- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
- Konu Sahibi AklinYolu1
- #1.481

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok anam yok simitlerim gitmeyiiiVardir iyi bak.![]()
Ayyyy olsada yesek dünyaya yeter bendeki kandil simidiKandil simidi yap bari.![]()
Yedim de yedim bugün tıka basa doydum bile isteye isyanlardayım
Diyete başlamadan önce ölçtüm canım üstte 90 ı tutturdum 60 ve 90 için uğraşıyorum zira doğum yapmadan önce öyleydim ya ben oyyyy oyyyMuttapa7555 ölçtünmü vücudunu hiç
1 dilim ekmek 14 tuzsuz yeşil zeytin 1 dilim peynir acı biber domates havuç salatalık tereyağda yumurta şekersiz çay 2 kaşık da yogurt çorbası ufaklıktan kalan attım ağzıma 3 de hurmaCok yemeseydin keske. Yaz yediklerini yardimci olalim.
ne kadar yolumuz var pekiDiyete başlamadan önce ölçtüm canım üstte 90 ı tutturdum 60 ve 90 için uğraşıyorum zira doğum yapmadan önce öyleydim ya ben oyyyy oyyy
1 dilim ekmek 14 tuzsuz yeşil zeytin 1 dilim peynir acı biber domates havuç salatalık tereyağda yumurta şekersiz çay 2 kaşık da yogurt çorbası ufaklıktan kalan attım ağzıma 3 de hurma
Ay sen benden de insaflı çıktın olur olur 1 kase mercimek çorbası içsem yeterSadece corba aksama.![]()