Allah aşkına bi yardım edin kimsem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Okul değil cennet mahallesi, mıçmıç ilişkiler
Öğretmenin biraz kültürü olur yahu, sözde eğitimli insanlarsınız
Dedikodu dedikodu bu nedir Allahaşkına
Çalıştığınız yerde yeniyseniz herkesle bu kadar samimiyet baştan hatalı zaten, ne demeye bilmediğin insanların işine karışıyorsun, yaptırsın evini kime yaptırıyorsa
İş yeri arkadaşlık yeri değil, sınırınızını, mesafenizi bilin tüm sorunlar hallolur ; günaydın, merhaba, iyi akşamlar vs.... hepsi bu kadar

Deli deliyi görünce değneyini saklarmış.dişlerini göster. Canını alacak değiller ya. Sen daha beter bağır

İş yerin okul yani öğretmenim.yani herkess herr şui yaptı ben günah keçisi oldum diyo diyo diyo ben demedim diyo bunlar nasııl insanlar siİzin tavrınız nasıl olur böylelerine ????
Birde ogretmenmisiniz siz aaaa okuldaki kizlar kavga ederse nasi bi akil veriyosunuz acaba yada empatimi yapiyorsunuz ogretmenler odasi 2 b sinifina donmus yeni nesil ogretmenler çok iyimis yalan kavga iftira egitimi 0

Is yerinde huzursuzluk kotu bise ister istemez etkileniyor insan hamilelikte en hassas dönem dir zamanini belirli bir kismi bunlara geciyo normal delirmesi vay be bizim ogrermenlerimiz çok enteldiler zil calinca sigara ve kahveleriyle disarida otururlardi Hanim hamimciktilar erkek olanlarda oyle simdikiler bir tuhaf

Bende onu anlamıyorum zaten bana sen farklısın bizim gibi değilsin diyorlar hem de böyle yapıyorlar,

Emin olun her sektör öyle ben sanmıyorum ki hiç bir iş yerinde sizin anlattığınız gibi bir ortam olsun şu devirde
olsa keşke insan heves ediyor ama mümkün değil insanlardaki bu hırsla

Genelleme yapmayalım lütfen, arkadaşın öğretmen olduğu bile meçhul, bana kalırsa kendisi lise mezunu ve özelde çalışıyor. 72 kişilik bir okulda çalışıyorum, bir tane bu arkadaşa benzer biri yok çok şükür.

Kadın bana diyor ki ben diyarbakırlıyım seni pişman ederim .güya eğitimci

Aylin Hanım siz yorum yapmayın lütfen.

Aylin Hanım siz yorum yapmayın lütfen.
Neden? Siz öğretmenlerin adını lekelerken ben susayım mı onu mu istiyorsunuz? Tekrarlıyorum sizin çalıştığınız yer devletin kurumu değil, buna emin oldum. Çünkü devlet okulunda problemler olur evet. Mesela ders programı, nöbet, izin alma, idarenin bazı öğretmenleri kayırması vs. ama bu sizin bahsettiğiniz vıcık vıcık ilişkiler değil....

Evet evet özel sektör hadi bay bay

Insallah dediginiz gibidir

niye yaranmaya çalışıyorsunuz
bana iyi olmayana eşimi yardım ettirmezdim
siz haksızsınız
ezik gibi davranmışsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…