ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Sen ve 80 çok bütünleştiniz yeterrrrrrrrrrrrr de kendine lütfen... Bizle diyet değil de sanki koruma yapıyor gibisin istersen yaparsın inanıyorum sende inan lütfen kendine izin ver.
İnanıyorum canım ama bi türlü toparlayamadım artık gerçekten dikkat ediyorum
o muhteşem soslu ve tereyağlı dönerin altında bulunan pideleri yemezsen sıkıntı yok
O nasıl bir anlatıştır öyle ya muhteşem falan
Kuzum kacamak bakanimiz N naz5403 yanlis hatirlamiyorsam. Ama bence sen ona itiraf etme, icine at Naza belli olmaz simdi ne yediysen cani cekerse o da yer affetmez valla, durduk yere ona da sebep olma
Valla sesli güldüm ya

Ben kahvaltimi coktaaan yaptim bile. Ne yedim bir dilim ekmekle kasarli tost yedim. Yaninda da salatalik, domates, zeytin. Oglene de taze fasulye yemegimle, bulgur pilavim var onlari yerim
Bende 1yumurta azıcık mıhlama yarım dilim ekmek peynir zeytinle kahvaltımı yaptım öğlene kabuska var

Kuzum kacamak bakanimiz N naz5403 yanlis hatirlamiyorsam. Ama bence sen ona itiraf etme, icine at Naza belli olmaz simdi ne yediysen cani cekerse o da yer affetmez valla, durduk yere ona da sebep olma
O zaman metod değiştirelim hatun bizle kilo koruyor ya yazalım yediklerimizi oda yesin kilo aldıralım

O zaman metod değiştirelim hatun bizle kilo koruyor ya yazalım yediklerimizi oda yesin kilo aldıralım
Sinsi plan kokusu alıyorum tuzağa düşmeyecem
Hadi bakalım önce hedefi değiştir o zaman seni artık 7 lerde görmek istiyorum nazzzzzzzzzzzzzzzz
Bendeeeee ama korkuyorum olmazsa diye 79 olayım sürpriz olsun bize
Daha yeni kahvaltı yapıyorum
Bil bakalım ne yiyorum
Yulaf ezmesi desem
Pazar günü dışında hayatımda hiç ekmek yok ırmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…