Allah aşkına böyleleri doğurmasın

İsteyen taşlasin valla ben aynı olayı şuan yasasam yine şuan aynı şeyleri hissederdim. Beni taslayanlar aynı şeyleri görse şuan konuştukları gibi bilinçli sakin kalabilirler miydi acaba. Ki ben "O AN" diye bastiriyorum yine de aynı kafada devam etsinler napiyim

Valla bravo.
Kediyi kaçırmak istemiştir den girdiniz, utandığı için gülmüştür ile devam ettiniz, bağırmak yanlıştan çıktınız. Biz bağırmayı savunmadık yalnız. Keşke siz dönüp tekrar okusanız.
Önceki yazdığınız mesajları kuzeniniz mi yazdı?

Hayır bide aile bilgilendirmesi yazmışlar. Gidip aileye kedilere kötü davranılmaz diye eğitim mi verilecek. Kedi oğluşdan önemli değil diyen anne demeye dilim varmıyo kadın var ortada. Sonra yok başka türlü davranış eğitim bilmem ne. Ülke cahillikleriyle övünen milyonlarca insandan oluşuyor. Hangi eğitim güldürmeyin gerçekten

Siz benden daha "iyi" bir insanmissiniz demekki. Ben aklımdan geçirdim ne yalan soyleyim
Yok estağfurullah iyiliğimden değil, tabi ki şahit olsam içimden o derece bir duygu geçer mi diye düşünüyorum, çok öfkenirim evet ama bu derece uç düşünemem sanırım.

Yok estağfurullah iyiliğimden değil, tabi ki şahit olsam içimden o derece bir duygu geçer mi diye düşünüyorum, çok öfkenirim evet ama bu derece uç düşünemem sanırım.
Olabilir her insan farklı tepkiler gösterebilir, ben orda çocuğa bağırıp aglamakla yetinebildim ama dediğim gibi içimden geçenler farklıydi

O manzarada tek suçlu o anne denilen varlık benim gözümde. Çocuklar anne babanın aynasıdır. Doğuştan kötülükle doğduklarına asla inanmıyorum ben.

Aynı soruyu soracaksınız aynı cevabı okuyun lütfen. Bu şekilde hissetmem çok normal..
Cvbınızı göremediğim için okuyamadım ama ben yinede öldürmek kısmına katılmıyorum o çocuğun o hale gelmesindeki en önemli etken aile çocuklarımızı nasıl yetiştirirsek o şekilde davranırlar maalesef tmm bende hayvanlarımıza yapılan zulümleri görünce insanlıktan çıkıyorum müdahalede ediyorum gerektiğinde benimde iki kedim var ikisinide sahiplendiğimde ne haldelerdi anlatamam aklıma geldikçe içim acır hala ama yinede şiddete şiddetle karşılık vermekten yana değilim helede çocuklara.

Okumadiysaniz söyleyim merak etmeyin çocuğun kafasını duvara vura vura öldurmedim :) ne kadar soğukkanlı insan varmis burda yaa masallah. Sadece içimdeki öfkeyi bu tabirle anlattım amma abarttiniz. Yine aynı şeye şahit olsam aynı hislerde olurdum

canliya zarar verebilecek kadar belkide gozu donmus,sorun etmemis ardindan arsizca gulmus bir cocuk aile , toplum bilgilendirmesiyle nasil iyilesebilir? bunu bana aciklayabilir misiniz? cunku bir cocuk kediye cok rahat hic vicdani sizlamadan zarar verebiliyorsa bana gore aileside ayni zihniyettedir.istedildigi kadar toplumu da bilgilendirin.kamu spotlarini kac kisi takiyor ornegin? bakiniz bu konudaki cocugun annesi de aman kediden nolacak kafasinda. isterse yuz tane tedavi olsun o karakterin degismesi cok zor olur. keske toplumdaki olaylar bu kadar iyimser bakis acisiyla aile bilgilendirmesiyle tedaviyle duzelse. 9 yasindaki cocugun karakterine hayvan dusmanligini asiladiysaniz o cocuk hep hayvanlara karsi soguk durur. bugun kediye zarar veren yarin cocuguna da zarar verir.2yasindaki cocuk degil sonucta.

Hassasiyetinizi anlıyorum yanlız verdiniz tepki daha yapıcı olabilirdi
Karşınızdaki nihayetinde çocuk
Celallenmek hem sizi zor durumda bırakmış hemde daha olumsuz bir ortam oluşmuş
Bak tatlım onunda canı acır oda korkar üzülür demeniz
Ne yapıyorsun sen denenizden çok daha doğru bir davranış olacaktı kanımca

Ben de size diyorum ki... Orada o kedi can vermiş olsaydı da gözünüzde bu kadar masum olacak mıydı o çocuk diyorum. Nereden biliyorsunuz zarar verme içgüdüsüyle yapmadığını diyorum. Ben çocukken hiçbir kediye köpeğe ne top attım ne canlarını yakmayı aklımın ucundan geçirdim. Bu çocuğun yaptığı kediyi sadece korkutmakla kalmış ama hayvanları öldürene kadar eziyet eden çocuklar var diyorum. Hadi bu çocuğu tedavi etmeyelim, bunları da mı etmeyelim o zaman? Benim çocuğu ötekileştirdiğimi nereden çıkardınız diyorum ben çocuğa burada şeytan dedim diye yüzüne gidip "sen şeytansın" mı dedim nedir yani???? Bir de bunlarınki ailenin bilinçlendirmesiyle olabilecek iş değil çünkü bunlar nesiller boyu bu şiddeti içselleştirmiş insanlar oluyorlar genelde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…