• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Bu günkü menüm ( kalıcı misafir var 5 gün bende :( benim diyette etkileniyor off )
Sabah
Hazır pastane pogacası 1 tane
Şelersiz cay
Öğlen kızımı ve cocukları yemeğe götürdü benim kız yemedi menüsünü mecbur ben yedim )
Cocuk menüsü
Hamburger patates kızartması. ve kola kocaman( dokunmadı benim kız ziyan olmasın diye ben yedim )
Akşam
Misafirim el açması seviyor yaptım
1 tane ıspanaklı el açması Gül böreği
Yarım tabak kısır
Şekersiz kahve
Mandaline 2 tane
2 gündür benim menü abartılı ya
Misafir 5 gün kalıyor Allah yardımcım olsun :(
I IRMAKK70 C cizen_bayan

Bu günkü menüm ( kalıcı misafir var 5 gün bende :KK43: benim diyette etkileniyor off )
Sabah
Hazır pastane pogacası 1 tane
Şelersiz cay
Öğlen kızımı ve cocukları yemeğe götürdü benim kız yemedi menüsünü mecbur ben yedim )
Cocuk menüsü
Hamburger patates kızartması. ve kola kocaman( dokunmadı benim kız ziyan olmasın diye ben yedim )
Akşam
Misafirim el açması seviyor yaptım
1 tane ıspanaklı el açması Gül böreği
Yarım tabak kısır
Şekersiz kahve
Mandaline 2 tane
2 gündür benim menü abartılı ya
Misafir 5 gün kalıyor Allah yardımcım olsun :KK43:
I IRMAKK70 C cizen_bayan
Nana ne yaptin . :KK12:

Of bilmiyorum başkanım hepsi üst üste geldi
Kalıcı misafir var ne yapıcam tabak hazırlıyorum mecbur kendimede yarından sonrayı düşünüyorum :KK43:
Yani kisir , borek , pogaca hadi bir derece ama hamburger , kizartma , kolaaa asiri.

Bu durumlarda yaninda badem , kuruyemis olsun . Onu ye. Yemek zorunda degilsin.

Yani kisir , borek , pogaca hadi bir derece ama hamburger , kizartma , kolaaa asiri.

Bu durumlarda yaninda badem , kuruyemis olsun . Onu ye. Yemek zorunda degilsin.
Farkındayım başkanım :( inşallah yarın yemem yarınki menümü hafif tutmaya çalışacağım yoksa verdigimi 2 gün içinde alıcam:(

Merhaba kızlar
Menü bildirimi I IRMAKK70
Kahvaltı
Yarım haşlanmış yumurta
Roka maydanoz
Tel peynir
7 siyah zeytin
Ara
Leblebi
Akşam 16:30
Yarım kase sebze yemeği
(Patates ve patlıcanlı)
Bir kase salata
Bugün de böyle bitti
Iki yumurta yedim diye hala tokum.

Balikli salatayi yarina mi saklasam acaba. :KK53:

Farkındayım başkanım :KK43: inşallah yarın yemem yarınki menümü hafif tutmaya çalışacağım yoksa verdigimi 2 gün içinde alıcam:KK43:
Bu konularda kati degilim bilirsin ama bugun sana gercekten kizdim. :KK12:

Arkadaşlar evde bulunan malzemelerle kolay detox tarifi alabilirmiyim yapabileceğim çünkü şu 2 gün içinde yaptıgım hatayı telafi etmek istiyorum :(

Back
X