- 24 Ocak 2017
- 5.920
- 17.330
- 248
Hahah benim lattem de yok boksa başlayacağım hem zayıflarım hem stres atarım :)))Selam söyle sıkıcı insanlara:)
Stres dünyasına hoşgeldiniz. Ben o latteleri keyfimden içmedim :))
2. Ve 3. Luk bos. Malum 1Nereye kaçtınız yahu bakın birazdan eve dalacağım akşama kadar gelemem...
Mesaj konusunda haksız rekabet oliii:))
Boks çok iyi seçim bazılarının kafasıni kırasim var. :)Hahah benim lattem de yok boksa başlayacağım hem zayıflarım hem stres atarım :)))
Eşime boksa başlayacağım ailenle hiiiç ilgisi yok dedim kahkaha attı :)))) adam biliyorBoks çok iyi seçim bazılarının kafasıni kırasim var. :)
Teşekkür ederim canım inşallah01ebruli Canım çok geçmiş olsun inşallah kolaylıkla hallolur sağlığına kavuşursun
Eşinlemi ilgisi var yoksa boksa başlamanınEşime boksa başlayacağım ailenle hiiiç ilgisi yok dedim kahkaha attı :)))) adam biliyor
Benimde 4 litre yi buluyor hava çok sıcak içilir canımBe hemen hemen 4 litre içiyorum günde diğer sıvılar hariç çok mu fazla
32-1,56Biraz fazla geldi.yasini ve boyunu yazarsan eve gidince hesaplarım pg
Yok ailesi ile :))))Eşinlemi ilgisi var yoksa boksa başlamanın
Eşinin ailesi. Fatma bilmez eşinin ailesi bilir:)Eşinlemi ilgisi var yoksa boksa başlamanın
Düğün arifesinde başlayıpta boksa Düğünde millet nasiplenmesin sonraYok ailesi ile :))))
Ben bilmem kocam bilirEşinin ailesi. Fatma bilmez eşinin ailesi bilir:)
Yarım yarım geliyor onlar. Sihirbaz mobilyacılar kesmiş. Ayy fatmanin yerine ben cevap veriyorum ikiz mi olduk fatma:))Düğün arifesinde başlayıpta boksa Düğünde millet nasiplenmesin sonra
Mobilyaların geldi mi??
Bende evde sade kahvemi yudumluyorumBugun dışarıda çok işim var. Gelsin latteler:) Kafeinsiz tabi ki
Aksam gelsin itiraflar :)Bende evde sade kahvemi yudumluyorum
Şimdilik itiraf edecek bi şey yok akşam ne olur bilmemAksam gelsin itiraflar :)
Kafeinsiz soya latte disinda bende de bi sey yok:) migren ilacımı aldım. Yarin şeker testi yaptırcam ama sonuçlar haftaya ancak çıkar.Şimdilik itiraf edecek bi şey yok akşam ne olur bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?