- 16 Ekim 2012
- 32.409
- 95.793
- 598
Haftada 1 kilo ve arti kilolar super biliyorsun . 1 kilo 7000 kalori demek , hafife almayin.Kısmen gitti gibi ödem olmasaydı sonuç Harika olacaktı
Forever07
Geçen hafta 65.4
Bu hafta 64.1
Fark 1.3 kg

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haftada 1 kilo ve arti kilolar super biliyorsun . 1 kilo 7000 kalori demek , hafife almayin.Kısmen gitti gibi ödem olmasaydı sonuç Harika olacaktı
Forever07
Geçen hafta 65.4
Bu hafta 64.1
Fark 1.3 kg
Fatmacim biliyorum yogunlugunu ve hak veriyorum sana.Kızlar çok çok özür dilerim hiç katılım sağlayamıyorum... gerçekten günlerim çok yoğun. Çalışmıyorum ama hiç işim bitmiyor.bi düzene soksam şu hayatımı gelicem de niye böyle anlamış değilim.
Canim yarin ac karnina tartilabilir misin?Forever07
Malesef unutup yeni tartıldım kahvaltı ve öğle yemeği yenmiş bi şekilde. Ama kilo almış yazabilirsiniz benim için sıkıntı olmaz ayarlayın kafaniza göreEki Görüntüle 2205774
bence hazırlayalım çünkü her hafta bi daha beklenmeyecek diyrouz ama her hafta bekliyorzu zamnında yapanlara haksızlık gibi geliyor bana
haklısın tatlımmmPaylasimlarin az bu da tartina etki ediyor. Sabah aksam burada olursan daha fazla kilo verirsin. Sekill beeennn ve diger arkadaslar.
benim ki 60.3 dü canımKizlar bu haftaki hedefler nelerdi. Bir karisiklik olmus . O yuzden tekrar rica edecegim.
Benim bu haftaki hedef 59.5 idi.
Konu icinde arattirdim bir kac kisi cikti.Benim hedef 62.0 duz hesap yapmistim. 300 fazlam var hedeften. Gercekten de dun aksam pilav yedim, nasil tahmin ettin ama @AklinYolu1![]()
benimde 67Arkadaslar cougumuz hedef yazmamis.
Itiraz eden yoksa bu tabloya gore hedef kupasini belirliyorum.
Eki Görüntüle 2205792
14 Kasim icin hedef mi bu.benimde 67
Senin de eline saglik baskanim. Yalniz bol kupali bir hafta oldu, menu paylasimlari artti insallah hep boyle devam ederizMenu kupasi alan arkadaslar .
I IRMAKK70Forever07 ellerinize saglik kizlar.
C cizen_bayan
Nana929 9
I IRMAKK70
A AklinYolu1
kokulusabun
@_LA_PATYA_
YaKaMoZz-z
Forever07
Hedef kupasi alan arkadaslar
200 gramla en yakin olan .
@_LA_PATYA_
YaKaMoZz-z
![]()
Aynen oyle. Forever bile menu kupasi aldi bu hafta.Senin de eline saglik baskanim. Yalniz bol kupali bir hafta oldu, menu paylasimlari artti insallah hep boyle devam ederiz![]()