Allah Aşkına Biri Birşey Desin Benim Düşündügüm Şey Fesatlık Mı

Arkadaşının sana fesat dediği yerden sonrasını okuma gereği duymadım. Belli ki arkadasin fesat kelimesinin anlamını bilmiyor.

Bir de başka bir arkadaşıyla senin dedikodunu edip gelip bir de sana anlatıyor!
Zeka yaşı çok gerilerde kalmış!
Böyle karakterden arkadaş olmaz, iyi ki kurtulmuşsun

Arkadasiniz Turkiyedemi yasiyosunz? Yoksa yurt disindami? Fesat kelimesinin anlamindan bi haber arkdasiniz.

Onun gibi iyi niyetli! olacağınıza siz fesat olun bence :)))

Bence size yakistirdigi durum kendisinde var siz deseydiniz kv ne kadar ayib etmis boyle bisey nasil yapilir sana desydiniz sizden iyisi oolmazdi siz kisiliginizi bozmayin ayni yolda devam hakli haksiz elbet birileri olacak dost aci soyler dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar o hesab

Canim bence sen hiç üzülme sıkıntı senin arkadaşında asil fesat olan kendi kv kadin düşünüp koli hazırlamış emek zahmet daha koli hesabi yapiyo gönderdiğine şükretsin ayıp hem kadin kışın orda kaliyor diye çok koymuş belli orda yeriz diye çok ayıp baskasi olsa göndermez bile

arkadaşınızın şerrinden kayınvalide korkmuş onda koli yollamış ki ben olsam benimle görüşmeyen geline koli falan yollamazdım,ama yine de geline yaranamamış,fesat ve nankör olan kendisi bu durumda.

böyle insanlar değişmez. kendi fesatlığını normalleştirmeye çalışıyor. inan sadece sana karşı değildir.

siz objektıf ve durustsunuz ona gore belkı bu huyunuz nankorlukten zıyade atavazsıklık olarak algılanabılır ama sızın bır sucunuz yok ne demısler dogru soyleyenı dokuz koyden kovarlarmıs..
fesat olan bırı varsa o da kendısı bence.

Kurtulduğuna sevin bu ne ya. Ay sakın muhattap olma asıl sen demeliydin ona bi daha görüşmeyelim diye. Sinir oldum sakın üzülme canım

Cnm seni çok iyi anlıyorum ben de olsam susmazdım kayınvalideyi savunurdum asıl nankör de fesat ta kendisi, sinirlerini bozma o arkadaş seni haketmiyor

Eğer arkadaşınıza destek verip, onu doldurup, kaynanasının üzerine salsaydınız asıl o zaman fesat olacaktınız.

Sizinkisi iyi niyet ve dogru olabilecek bir bakis acisi hem kvalideyle aralari kotu yinede kadin hediye yollamis baska ne dusunulur ?kalkipta sevgi ve saygilarini gonderecek hali yok kavgali oldugu insanla aralarini bilemiyorum mevzu nedir ama kvalide ayip olmasin hosgoru mukabilinden oglunun hatrina vs sebeplerden gondermis bu belli....altinda baska.sey aramak fesatlik olurdu ama arkadasiniz sinirli oldugu icin kvalidesine gercekleri goremiyor....gelelim.arkadasinizin arkadasina nankor ne demek? Ne yani arkadasimiz hakkinda biri kotu konustugunda onu savundugumuzda ki oyle olmadiginida bildigimiz icin kalkip tessekkurmu bekleyecegiz ?bunlar arkadas arasinda laf olmaz arkadasinizin arkadasi ayip etmis kvalide de sizede ayip etmis bence arkadasinia bagi koparmayin ne yasadigini bilemeyiz zordur boyle durumlar insanin psikolojisi etkilenir bence arkadasliginizi koparmayin kusmeyin derm idare esin o suan belkide saglikli dusunemiyor

Arkadaşın fesat ne demek bilmiyor sanırım. Fesat ta kendisi. Öyle arkadaşım olacağına hiç olmasın

Asil Fesatlik onun yaptigi direkt fesat kötü düşünmüş... Ben senin gibi dusunuyorum onlar 2 kisi diger eltisi cocuklu belliki kalabalik , ayni koli gitmesi beklenemezdi tabikide...
Senin dusuncen gayet normal, fesatlik yapan kendisi...

Ve aslinda sana cok iyi niyetli dusunuyorsun demek istemis fakat kelime kapasiteside biraz skintili arkadasinin belliki yanlis kullanmis...

Anlattığın kadar tepkisiz mi kaldın gerçekten?
Ben olsam 'asıl fesat sensin. Sen kendine arkadaş değil seni pohpohlayacak yalaka arıyorsun' derdim.

Görüşmemen daha hayırlı boşver. Görüşmediği, dedikodusunu yaptığı kv nin gönderdiklerini yesin yüzsüz.

ona bir mesaj cek de ki ;

bende çok düşündüm ve şu karara vardım gerçekten senin gibi kalbi kötü fesat bir insanla arkadaşlık yapmak beni çok yordugu için artık seninle kesinlikle görüşmek istemiyorum .

de yolla kendi düşünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…