Allah aşkına bi yardım edin kimsem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
niye yaranmaya çalışıyorsunuz
bana iyi olmayana eşimi yardım ettirmezdim
siz haksızsınız
ezik gibi davranmışsınız
siz haksızsınız
ezik gibi davranmışsınız
siz haksızsınız
ezik gibi davranmışsınız

O zaman okula yeni gelmiştim tanımıyordum. İş iştir diye düşündük şimdiki aklım olsa asla kabul ettirmezdim eşime.

İnsanın olduğu her yerde böyle olaylar olur, olabilir. Önemli olan duruşunu korumaktır. İnsanlar sizden hoşlanmadıysa kimseye kendinizi sevdirmek zorunda değilsiniz. Çocuk gibi davranmışsınız. Sizin aldığınız elektriği alsam geçer köşemde oturur ordan dersime giderim, teneffüs dediğiniz 10 dk, öğretmenler odasına 5 dakikası bile kalmıyor. Çok abartmışsınız.
Arkadaşlar ısrarla sormuş ama cevaplamıyorsunuz, orası bir devlet kurumu mu? Siz lisans mezunu bir öğretmen misiniz? Bu soruların cevabı olayın daha iyi anlaşılmasını sağlayacaktır.

ya arkadaşlar biri eltim biri görümcem biri kaynanam bunların doğruyu söylemek gerekirse eltim beni itmişti görümcemle bir olup biz eltimle altlı üstlü oturuyoruz evleri yapılırken destek olmuştuk eltimim böyle yapması zoruma gitti

Şaka mısın
Aile içi ilişkileri öğretmenler odasına benzetmek delirmekte seviye kaç oluyor

En başından iddia etmiştim, böyle öğretmen yok ve doğru çıktı. Bir de benim öğretmenliğime laf attı hanımefendi. öğretmenler bunları yapmaz okulda, belki Türkiyenin kurumları içinde en çok çalışan ve en birbirine saygılı meslek grubu öğretmenlerdir, ha içinde çürük yumurtalar vardır tabi ama o çürük yumurtalar bile bu arkadaşın anlattığı seviyenin daha üzerinde. Hakkını aldığı öğretmenlerden de bi helallik istesin artık arkadaşımız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…