Yani bana sataştılar ben başta karşılık vermedim zaten vermeyi de bilmem şimdi sesim çıkmaya başladı sen büyüklerine cevap veriyorsun alıngansın falan diyorlar dıyorlar arkadam allah bilir neler diyorlarKonuyu tek celsede yazsanız parça parça karışıklık olacak
cocugu dusurtecek ne yaptılar kı ?Arkadaşlar uzun zamandır takip ediyorum burayı sırf dertleşmek istediğim için bu başlığı açtım pek kimsem yok anlatacak .ben bi iş yerinde çalışıyorum ve iş arkadaşlarım beni her türlü tahrik edip her şeyi üstüme atıyorlar.şöyle anlatıyım ilk çalışmaya başladiımda iki kadın bana o kadar yüklendi ki üzüntüden nerdeyse çocuğumu düşürecektim hiç ağzımı açıpta kötü bi şey demedim bile.bir tanesinin ünşaat işi vardı eşim çok yardımcı oldu.kadın sürekli bana laf sokup durdu hep olumsuz şeyler söyleyerek.
Ben çok hassas biriyim daha önce düşük yapmıştım zaten tekrar hamile kalmışım bi tanesi dedi ki sen benim dedikodumu yapmışsın asla öyle bi şey yok tabi ki bu ikisi diline doladı sürekli laf sokuyo bakoışıp gülüyorlaar bu arada benden en az 10 yaş büyükler çok üzüldüm çünkü öyle bi şey yapmadımcocugu dusurtecek ne yaptılar kı ?
Bana zaten özgüvensiz diyenler oldu birde çok panik ve telaşlısın diyorlar galiba ifade edemiyorum tam olarak haklısınız.Tamam ruh halinizden kaynaklı yazım yanlışı yaparsınız da sizde ciddi olarak kendini düzgün ifade edememe sıkıntısı var. Belki işyerinde de iletişim sorununuzdan kaynaklı herkesle takışıyorsunuzdur. Ayrıca senin yüzünden bebeğimi düşürüyordum derseniz tabii üste çıkar elin kadınının lafı yüzünden bebek düşürecek kadar etkileniyorsanız suç karşınızdakinde değil sizde demektir biraz dirayetli güçlü olun mağdur olmam sizi kimseye sevdirmez
bundan cocuk dusmezBen çok hassas biriyim daha önce düşük yapmıştım zaten tekrar hamile kalmışım bi tanesi dedi ki sen benim dedikodumu yapmışsın asla öyle bi şey yok tabi ki bu ikisi diline doladı sürekli laf sokuyo bakoışıp gülüyorlaar bu arada benden en az 10 yaş büyükler çok üzüldüm çünkü öyle bi şey yapmadım
Siz bağımsız olamayan birisiniz belli. Bence sorun da bu ya neyse.Yeni bir başlık mı yazayım burdan mu devam edeyim
Sizde mi öğretmensiniz ?Okul ortamları zor ortamlardır. Onları sallamayacaksınız bu kadar basit. Odak noktanız onlar olmuş gibi. Zaten evlisiniz ve çocuğunuz var değil mi? Onlara verin enerjinizi. Kaldı ki okullarda çok fazla sirkülasyon olur ve ortamda hep değişir. Bunları yaşadığım için çok rahat konuşuyorum. Muhabbet etmek zorunda değilsiniz ki kitap okuyun, telle ilgilenin...bir sürü yapacak şey bulunur ☺
Ay umursamayın madem sizde ağlayacak ne var illa birileriyle takılmak zorunda değilsiniz işinizi yapın çekip evinize gidin boşverin anlattığınız karakterde biriyse karşıdaki zaten muhatap olunacak birisi değilmiş ben olsam memnun olurdumSabahtan beri ağlıyorum çünkü çok zor yazıyorum sürekli kafamda bana niye bunu yapıyorlar diye
Ben onlara kıymet verdiğim için zoruma gitti ve ben haklı olduğumu düşünürken haksız bulunuyorum sizce normal mi bu?Ay umursamayın madem sizde ağlayacak ne var illa birileriyle takılmak zorunda değilsiniz işinizi yapın çekip evinize gidin boşverin anlattığınız karakterde biriyse karşıdaki zaten muhatap olunacak birisi değilmiş ben olsam memnun olurdum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?