• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ALL_StaR'la kilo verMe ve kilo koruMa yarışMası

Ya nasil bir formul bulsam da aksam kendimi tutsam. Aslinda cok ac da olmuyorum bazen ama gozum donuyor resmen. Ne yesem diye gozum ondan ona kayiyor dolapta:deli:
Aksamlari ben de oyleyim. O yuzden aksam domates, yogurt , ayran ile gecistiriyorum. Ne yesem doymam cunku. :dondurma:

Ya nasil bir formul bulsam da aksam kendimi tutsam. Aslinda cok ac da olmuyorum bazen ama gozum donuyor resmen. Ne yesem diye gozum ondan ona kayiyor dolapta:deli:
Ben bu akşam sofraya oturunca yok yok yemek hazırlarken hatta bir büyük ayran içmeyi deneyeceğim bakalım :KK25:
sen de baklava yi bakalım :KK70: hangisi etkili olacak deneyelim ne dersin :deli:

Ben bu akşam sofraya oturunca yok yok yemek hazırlarken hatta bir büyük ayran içmeyi deneyeceğim bakalım :KK25:
sen de baklava yi bakalım :KK70: hangisi etkili olacak deneyelim ne dersin :deli:
Yok yemem valla:KK14: O oncedendi baslayinca bir iki taneyle durabiliyordum, simdi aksam vakti baklavanin onune otursam tepsiyi bitirmeden kalkmam:KK8:

Yettiiim gaaari :))
Kusura bakmayın hem küçük kızım hem de ikizlerimden oğlum hasta, diğer kızıma da geçmezse birkaç güne atlatırız inşaallah
Eve yeni geldim
Geçmiş epey birikmiş
Biraz işlerim var
Halledeyim gelicem
Beni bekleyin anacıııım :KK66:
Kisa zamanda iyilesiler umarim. Gecmis olsun.

Gel gelll.

He he kokusunu aldım galibaa :))

Ozlemisim patatesi.:KK45:

Back
X