ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

canımsınnnnn
herşey çok güzel olacak

bu azimle 60 altına düşersin sen bizde görürüz inşallahhhh

Dun benim yasadiklarimin aynisi..Bence basaracagiz sadece pes etmeyelim birbirimizden kopmayalim

Yarın daha dikkatli ol lütfen senden eksi bekliyoruz, güveniyoruz yarın cıss görmeyelim ,kendin için yeme lütfen, eksi görünce kendini ödüllendirirsin az bir miktarla. Hem zaten tadını biliyoruz.

bu arkadaş buluşmaları benim sonum olacak:'( kültür ateşeliği ayağına milleti kebapçıya götüre götüre 100 kg olacağım :'(

Canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar.
Kizlarr cok aciktim ya 2 tane hurma yedim basim agridi resmen ilk gunler boyle olmasi normal dimi
Gayet normal bence ilk 3-4 gün mide küçülene kadar zorlanırız sonra tam yol devam deriz inşallah

Bende ilk menümü yazayım
Uyanınca geceden hazırladığım naneli limonlu su

Kahvaltı
1yumurta
2nugget
2dilim peynir (çok peynirciyim)
1dilim ekmek
Domates salatalık maydonoz
3zeytin
Çay
Ara
Sade kahve yanında bir kaç çilekli çikolatalı draje
Öğlen
3taze incir
Yarım paket diet bisküvi
Ara yeşil çay
Akşam daha yemedim ama belli
2dolma
Salata yoğurt
Sonrası olmazsa olmazım çay
Ve tempolu yarım saat yüründü

Ya birini etiketlicektim ama adını unuttum ilk gün idare edin beni kızlar

@fatma7454

Ebrar'ım geçmiş olsun hayırdır ben bişeyler kaçırdım galiba
1 aylık mevzu benimkisi
Sağ amuzda kolumda ki kemiğe dayanmış kitle göründü emr tomografi sonucunda 2 gündür hastane bende gidiyorum vücüdüma damar yolundan radyasyonlu iğne enjekte edildi kemik siğniğrafisi çekildi kemikte ne denli zarar vermiş ona bakılacak canım dua et dualarımdasın tatlım tüm hastalar için hep dua ediyorum

Allah şifalar versin, çok geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…