Konuyu tek celsede yazsanız parça parça karışıklık olacakArtık dayanamadım üçüncüyle tartıştık kadına senin yüzünden çocuğumu düşürüyosum dedim öyle bit üste çoktı ki anlatamam sen zaten a ile ve b ile de tartışmışın sen beni neyle suçluyom vs vs üste çıktı
Bütün ihale bana kaldı geçimsiz ilan edildim.ben bı gidişle yaşnız kalırmışım beni kimse istemezmiş.oysaki insanlar beni severler ne eşimin ailesi el üstünde tutar allah razı olsun yani hep memnun olurlur benden bunlara göre ise bütün suç bende.kadın öyle bi üste çıktı ki daha ne kadar çalıştın da herkesle kötü oldun dalan.oysa kendi herkesle kavga eder ona hep iyi derler.o kimle sıkıntı yaşasa ona tavır alıyor herkes
Sabahtan beri ağlıyorum çünkü çok zor yazıyorum sürekli kafamda bana niye bunu yapıyorlar diyeBu kadar kötü imla bilgisi ve yazım tarzıyla nasıl öğretmen oldunuz? İnşallah yazdığınız gibi konuşmuyorsunuzdur yoksa öğrencileriniz yandı. Konunuzu tek bir mesajda düzgün bir ifade ile genel hatlarını özetleyerek tekrar anlatmanızı öneririm çünkü anlaşılır değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?