1.68boy 85kilo yaş 33 evli 2çocuk annesiyim ben hep balık etli biriydim bekarken bile 65-70 arası git gellerle uğraşırdım ama kaç senedir 80nin altına inemiyorum burada sizinde desteğinizle motive olarak bu işi başaracağım inşallah kızlarYeni gelen Arkadaslar kendinizi tanıtır misiniz? Neden kilo aldınız burcunuz vsvs:)
Bunun sonucunda da kilo almak kacinilmaz bir sonuc:) Hayatimin hic bir doneminde cok zayif degildim zaten
Ogretmenlige baslayinca malum hareketsiz meslek gun boyu hareketsizlik bir de ise servisle gidip gelince kilo almaya basladim. Ama rahatsiz edecek seviyede kilo artisim dogumdan sonra emzirme donemlerimde oldu 84 kiloya kadar ciktim. Iki kere kilo verme seruvenim oldu o gunden beri. Ilkinde sporla 14 kilo vererek 70 kiloya indim. Sporu birakinca 1 yil icinde 4 kilosunu geri aldim. Ikincisinde sporsuz rejim yaparak 11 kilo verdim ve rejimi birakinca 2 yil icinde tamamini geri aldim
Simdi bir kez daha denemek ve yaptigim hatalardan aldigim derslerle daha iyisini basarmak istiyorum, tabi sizlerinde desteginizle