İnanıyorum canım ama bi türlü toparlayamadım artık gerçekten dikkat ediyorumSen ve 80 çok bütünleştiniz yeterrrrrrrrrrrrr de kendine lütfen... Bizle diyet değil de sanki koruma yapıyor gibisinistersen yaparsın inanıyorum sende inan lütfen kendine izin ver.
O nasıl bir anlatıştır öyle ya muhteşem falano muhteşem soslu ve tereyağlıdönerin altında bulunan pideleri yemezsen sıkıntı yok
Valla sesli güldüm ya
Çay içiyorum canım hafif kahvaltının üstüne sen ne yapıyorsun?Günaydınnn
Napıyonuz bakemne yiyonuz bi gelsenize
Bende 1yumurta azıcık mıhlama yarım dilim ekmek peynir zeytinle kahvaltımı yaptım öğlene kabuska varBen kahvaltimi coktaaan yaptim bile. Ne yedim bir dilim ekmekle kasarli tost yedim. Yaninda da salatalik, domates, zeytin. Oglene de taze fasulye yemegimle, bulgur pilavim var onlari yerim
O zaman metod değiştirelim hatun bizle kilo koruyor ya yazalım yediklerimizi oda yesin kilo aldıralım
İnanıyorum canım ama bi türlü toparlayamadım artık gerçekten dikkat ediyorum
O nasıl bir anlatıştır öyle ya muhteşem falan
Valla sesli güldüm ya
Daha yeni kahvaltı yapıyorumÇay içiyorum canım hafif kahvaltının üstüne sen ne yapıyorsun?
Pazar günü dışında hayatımda hiç ekmek yok ırmakBen kahvaltimi coktaaan yaptim bile. Ne yedim bir dilim ekmekle kasarli tost yedim. Yaninda da salatalik, domates, zeytin. Oglene de taze fasulye yemegimle, bulgur pilavim var onlari yerim
Tamam sende kay kaydıraktan yada spor aletlerine bin falan yürü yok yok koşşşEv işlerini yaptıktan sonra çocuklarımla yürüyüşe çıkacağım sonra onları parka götürürüm
Ben ekmeksiz kahvalti yapamiyorum yaa. Ama cok azalttim normalde 2-3 dilim ekmek yerken simdi genelde yarim dilim ekmek yiyorum. Oglen ve aksam ekmek yeme olayini tamamen biraktim zatenPazar günü dışında hayatımda hiç ekmek yok ırmak
Sinsi plan kokusu alıyorum tuzağa düşmeyecemO zaman metod değiştirelim hatun bizle kilo koruyor ya yazalım yediklerimizi oda yesin kilo aldıralım
Bendeeeee ama korkuyorum olmazsa diye 79 olayım sürpriz olsun bizeHadi bakalım önce hedefi değiştir o zamanseni artık 7 lerde görmek istiyorum nazzzzzzzzzzzzzzzz
Yulaf ezmesi desemDaha yeni kahvaltı yapıyorum
Bil bakalım ne yiyorum
Pazar günü dışında hayatımda hiç ekmek yok ırmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?