ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

bişey soracağım sabah ve sadece akşam yemek yiyen arkadaşlar saat kaçta kahvaltı yapıyorsunuz akşam yemeğini kaçta yiyorsunuz. ben o kadar yesem 2. günde bayılırım herhalde o kadar az yemek sıkıntılı değil mi kafamda deli sorular :kızgın:
Ben öğlen 11:30 12:00 gibi yapiyorum kahvaltıyı, akşam da 19:00 gibi yemeye çalışıyorum misafir durumları olmazsa.
Aslında bana fazla geliyor bile klasik kahvaltımda yumurta peynir zeytin domates salatalik ve kuruyemiş olunca tok kalkıyorum. Akşamda yemek salata ayran veya yoğurt olunca beni doyuruyor.

Sabah kahvalti yaptim yula ezmesiyle badem ve kabak cekirdegi ile gayet doyurucuydu
Ogleni ayranla gecistirdim.
Aksam koca bi tabak patates ve beyaz peynirli kabak yedim.

ve tokum su an.

Ben o kadar meyve yesem 24 saat yemek yiyesim gelir.

Hem aciktiriyor hem de insulin direncimi oynatiyor.
Meyve beni de çok acıktırıyor, dün fazla yedim pişman oldum. Sonra çok acıkıp birsürü şey yiyesim geliyor çünkü :(

Günaydın iyi pazarlar kizlar. :cool:

Pazar günü ben yine erken kalktım ama erken kalkan yol alır demişler:):dondurma:

Bugunku tarti rakamı önemli. Söyle önemli.Haftayi ikiye bölün pazar ve çarşamba. Eğer bugünkü rakamdan memnun değilseniz üç gün sivi ağırlıklı beslenin. Corba ayran sut maden suyu limonlu su yoğurt gibi...

Eger memnunsaniz, eski beslenme stilinizle devam edin.
Günaydın canım
Valla ben hiç memnun değilim bugünkü halimden. Hemen sıvılarla toparlanmam lazım galiba :(

29 temmuz
SABAH
1 bardak limonlu su
1 fincan sinameki çayı
2 yumurta
3 zeytin
Peynir
1 domates
....
ARA
biberli domates
......
ÖĞLE
Fırında kabak
Üstüne yoğurt
....
ARA
yok
.....
AKŞAM
Dün yapamadığım fırında tavuk @7454

Günaydın kizlar..
Evet bugün tartildim aslında 76.1 ile baslamistim bugünkü rakam beni çok mutlu etti :))
Yaş 25
Boy 165
Başlangıç kilo 74.7
İlk hedef 65
İkinci hedef 60

Eklentiler

• 20180729_094802.webp
    20180729_094802.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 51
Dışarıda olunca benim Menüm şaştı biraz
Sabah
1 kk peynir
2 lokma acılı ekmek çörek
Domates salatalık
1küçük kase yoğurtlu semizotu
Biraz üzüm
1 sade Türk Kahvesi
Akşam
1 tabak et sote
Salata
2 erik
@fatma7454
Kuzum Dün görememişim yazmışsın ya dünkü menüm Bugün akşam yazarım bugünkü menü mü @fatma7454

28temmuz Cumartesi menüm
@fatma7454
Kahvaltı
1yumurta
Peynir
2zeytin
1dilim ekmek
Çay
Domates salatalık maydonoz

Ara kahve
Yarım şeftali
1bardak kefir

Veeee gelelim cıslara :olamaz:
1açma
1kaşık yoğurtlu salata
1kaşık şehriye salatası
Yarım dilim pasta
Bol çay

Kahve
45dakika yürüyüş
Kusura bakmayın çok geç geldik eve fırsat bulamadım yazmaya

Günaydınnnn takımın fit hatunlarıııı :KK200::KK200:kahvaltımı yaptım, malum pazar günü olunca evdekiler simit almışlar 1 tane bile ağzıma sürmedim ,içini açınca beyaz ekmek ıyyyy dedim neden yiyeyim ki ,zaten bugüne kadar yedim şişko oldum kendimi tebrik ediyorum :nazar:

Back
X