- 10 Kasım 2008
- 3.713
- 8.327
- 398
Menu bildiriminden kupa hakkı devam edenler:
A AklinYolu1
@fatma7454
kokulusabun
01ebruli
@Papatya gelini
tulipa
Herkesin işi var galiba
Yok yok kaçtırım diye oturdum ama olmadıHerkesin işi var galiba
Ben henüz evdeyim ama dışarı çıkacam birazdan, akşama anca gelirim.
Sen neler yapiyorsun bakiim
Kahvaltıda bişey kaçırmadın inşallah :))
Degil mi ya alıştın sanki.Bugün görümcemin kızları bendeydi geceden bende kaldılar sabah şöyle mükellef bi sofra hazırladım ayy dedim heralde çok yerim ama şiştim hiç bişey yiyemedim iki lokmada doydum boğazıma kadar kendi kendime diyet ihlali bile yapamıyorum
Ben 69 ları görürsem bu hafta çok güzel olacak
Hemen hemen 15 yıldan beri görmedim bu rakamı
Tependeyiz:)Yok yok kaçtırım diye oturdum ama olmadı)
Karpuz kötü bi seçim özellikle akşam pg. Biliyorum güzel meyve:)Dün akşam üç parça karpuz yedim sohpet ederken 4. Üzümü ağzıma attım ve orayı ferkettim farkında olmadan yerim diye
Küçük masum parçalardıKarpuz kötü bi seçim özellikle akşam pg. Biliyorum güzel meyve:)
Ben bütün bi karpuz yedim.Her gün bi dilim. Öyle Diyarbakır karpuzu da degildi:)) Insulin direncim fırladı. Senin için diyorum.Küçük masum parçalardı
Anladım hayatım sıkıntj yokBen bütün bi karpuz yedim.Her gün bi dilim. Öyle Diyarbakır karpuzu da degildi:)) Insulin direncim fırladı. Senin için diyorum.
GRupta kaç kişiyiz ama en boş olan benim sanırım iş yok sıkıldıkça giriyorum topiğeBurdayız canooo ben spordan geldim biraz önce de geç kalmış öğlen yemeğimi yedim.
GRupta kaç kişiyiz ama en boş olan benim sanırım iş yok sıkıldıkça giriyorum topiğe
Koca bir yazBen bütün bi karpuz yedim.Her gün bi dilim. Öyle Diyarbakır karpuzu da degildi:)) Insulin direncim fırladı. Senin için diyorum.
Bana anında etki ediyor ya sana?Koca bir yazkarpuz yemeden nasıl geçer bilmem
Bana anında etki ediyor ya sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?