Allah aşkına bi yardım edin kimsem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

alicea432

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2019
40
3
1
37
Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı sırf dertleşmek istediğim için bu başlığı açtım pek kimsem yok anlatacak .ben bi iş yerinde çalışıyorum ve iş arkadaşlarım beni her türlü tahrik edip her şeyi üstüme atıyorlar.şöyle anlatıyım ilk çalışmaya başladiımda iki kadın bana o kadar yüklendi ki üzüntüden nerdeyse çocuğumu düşürecektim hiç ağzımı açıpta kötü bi şey demedim bile.bir tanesinin ünşaat işi vardı eşim çok yardımcı oldu.kadın sürekli bana laf sokup durdu hep olumsuz şeyler söyleyerek.

Devam ediyorum .kapıyı suratıma falan çarptı yine ağzımı acıpta hiç bi şey demedim bile ama içim doldu.sonunda dayanamdım kadınla tartıştım yeter ya ben senin yüzünden eşimden laf duymak zorunda. Değilim dedim bi türlü yaranamadık kadına ne yaptıysak .iyilik edelim derken hep kötü olduk.ortamdan bi başkasıyla da benle dalga geçer gibi konultığu için uyardım .ama bu insanlarla olan konuşmalar hep iki kişilik oldu.yani hep yalnız konuşmak istedim tercih ettim.neyse bunlar bana tabır falan aldılar diğer arkadaşlarda etkilendi tabi durumdan

İçinizde kalıp dert olacağına dışıniza çıksın kavga olsun yaaaa. Atmayın içinize size zarar kendinize niye bunu yapıyorsunuz onlara o cesareti veren sizsiniz ama

Onlar konuşurken kulağınızı tıkayın kulaklık takın dürterlerse de bişeymi dediniz pardon duymadım deyin
bide hamileymişsiniz değermi

Artık dayanamadım üçüncüyle tartıştık kadına senin yüzünden çocuğumu düşürüyosum dedim öyle bit üste çoktı ki anlatamam sen zaten a ile ve b ile de tartışmışın sen beni neyle suçluyom vs vs üste çıktı

Konuyu tek celsede yazsanız parça parça karışıklık olacak

Bütün ihale bana kaldı geçimsiz ilan edildim.ben bı gidişle yaşnız kalırmışım beni kimse istemezmiş.oysaki insanlar beni severler ne eşimin ailesi el üstünde tutar allah razı olsun yani hep memnun olurlur benden bunlara göre ise bütün suç bende.kadın öyle bi üste çıktı ki daha ne kadar çalıştın da herkesle kötü oldun dalan.oysa kendi herkesle kavga eder ona hep iyi derler.o kimle sıkıntı yaşasa ona tavır alıyor herkes

Yeni bi iş bulup Ayrılın iş yerinden derim öyle bi ortamda ne kadar verimli çalışabilirsiniz ki modunuz bu kadar düşükken. İş bakmaya başlayın bence

Bana diyorlarki sen büyüklerine çok ayıp ettin öZür dile.ama bben haklıyım bunu diyen kadın şuan tartıştığım herkese kulp takan biri yi birine kıskanç birine patavatsız der mesela kadına dedim ki sen de böyle diyorusn onlara ama baana demesin mi ben öyle bi şey demedim diiye oysaki dedi inkar edıp sonrada çevirdi ben başka maksatlaa dedim diye.

İş yerin okul yani öğretmenim.yani herkess herr şui yaptı ben günah keçisi oldum diyo diyo diyo ben demedim diyo bunlar nasııl insanlar siİzin tavrınız nasıl olur böylelerine ????

Çok uzun olduğu için parça parça yazdım sıkılmadan okunsun diye evet durduk yere oluyor benim onlardan özür dilemem etraflarında pervane olmam bekleniyor.

Bu kadar kötü imla bilgisi ve yazım tarzıyla nasıl öğretmen oldunuz? İnşallah yazdığınız gibi konuşmuyorsunuzdur yoksa öğrencileriniz yandı. Konunuzu tek bir mesajda düzgün bir ifade ile genel hatlarını özetleyerek tekrar anlatmanızı öneririm çünkü anlaşılır değil.

Sabahtan beri ağlıyorum çünkü çok zor yazıyorum sürekli kafamda bana niye bunu yapıyorlar diye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…