• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Suyu pet siseye koyacaksin. Gun icinde bitirip tekrar dolduracaksin. Az iciyorsan kendini zorlamalisin.

Ayran , cay , kahve haric 2 litre. Cay kahve iciyorsaniz su miktari daha fazla olmali. Onlarin vucuttan su atma ozelligi var cunku...
detoks şişem var canım 750 gr alıyor günde 3 şişe içiyorum onun haricinde normalde de içiyorum yeterli olur diye düşünüyorum ama bilemedim

ay yok cumartesi günü de böyle yapmayı düşünüyorum sevgili süt kardeşim bana ziyafet çekecekmiş :halay: bende kinoa salata fırında patates falan istedim gelde kendin yap dedi :işsiz: cumartesi gününden korkuyorummm:kızgın:
kızzzz diyettesin ziyafette ne imiş :KK51: ben sana inanıyor ve güveniyorum :KK200:
size bi sorum olacak ben ilk günlerde çok güzel su içiyordum artık azaldı su içmem ilk zamanlardaki kadar içemiyorum sizce neden ?
şişenin ağzını açmak mı acaba mesele bardak direk masan da olsa kuzum:KK54:

kızzzz diyettesin ziyafette ne imiş :KK51: ben sana inanıyor ve güveniyorum :KK200:

şişenin ağzını açmak mı acaba mesele bardak direk masan da olsa kuzum:KK54:

ya burası çok tozlu su hemen tozlanıyor malum çelik atölyesinde çalışmak :KK45:şişeden ne kadar içtiğimi biliyorum en azından :KK58:

Kilo vermenin formülü;

karar vermek ! (ki bu en önemli madde, herşey karar vermekle yani niyet etmekle başlar gerisi gelir inşallah)

sabretmek (güzel sonuçlar almak için önümüze gelenlere hayır diyebilmek)

ve
asla pes etmemek :KK200:
ve tabi ki bol bol hareket :spor:
niyet ettim allah rızası için diyet etmeyee lfkblekhbnhoeıhbn :halay::KK15:

Back
X