Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Hayatını bir erkeğin varlığına endeksleyen ve erkeksiz duramayan kadınlara tahammül edemiyorum.

Ben de sizi gördükten sonra kadınlığımdan utandım.

Hayatını bir erkeğin varlığına endeksleyen ve erkeksiz duramayan kadınlara tahammül edemiyorum.
Belki hayatinin bi noktasinda evlilik hayali kurmustur bu adamla..ki telde konusmuslar adamin ustu kapali cinsellik teklifini evlilik olarak algılamış..yanlis algilamis..ateşe sõnsun diye toprak atacagimiza korukle gitmeyelim..bayan bayanin destekçisi olsun kurdu degil..

Canım haftasonu gece geç saate kadar eğlenmiş olabilir
Lütfen arama oluruna bırak peşinden koşma lütfen olan olmuş artık sende karşındaki adam da çocuk Değilsiniz

Rutin hayatına geri dön seni er geç arayacağıni düşünüyorum arayınca da kırgınlığıni dile getirirsin

Yalnız dikkat ettim konuyu açan arkadaş sadece duymak istedigi yorumları aldığı kişilere cevap veriyor. Neyse on gün sonra bunu da unutur.
Ben saçma sapan gururum incinmiş bi haldeyken inanın kimin ne düşümdüğüyle ilgilemicem herkes herşeyi çok farklı yorumlayabiliyo. Birine güvenmek inanmak istiyor olabilmenin nesi erkeksiz duramamak yapamamak anlamıyorum. Kötü bi süreçteyken inanmaya çalıştığım adam ortadan kayboldu diyorum çok çirkin yakıştırmalara maruz kalıyorum ama herkesin derdi kendine..

Canım aradım açmış ama cevap vermiyor ne yazıklarıma ne de aramalarıma...

konu sahibi adınıza üzüldüm ama dünyanın hiçte sonu değil. bundan sonra hemen napabilirsiniz onları düşünün ama sadece kendiniz için. bence hemen terapi alabiliyosanız alın ve en az hasar için adama yönünüzü dahi dönmeyin,heryerden engelleyin, yepyeni yolunuza sindirerek devam edin, herşey apaçık ortada ,geçmiş olsun ki zaten geçecek eninde sonunda

hatalar insan içindir böyle kınamayın başınıza gelmesin aman dikkat derim

Bence evine sakin gitme aramada eğer seni seviyor istiyorsa o gelir ayağına sen kötü birşey yapmamışsin ilk önce bunu kabullen sessizliğe bürünmen en iyisi

Seni anlıyorum ama lütfen sik boğaz etme daha fazla yazma ve arama bırak o arkandan koşsun

Sen 26 o 38 iyi düşün yani hayatının baharindasin o ise son gençlik yılları..

Ben hala adamdan ne gibi bi aciklama bekledigini anlayamadim. Olan olmus biten bitmis zaten hala da telefonu kapali yok aramiyo yok acmiyo bilmem ne. Hayir yani amacini apacik belli etmis zaten adam hadi otururken aniden alkolun etkisiyle olay buraya geldi diyelim. Telefonda bu konulardan bahsederken de mi anlamadin adamin amacini. Ask felan degil bu bunu herkes algilayabilirdi 10 gunde bi adamin evine gitmek ustelik adamin konusmalari belliyken boyle rahat davranabilmek gibi ozellikleriniz varsa duvarlar ustunuze ustunuze gelmesin.. he ask varsa o da olabilir diyenler ask diyince cinsellik mi geliyo akliniza. Ya gercekten cok safsin ve algilayamiyosun ya da burda dalga geciyosun. Ayrica ilk birlikteliginde degil belli ki bu kadar rahat davrandigina gore unut gitsn ...

Bunun gibilere acımadığım doğru

Hayatta ne olursa olsun büyük konuşmamak gerektiğine inananlardanım. Size de aynısını öneririm. İnsan bu,beşer şaşar. Hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. Ayrıca bu herkesin kendi tercihidir, kimsenin kimseyi kınama yetkisi yoktur.
Konu sahibesi,size söylemek istediklerim ise şunlar:
Kötü bir tecrübe edinmişsiniz. Kadınlık gururunuz zedelenmiş olabilir, kullanılmış hissediyor olabilirsiniz ama öncelikle unutmayın ki hiçbir şey dünyanın sonu değil.
Malesef erkeklerin kendi çaplarında egemenlik ilan etmeye çalıştıkları ve bu egemenliği kadınların üzerinden yürüttükleri bir dünyada yaşıyoruz. Evlilik öncesi ilişki yaşamayı asla kınamam,herkesin kendi tercihidir,saygı duyarım ama evliliğin bu konuda kadın onurunu koruduğunu düşünüyorum. Evlilik size kullanılmış hissettirmez, onurunuzu zedelemez. Böyle hayvanların arkasından üzülmenizi gerektirmez.
O yüzden evlilik öncesinde böyle bir şey yaşayacaksanız gerçekten güvendiğiniz ve emin olduğunuz,sizi asla kullanmadığını bildiğiniz biriyle yaşamanızı tavsiye ederim.
Şu anda elinizden bir şey gelmez. Adamı arayıp durmayın. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun. Bu olay da sizin için bir tecrübe olsun ve size olgunluk katsın. Bundan sonraki yaşamınızda daha temkinli davranmayı öğretti bu size.
Mutlu olmak ve bir erkeğin yıkıntılarını tamir etmek için bir başka erkeğe ihtiyacınız yok.
Güçlü olun. İnsan fıtratında hata yapmak vardır. Sadece bu size bir şeyler katsın ve yolunuza devam edin...

Şu erkeklerin birakip gitmeleri ve rahat tavırları yüzünden cinsiyetimi degistircem..

Ay güzelim arayıp durma artık ya.Mis gibi hava var dışarda yedin pazar gününü bu salak için.Çağır bi arkadaşını dışarı çıkın kapat şu telefonunu da.Adam bu kadar yani bitti dahası acabası belkisi yok.Gencecik kızsın zaten tipik sorunlu 38lik adama mı kaldın?Rica ederim gez dolaş kendini dinle biraz.Toparlan dünyanın sonu değil üzülüp durma artık

Umarim bunları yazan bir kadın değildir. Bu neyin acımasızlığı neyin öfkesi ki? Herkes hata yapabilir bu dünyanın sonu değil. Ben size daha çok üzüldüm. Allah yardimciniz olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…