- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Pazardan sonra sıkı bir sekilde basliyoruz fatmaaaaa.Ben boşuna demiyorum şeftali candır diye bak masum çıktı kuzum :))
Yazın yumurta yiyemiyom ben hele haşlama hiç gitmiyor. Mecbur doymak için oda patates yada peynirli omlet şeklinde..
En evde olunca çok rahat ediyorum. Bugün kahvaltı etmeden çıktım dışarda da ayak üstü yenecekler belli.Pazardan sonra siki bir sekilde basliyoruz fatmaaaaa.Hatta yarin
Ben son lattemi ictim bugun, umarim icmisimdir . Artik latte yok neyse , fazla lafini etmeyeyim de canim cekmesin.B
En evde olunca çok rahat ediyorum. Bugün kahvaltı etmeden çıktım dışarda da ayak üstü yenecekler belli.
Çok su içtim çok yürüdüm yarın artı çıkarım ben çünkü şişti eller ayaklar sürat pazara tam gaz başlıyoruz desene
Hadi inşallah bakalım. Elde alırsam 1 aylık korumaya geçerim ben düğün sonrasına kalır artıkBen son lattemi ictim bugun, umarim icmisimdir . Artik latte yok neyse , fazla lafini etmeyeyim de canim cekmesin.
Cok canim isterse cay icerim yerine.
Aynen ya , ben de hep disarida oldugumdan latte iciyorum zaten. Sebze corbasi eklmekli sebzeli seyler de beni doyurmadi iste aksine aciktirdi. Kaldim ortada.
Pazar gununden baslayalim da gitsin bu kilolar . Cok kaldilar.
Yuzduk yuzduk kuyruguna geldik . Biraz daha ittirmeyle olacak bu is.Hadi inşallah bakalım. Elde alırsam 1 aylık korumaya geçerim ben düğün sonrasına kalır artık
Canım sanırım karatay yapıyorsun valla bravo o kadın beni strese sokuyor hele 2 yumurta:))
Yaaa evde değildim beenahh ahh o stres acikmalari bende de var. Kelin ilaci olsa basina surermis . Cozum detox sebze detoxu.
Muttapa7555
Ortmenim sabun iki dilim karpuz yemis.Muttapa7555
Bende aynı durumdayım işte, şöööyle 1 hafta evde kalıp rahat rahat diyetimi uygulayamıyorum. İlla bir yerlerde birileri taş koyuyor :))B
En evde olunca çok rahat ediyorum. Bugün kahvaltı etmeden çıktım dışarda da ayak üstü yenecekler belli.
Çok su içtim çok yürüdüm yarın artı çıkarım ben çünkü şişti eller ayaklar sürat pazara tam gaz başlıyoruz desene
Biraz da meyilli olunca gonul karpuza kayiyor.Yaaa evde değildim been
Başka yerde olunca da ısraar ısrar.
2 küçük dilim karpuz yemek zorunda kaldim, hatta saat 10 gibi meyve getirmişler ille ye dediler, ben bu saatte meyve yemiyorum gece midem rahatsız oluyor deyip kurtardım
Ben çok seviyorum karpuzu, yaz bekliyorum heyecanla karpuz yemek için, başka meyve önemli degil benim için, karpuz olsun yeter. Zaten kavun, üzüm ve kiviye alerjim var, yiyemiyorum.Biraz da meyilli olunca gonul karpuza kayiyor.
Aslinda benim kadar etkilenmiyorsaniz guzel meyve , bu hafta karpuz yuzunden sarhos dolastim.
Kaynastirma odevidir . Pazar gunu pat diye yazili yapicam.Gunaydin kizlar,
Farzedin ki; yabanci bir ulkeden bir arkadasinizla " bana arkadasini tanit " oynuyoruz. Arkadasin(iz) ne yer , ne icer , nerelere gider , kilo almasini etkileyecek bir saglik sorunu var mi? neden bu kadar kilo aldi, bekar/evli / cocuk? , burcu ne,burc isi cok onemli.Neden kilo vermek istiyor.
Eslestirme yapiyorum.
Muttapa7555 @Papatya gelini
kokulusabun H honey bunch
Sena616 Amelie23
@_SinsireLLa_Sarellam
zinnia tulipa
B Boymer @ebrar1980
Pazara kadar arkadasinizi taniyin , pazar gunu bana arkadasinizi anlatin.
Ben en sevdigim meyve cilektir uzerine tanimam.Ben çok seviyorum karpuzu, yaz bekliyorum heyecanla karpuz yemek için, başka meyve önemli degil benim için, karpuz olsun yeter. Zaten kavun, üzüm ve kiviye alerjim var, yiyemiyorum.
Ama karpuzu da azalttım epey bu donemde.
Kizlar asagida ben pazar gunu ... kilo olurum , ve haftalik takim ortalamalari...ni goruyorsunuz. Bazi eksiklikler var.
A AklinYolu1
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.8438
Ben pazar gunu ... olurum: 58.3
Muttapa7555
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7876
Ben pazar gunu ... olurum: 60.5
kokulusabun
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.9255
Ben pazar gunu ... olurum: 72.6
@_SinsireLLa_
Takim haftalik ortalama tahmini :60
Ben pazar gunu ... olurum: 0.8456
zinnia
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.675
Ben pazar gunu ... olurum: 68.0
Sena616
Takim haftalik ortalama tahmini :0.7431
Ben pazar gunu ... olurum: 71.4
tulipa
Takim haftalik ortalama tahmini :
Ben pazar gunu ... olurum: 60.7
Amelie23
Ben pazar gunu ... olurum:
@Papatya gelini
Takim haftalik ortalama tahmini : 0.760
H honey bunch
Ben pazar gunu ... olurum:54
B Boymer
Takim haftalik ortalama tahmini :0.9
Ben pazar gunu ... olurum: 66.5
@ebrar1980
Sarellam
Baylar bayanlar yeni gelenler , yazdiysaniz da gozden kacmis. Bugun son gun, lutfen bosluklari tamamlayin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?