- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Bende biyerlere bi öz geçmiş bırakmıştımHahahah ya beni süper anlatmışsınn amaaDoğru, 5 martda 30 olcam ama o gün gelene kadar kesinlikle 30u kabul etmiyorum. 29’un tadını cıkariyorum 5 bucuk senelik evliyim, pekte yeni sayılmaz galiba . Aslında çokk yoğun bir hayatım var ama burda aktif olmak içinde elimden geleni yapiyorum, her fırsatta boş bir zamanımda kendimi burda buluyorum haha. Akşam eve dönünce bende bi gecmişe bakıp senii anlatmaya calıscam bakalım
Şimdi şöyle oluyor canim.
33 yaşında 3 çocuk annesiyim 15 senelik evliyim bayan kuaförüyüm.Kilolarım doğal olarak doğumlardan yadigar fakat bukadar yeter dedim ve 10 kg kadar verdim burda.Müzik dinlemek film izlemek ve kitap okumak en büyük hobim arabeski, hint filmerini, ve watpad deki birbirinden güzel kitaplarıokumaya bayılıyorum ,burda çok sıcak dostlar edindimhepsini tanıdıkça seversin .Burası gerçek hayat gibi değil tabiki ama bazen dertleşiyoruz bazen goy goy yapıyoruz bazen dedikodu yapıyoruz ve en güzeli burda bunları yaparken zayıflıyoruz önceden saçma geliyodu bu zayıflama yarışmaları nasıl olabilirki diyodum ama işin sırrı arkadaşlarına olan sorumluluğundaymış paylaşım yaptıkça bi baktım kaçamak yapmıyorum faydalı bilgiler öğreniyorum kaptanımızdan çok iyi eleştirir kendisi bi bakmışsın yedden yere vururken öpücüklerde yollamış ne olduğunu anlamamışsın yani ben 3 senedir kk üyesiyim gerekli gereksiz daha fazla yazmıyım hee A AklinYolu1Bu arada başak burcuyum çalışan bi anneyim işte yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
canım bu menü değil başka bişey olmuş çivili sopalarla kovalasak mı seni grup olarak poğaca var kemal paşa var yetmiyor artırıyor 1 TABAK pilav var yetmiyor yine arttırıyor mozaik pasta meyvesuyu varr kız sen napıyosun kilo vermek mi istiyosun yoksa almak mıı
Tatlim 7 tam gun bildirim olmasi gerekiyor carsambadan basliyor bildirimler, sen aramiza gec katildigin icin 7 tam gun etmiyordu o yuzden. Sen bu hafta duzenli bildirim yaparsan 7 gun boyunca kupayi bu hafta alabilirsin.hergun bildirdim valla hakkimi yiyonuz
Haftaya 61.5 diyeyim insallah olur.
söz bidaha böylee olmıcakkkcanım bu menü değil başka bişey olmuş çivili sopalarla kovalasak mı seni grup olarak poğaca var kemal paşa var yetmiyor artırıyor 1 TABAK pilav var yetmiyor yine arttırıyor mozaik pasta meyvesuyu varr kız sen napıyosun kilo vermek mi istiyosun yoksa almak mıı
merhaba
Pandelam regl oldum
Makbule eksi beklemiyordun heraldebnm dünle bugün arasında +400 fark var
Kaçırmazzz kuzumcanım bu menü değil başka bişey olmuş çivili sopalarla kovalasak mı seni grup olarak poğaca var kemal paşa var yetmiyor artırıyor 1 TABAK pilav var yetmiyor yine arttırıyor mozaik pasta meyvesuyu varr kız sen napıyosun kilo vermek mi istiyosun yoksa almak mıı
3. kez yazıyorum haftaya hedefim 67
the regl . olunca rahatlayacaksın kuzum. ne zor kadın olmakYa ben sanki görüntüde hiç zayıflamamış gibi hissediyorum kendimi
Birde sanki dünyaları yiyor gibiyim aşırı şiş bir haldeyim
Aynen canım çoooooooook zor hemdethe regl . olunca rahatlayacaksın kuzum. ne zor kadın olmak
En ufak bir dağılmada tartı fena oynuyor dikkat etmek lazımbnm dünle bugün arasında +400 fark var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?