canımsınnnnnherkese merhaba ,Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çokForever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
bu azimle 60 altına düşersin sen bizde görürüz inşallahhhhKızlar bende tanıtıyım kendimi...
Akrep burcuyum 26 yaşındayım. 1.5 yıllık evliyim.
Ankarada ikamet ediyordum ve çok hareketli bir yaşamım vardı. Eşimin görevi nedeniyle şırnaka geldik burada hareketsiz olmamdan ötürü ve daha dikkatsiz beslenmekten ötürü kilo aldım. Aynaya kendime baktığımda beğenmiyorum. Ben hep 65 68 kiloydum. Hayatımda ilk defa 83 gördümbir iki defa niyetlendim ama olmadı diyet. Şimdi 5 Temmuzda karar verdim ve 81 kilo ile diyete başladım. En son tartildigimda 78.7 çıktım. Çok kararliyim ve kilo vermek istiyorum. Burası gerçekten muhteşem oldu iyi ki böyle bir grup oluşmuş burada çok sıkıntı yaşıyorum ve yaşadığım her sıkıntıda artık bahçede yürümeyi tercih ediyorum yemek yerine
Teşekkür ederim canım dua edin 8 gün dedi ler haftaya cuma alıcam inşallah:))oooo çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah sonuçlar temiz çıkar canım ya
ne zaman belli olacak hayırlısıyla
süper sonuç alacaksın ortiiii daha önce kullandım ama henüz başlamadım ben de başlıycamBir haftaya yakındır yeşil çayın dibine vurdum sonuç bekliyorum
Tarçınlı süt tatlı krizlerinde birebir bende az evvel içtim birazda kahve koyuyorum tadını çok seviyorum öyle :))tarçınlı sütü deneyeceğim
Dun benim yasadiklarimin aynisi..Bence basaracagiz sadece pes etmeyelim birbirimizden kopmayalimherkese merhaba ,Forever07 ile aranıza katıldım
hayatımda ilk defa tartıda 80 ni gördüm ve gözlerim yuvalarından çıkacaktı. Nasıl aldım bu kiloyu hiç bilmiyorum ama bir an önce vermem lazım onu biliyorum. Normal günlğk hayatımda çok nadir ekmek yerim ama tatlıya çok düşkünüm. Tatlı için çabalarım hep boşa gitti. Bu konuyu en çokForever07 bilir . Destek olun başarayım artık kıyafet bulamamak istemiyorum.
Gunaydin kizlar,
Neee yatmisim beee . Demek ki cok yorgundum deliksiz uyudum.
Yarın daha dikkatli ol lütfen senden eksi bekliyoruz, güveniyoruz yarın cıss görmeyelim ,kendin için yeme lütfen, eksi görünce kendini ödüllendirirsin az bir miktarla. Hem zaten tadını biliyoruz.
Canım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar.1
Sağ omuz Kolumda kitle var canım kemiğe dayanmış durumda kemik siğniğrafisi çektirdim çok zor bi süreç duymadım bi şeydi başına gelince öğreniyosun nükleer bölümünde çektiriyosun radyasyon enjekte ediliyor vücuduma çocuklarma yaklaşmak bile yasak 24 saat
Gayet normal bence ilk 3-4 gün mide küçülene kadar zorlanırız sonra tam yol devam deriz inşallahKizlarr cok aciktim ya 2 tane hurma yedim basim agridi resmen ilk gunler boyle olmasi normal dimi
Ebrar'ım geçmiş olsun hayırdır ben bişeyler kaçırdım galibaTeşekkür ederim canım dua edin 8 gün dedi ler haftaya cuma alıcam inşallah:))
İnşallah inşallah çok umutluyum bide tanıdıklar sen kg mu verdin demiyomu allllaaahh bi mutlu oluyorum sorma ortimsüper sonuç alacaksın ortiiii daha önce kullandım ama henüz başlamadım ben de başlıycam
@fatma7454Bende ilk menümü yazayım
Uyanınca geceden hazırladığım naneli limonlu su
Kahvaltı
1yumurta
2nugget
2dilim peynir (çok peynirciyim)
1dilim ekmek
Domates salatalık maydonoz
3zeytin
Çay
Ara
Sade kahve yanında bir kaç çilekli çikolatalı draje
Öğlen
3taze incir
Yarım paket diet bisküvi
Ara yeşil çay
Akşam daha yemedim ama belli
2dolma
Salata yoğurt
Sonrası olmazsa olmazım çay
Ve tempolu yarım saat yüründü
Ya birini etiketlicektim ama adını unuttum ilk gün idare edin beni kızlar
1 aylık mevzu benimkisiEbrar'ım geçmiş olsun hayırdır ben bişeyler kaçırdım galiba
1 aylık mevzu benimkisi
Sağ amuzda kolumda ki kemiğe dayanmış kitle göründü emr tomografi sonucunda 2 gündür hastane bende gidiyorum vücüdüma damar yolundan radyasyonlu iğne enjekte edildi kemik siğniğrafisi çekildi kemikte ne denli zarar vermiş ona bakılacak canım dua et dualarımdasın tatlım tüm hastalar için hep dua ediyorum
Teşekkür ediyorum kuzumAllah şifalar versin, çok geçmiş olsun.
Teşekkür ediyorum canımCanım çok geçmiş olsun inşallah sonuçların güzel çıkar.
Gayet normal bence ilk 3-4 gün mide küçülene kadar zorlanırız sonra tam yol devam deriz inşallah
Hiç önemli değil sağlığınız yerinde olsun yeterCanım sende hoş geldin aramıza 2 gündür hastane işlerim vardı başım döndü artık kiminle tanıştığım ı da bilmiyom kuzum bol eksili günlerimiz olsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?