- 22 Ocak 2017
- 65
- 149
- 93
Biraz empati yaparmisiniz yaa..cok vicdansizsiniz..bayan boşluğa düşmüş belliki idrak edememiş..adam düpedüz avci adinin teki..size iyi duzgun insanlar bu zamana kadar denk gelmis olabilir..ama bundan sonra nasil sinanacaginizi biz bilemeyiz..koskoca proflar kandiriliyor bu ülkede..biraz empati ve vicdana cagiriyorum sizi@mavkelebek
Ben de sizi gördükten sonra kadınlığımdan utandım.Bu nedir ya. Hayatlarınızı bir erkeğe endekslemeden yaşayamıyor musunuz!
20 gün önce ilişkisi bitmişmiş çok acı çekerken aman allahım o da ne? Bir prens çıkıp gelivermiş ve hayat yeniden akmaya devam etmiş, yaraları kabuk bağlıyormuşmuş! Kendinize gelin aciz insanlar! Yaşı 20 ye değer değmez koca derdine düşen ahmaklar kendinize gelin ve hayatın yalnızca bir penisten ve erkek omzundan ibaret olmadığını anlayarak yaşayacak kadar yürekli ve cesur olun! Nefret ediyorum sizin gibi mahluklardan midemi bulandırıyorsunuz!
Kadın olduğuma utanıyorum sizin gibiler yüzünden! Kadınlığı yerlerin dibine kadar düşürdünüz aciz mahlukatlar!
Belki hayatinin bi noktasinda evlilik hayali kurmustur bu adamla..ki telde konusmuslar adamin ustu kapali cinsellik teklifini evlilik olarak algılamış..yanlis algilamis..ateşe sõnsun diye toprak atacagimiza korukle gitmeyelim..bayan bayanin destekçisi olsun kurdu degil..Hayatını bir erkeğin varlığına endeksleyen ve erkeksiz duramayan kadınlara tahammül edemiyorum.
Canım haftasonu gece geç saate kadar eğlenmiş olabilirPeki neden ulaşamıyorum neden bu saat oldu telefonu kapalı. Diyelim ki öyle dün gece aradım açmadı bi daha aradım ve telefonu kapattı. Çocuk değilki bu ortadan kayboluş neden? Niye bunu yapıyor konuşmak yerine kendisine ulaşamıyorum bile
Ben saçma sapan gururum incinmiş bi haldeyken inanın kimin ne düşümdüğüyle ilgilemicem herkes herşeyi çok farklı yorumlayabiliyo. Birine güvenmek inanmak istiyor olabilmenin nesi erkeksiz duramamak yapamamak anlamıyorum. Kötü bi süreçteyken inanmaya çalıştığım adam ortadan kayboldu diyorum çok çirkin yakıştırmalara maruz kalıyorum ama herkesin derdi kendine..Yalnız dikkat ettim konuyu açan arkadaş sadece duymak istedigi yorumları aldığı kişilere cevap veriyor. Neyse on gün sonra bunu da unutur.
Canım aradım açmış ama cevap vermiyor ne yazıklarıma ne de aramalarıma...Canım haftasonu gece geç saate kadar eğlenmiş olabilir
Lütfen arama oluruna bırak peşinden koşma lütfen olan olmuş artık sende karşındaki adam da çocuk Değilsiniz
Rutin hayatına geri dön seni er geç arayacağıni düşünüyorum arayınca da kırgınlığıni dile getirirsin
Bu nedir ya. Hayatlarınızı bir erkeğe endekslemeden yaşayamıyor musunuz!
20 gün önce ilişkisi bitmişmiş çok acı çekerken aman allahım o da ne? Bir prens çıkıp gelivermiş ve hayat yeniden akmaya devam etmiş, yaraları kabuk bağlıyormuşmuş! Kendinize gelin aciz insanlar! Yaşı 20 ye değer değmez koca derdine düşen ahmaklar kendinize gelin ve hayatın yalnızca bir penisten ve erkek omzundan ibaret olmadığını anlayarak yaşayacak kadar yürekli ve cesur olun! Nefret ediyorum sizin gibi mahluklardan midemi bulandırıyorsunuz!
Kadın olduğuma utanıyorum sizin gibiler yüzünden! Kadınlığı yerlerin dibine kadar düşürdünüz aciz mahlukatlar!
Bence evine sakin gitme aramada eğer seni seviyor istiyorsa o gelir ayağına sen kötü birşey yapmamışsin ilk önce bunu kabullen sessizliğe bürünmen en iyisiPeki neden ulaşamıyorum neden bu saat oldu telefonu kapalı. Diyelim ki öyle dün gece aradım açmadı bi daha aradım ve telefonu kapattı. Çocuk değilki bu ortadan kayboluş neden? Niye bunu yapıyor konuşmak yerine kendisine ulaşamıyorum bile
Canım aradım açmış ama cevap vermiyor ne yazıklarıma ne de aramalarıma...
Bunun gibilere acımadığım doğru
Hayatta ne olursa olsun büyük konuşmamak gerektiğine inananlardanım. Size de aynısını öneririm. İnsan bu,beşer şaşar. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ayrıca bu herkesin kendi tercihidir, kimsenin kimseyi kınama yetkisi yoktur.Hayatını bir erkeğin varlığına endeksleyen ve erkeksiz duramayan kadınlara tahammül edemiyorum.
Ay güzelim arayıp durma artık ya.Mis gibi hava var dışarda yedin pazar gününü bu salak için.Çağır bi arkadaşını dışarı çıkın kapat şu telefonunu da.Adam bu kadar yani bitti dahası acabası belkisi yok.Gencecik kızsın zaten tipik sorunlu 38lik adama mı kaldın?Rica ederim gez dolaş kendini dinle biraz.Toparlan dünyanın sonu değil üzülüp durma artıkCanım aradım açmış ama cevap vermiyor ne yazıklarıma ne de aramalarıma...
Başlığa bak bir de buraya akıl danışmaya gelmiş. Tatlım! Senin buradaki akıllara ihtiyacın yok ki, bunları erkek erkek diye delirirken düşünseydin. Hormonların vermiyor mu sana bu akılları.
O kadar aciz ve zavallısın ki...
Burada zaman kaybetme hemen başka bir erkek bulmalısın tatlım. Yoksa nasıl yaşayacaksın hahahahhahahaha!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?