez. Ben de alkol için iki yıldan fazla uğraştım. Cocuk olmadan boşan. Cocuk hic bir seyi değiştirmiyor emin ol. Eşim alkole başladığında ben zaten hamileydim. Ne çocuklar ne ben değiştiremedik. Aklini başına al o çocuğu da yakma lütfen. Boşanmayacaksan bile çocuk yapma

Göz göre göre çocuk yapmak için tedavi oluyorsunuz bir de ya. Ne olacak çocuk olunca düzelecek mı? Çocuğun bez parasını alkole yatiracak güzelim.Allahin sevgili kulusun ki şu an evladin olmamış.

Yapacağın sey boşanıp bi işe girip çalışmak ve annenle gül gibi yaşamak.

Zamanı gelince doğru düzgün bir eş de bulursun evlenirsin de mutlu da olursun evladin da olur merak etme.

Back
X