• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bilgisayar ve matematik. Matematik kitabı yazmayı düşünüyorum :)

Takılarimi sizinle paylasayim:))
Oo maşallah sana. Inşallah yazarsin. Bize de haber ver. Gurur duyalim arkadasimizla.

Taki yapmak çok eğlenceli ve güzel bir uğraş . bazılarının resmini atsana.bakalım. çok özledim 'taki yapmayı. Ben bu ara bebiş buyutuyorum fırsat olmuyor.bekarken yapardım.

Oo maşallah sana. Inşallah yazarsin. Bize de haber ver. Gurur duyalim arkadasimizla.

Taki yapmak çok eğlenceli ve güzel bir uğraş . bazılarının resmini atsana.bakalım. çok özledim 'taki yapmayı. Ben bu ara bebiş buyutuyorum fırsat olmuyor.bekarken yapardım.
Atarim canım. Ben acemiyim daha. Cok super şeyler beklemeyin :)

selam hanımlar yine coşmuş grup maşallah allah sohbetinizi artırsın. Bugünkü menüm
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi

Ara öğün:
1 orta boy nektari

öğlen :
Küçük boy biber dolması
1 domatesten menemen
Salata

ara öğün
Türk kahvesi
5 adet kuru kayısı

Akşam :

Ayran yoğurt allah ne verirse

akşam güzel bir yürüyüş yaparım tamam bu iş :halay: Her öğünden önce 2 bardak su içildi ve sabah ve bütün gün limonlu su içildi :KK45::spor:

images (3).webp
motivasyonun kralı geldi hanıııım

selam hanımlar yine coşmuş grup maşallah allah sohbetinizi artırsın. Bugünkü menüm
Sabah:
Muzlu yulaf ezmesi

Ara öğün:
1 orta boy nektari

öğlen :
Küçük boy biber dolması
1 domatesten menemen
Salata

ara öğün
Türk kahvesi
5 adet kuru kayısı

Akşam :

Ayran yoğurt allah ne verirse

akşam güzel bir yürüyüş yaparım tamam bu iş :halay: Her öğünden önce 2 bardak su içildi ve sabah ve bütün gün limonlu su içildi :KK45::spor:
Yeni menu bakanları. Forever07 Forever07 @Papatya gelini

Back
X