• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Gunaydin arkadaslar. @_LA_PATYA_ senin yediklerin ne ki kuzum. Regl oldum istahim tavan resmen. Kahvaltida 1 dilim ekmek, menemen, peynir, zeytin, salatalik, aci sos ve hatta recel yedim:deli: Sayarken basim donuyor resmen:confused:
Arada olur oyle bosver ama bunlarla doymazsin daha cok acikirsin. Bknz. ekmek ve recel. :dondurma:

Biliyorum siz de biktiniz, fatmayla bana da oyle olmustu. Ben ara verdigim icin pisman degilim o yuzden.

Senden birşey kaçmıyor. :KK66:
Burcum aslan. Ona gore mi diyet yapacağız.
Arada sana bakiyordum kac kilo vermis, kime kilo vermis ahaha.

Yok biz uydurmasyon diyet yapiyoruz. :KK70:

Arada olur oyle bosver ama bunlarla doymazsin daha cok acikirsin. Bknz. ekmek ve recel. :dondurma:

Biliyorum siz de biktiniz, fatmayla bana da oyle olmustu. Ben ara verdigim icin pisman degilim o yuzden.

Evden ayrılınca durdu. Başlıyorum o zaman. Sayfamada yazayım.

Carsamba gunu 64.4 bugun 62.4 kg. Carsambadan bu yana iki kilo vermisim. Odemler gidiyor , diyete geri donuyorum. Neyse ki kilo batagindan ucuz kurtuldum. :KK53:
Artıların yüzünden buraya geri dönmene üzüldüm ama seni tekrar görmek çok güzel tekrar hoşgeldin:KK68: seviliyorsun lucky'mmm

Ne çok alıntıladım bugün seni:KK70: neyse bende ara verdim aslımda 3 haftadır takılıyorum fafama göre canımın çektiğini yiyorum tadına bakar gibi ama abartmıyorum ;) süperim sayende ve çok mutluyum şuan 38 beden biraz bol geliyo biliyomusun 44 ten 38 e düştüm kızımla aynı beden tişört giyorum (S):KK73:

Artıların yüzünden buraya geri dönmene üzüldüm ama seni tekrar görmek çok güzel tekrar hoşgeldin:KK68: seviliyorsun lucky'mmm
Buraya donmeseydim de baslamistim fatmayla. Kararliydim yani. O gun ilaca da basladim cunku...

O yuzden gelmedim yani pg. Baktim ortalamaniz biraz dusmus. Biraz renk katarim dedim.

Sen ve temizlik bu gözler neler okuyo böyle:rolleyes:
Cok degistim cokkk. :KK70:

Ne çok alıntıladım bugün seni:KK70: neyse bende ara verdim aslımda 3 haftadır takılıyorum fafama göre canımın çektiğini yiyorum tadına bakar gibi ama abartmıyorum :KK66: süperim sayende ve çok mutluyum şuan 38 beden biraz bol geliyo biliyomusun 44 ten 38 e düştüm kızımla aynı beden tişört giyorum (S):KK73:
Eee 36 ya mi duseyim diyorsun. :KK8:

Ben kahvalti yaptigimda kilo veremiyorum pg. Aksine aliyorum o yuzden kahvaltiyi hafif gecerim ben. Zaten bu ara hic yapmiyorum gibi.

Cok kati diyet yapmis olsaydim simdiye birakirdim zaten, en fazla 1 ay dayanirdim heralde:KK45:Receli 2-3 banimlik yedim fazla yemedim. Benim ki biraz serbest diyet, yasaklar vs yok, o yuzden adim pilavciya baklavaciya cikmisti bir ara Forever07 Forever07 sagolsun:KK53:

Cok kati diyet yapmis olsaydim simdiye birakirdim zaten, en fazla 1 ay dayanirdim heralde:KK45:Receli 2-3 banimlik yedim fazla yemedim. Benim ki biraz serbest diyet, yasaklar vs yok, o yuzden adim pilavciya baklavaciya cikmisti bir ara Forever07 Forever07 sagolsun:KK53:

Bana da az latteci demediniz. :KK70:

Eskisi gibi tad almiyorum gerci ama bazen zorla iciyorum. Kahvaltida brokoli corbasi ictim aciktim.

... ikinci latteyi icseydim acikmazdim. :KK8:

Back
X