- Konu Sahibi AklinYolu1
- #5.521
Anna olsun olsun o zaman h ve zaman eskik işte![]()

hannaza ne dıyoruz naz da olabılır hannaz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anna olsun olsun o zaman h ve zaman eskik işte![]()
Karna çekip uzatıyonya sora kalkarken nasıl kaldırcan gövdeyi çok sıkıntılı... plank candırSon hareket bacagi icine cekme mi.
Mekik bana kolay geliyor ama otekiler tirt. Plank zor mesela bana.![]()
Hannaz Hanna nin uyumus hali. Hanna ZZzzzzzzzzz![]()
Hannaz Hanna nin uyumus hali. Hanna ZZzzzzzzzzz![]()
Tabe tabe uymuş hâlimmişmişmiş , ben bu topikte güneş gibi doğcam görcen sen Lucy![]()
Vaay grupta garip olaylarNisa bana hep ses kaydi atiyor. Taciz ediyor beni.![]()
Amaaan o maziden dolayı söyleyebilirsin canım sıkıntı yok fat nikimede tipimede uyarAklima geldi de soylemedim fatmos . Seninle bi mazimiz var sonucta.![]()
Canımsın aldım ssiSindy bu sana.
![]()
Sana fate i uygun goruyorum. Feyt diye okunur inanc anlamina gelir.Karna çekip uzatıyonya sora kalkarken nasıl kaldırcan gövdeyi çok sıkıntılı... plank candır
Ceza olarak en son seni bulucam.Tabe tabe uymuş hâlimmişmişmiş , ben bu topikte güneş gibi doğcam görcen sen Lucy![]()
HANnibalEvet evet son pazarlık naz olsun anlaştık
Ay ismimi küçelte küçelte naptılar oldu olcak sadece Z diyin minnacık![]()
Hannie Naz olsun.Evet evet son pazarlık naz olsun anlaştık
Ay ismimi küçelte küçelte naptılar oldu olcak sadece Z diyin minnacık![]()
Fate tamamdır olsun bana hepsi uyar tabi unutup yazdıklarınızı üstüme alınmadığımda yanlış anlamayın olur mu fate dediniz mi dönüp bakcam sözSana fate i uygun goruyorum. Feyt diye okunur inanc anlamina gelir.
Ceza olarak en son seni bulucam.![]()
HANnibal![]()
![]()
Kısaltıyoz mu uzatıyoz muHannie Naz olsun.![]()
Hannaz bu isim olayindan sonra topigi birakip gider.HANnibal![]()
![]()
Senin Fate sana cuk oturdu bence.Fate tamamdır olsun bana hepsi uyar tabi unutup yazdıklarınızı üstüme alınmadığımda yanlış anlamayın olur mu fate dediniz mi dönüp bakcam söz![]()