Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

o rol yapmiyor da sen sanki rol yapiyor gibi anlatmissin...
adam amacina ulasmis, isi bitmis yurumus gitmis niye sasiriyorsun cok normal...

oha.. yazdıgın birazdan da öte bayaa fazla olmamş mı

Arama bence artık.
senin hakkında ciddi mi degil mi onu anlarsin eger ararsa.
Ki bence ciddi degil. Erkekler kizlarin hassasligindan duygusal gunlerinden faydalanabiliyo bazen. Sende o turune denk gelmisin.

Insallah düsündügüm gibi degildir de bu tipler kadın ruhundan iyi anlar olgun dediklerin...En zor zamaninda omzunu koyduğun baş olurlar senin tutunacak dal aradıgını bilir çünkü.Bir kadının en zor zamanı sevgilisinden ayrildiğı o anki boşluktur ve en çok hatalar o zamn yaoılır.Hikayen tanidik geldi bende 6 yillik sevgilimden ayrilmistim boslukta kndimden 10 yas birine baglandim aynrn oyle bi hissetirmisti ki....sonuç mu...tahmin et

Kimin ne düşündüğü umrunuzda degilse burada konu açmanız büyük çelişki. Ayrıca hakaret vari yazanlari tenzih ediyor ve onaylamıyorum diger yorumların hepsi gururunuzu kurtarabilmeniz adına yapılıyor.

6 7 yildir tanidigim insan icin bile cok iyi taniyorum asla bunu şunu yapmaz demem.sizde demeyin herkes her sey yapabilir.
Sizin konunuzda ise cok erken davranmissiniz biten 1 iliski sonrasi yenisi icin.etkilrndiniz hosunuza gitti ilgisi buda tamam olsun.iliski sonrasında ağlayip cikmak niye kendi isteginizle yasadiginiz 1 sey.yeni biten iliskiniz sizi ilgi ile elde edilecek durumda gosterdi karsi tarafa bu tip erkekler cok fazla.bu dakikadan sonra 1 daha aramayin kendinize saygi duyun dik durun

10 gün icinde eski aşk unutulmuş,yeni biri ile tanıtılmış, üstüne öyle aşık olunmus ki birliktelik olmuş... Ustune ustluk adam kullanilmis bir mendil gibi savurmus sizi bir kenara! Biliyor musunuz siz kendinize acimamissiniz ki o size acisin. Sizin kendinize saygıniz olsaydı 10 günlük tanıdığınız birine böyle kör kütük kendinizi teslim etmezdiniz... Dini konulara hiç girmiycem... afedersiniz yazdıklarım ağır olabilir ama lütfen kizlar olarak kendimize gelelim erkeklere bu kadar kolay teslim olmayalım.

Nasil bu kadar rahat beraber oluyorsunuz cok merak ediyorum ben esimle bile olurken hastalik kapmismiyimdir diye odum kopuyordu sen hic tanimadigin adamla insallah hastalik kapmamissindir

mutsuz_91Aktif ÜyeÜye
erkek arkadaşımın abi dediği adama karşı duygusal yakınlık hisseder oldum. Duygularımın tam olarak adını koyamıyorum ama onun ismini duymak bile beni heyecanlandırıyor. Kendimi gerçekten çok kötü hissediyorum. Yan yanayken gözlerim sürekli üzerinde...
onun da bana olan bakışlarını yakaladığım için belki de bu şekilde hisseder oldum. Erkek arkadaşımı değil sırf onu görmek için plan yapar oldum.
Biliyorum gittiğim yol yol değil, çünkü bu adam evli...
Ama duygularım söz dinlemiyor hanımlar

Nasıl bi üslup.. Biraz edep ya!!!

Son düzenleme:
Kesinlikle güçsüz ve basit görmüş sizi ağlaya ağlaya çıkmak nedir? Yaptığın şeyin arkasında duran güçlü bir kadın olmalısınız. Eski ilişkinizden sonrada ayaklarınızın üzerinde duramamışsanız bu adama koşmuşsunuz şimdi bu adamla yaşadığınız ilişkininde arkasında duramamış görünüyorsunuz ve bu adam sizi böyle tanıdı... elbette sizi sallamayacak. Aslında bakarsanız çizdiğiniz bu profille ben bile irite oldum. Sakin olup 26 yasında olgun bir kadın olmayı deneyin bide 10 günde asık olup bi akşam yemeğinden sonra ilişkiye girmenin aşkla ilgisinin olduğunu düşünmüyorum.

Bosuna uzulduk yani ve zaman kaybiydi bizim icin

Olur mu hiccc ona da aşk bu kime ne zaman nerde asik olcagini insan nerden bilsin diyenler biraz sonra gelirler. Zaman kaybi tabi isine gelen yorumlari okumus isine gelmeyen yorumlari gormezden gelmis ne alâ. 25 yasinda uni mezunuyum bilmem ne bilmem ne hic mi hayattan bisey ogrenememis yani. Bide saf ayagına yatıp niye acmiyo telefonu diyo. Icim zerre kadar acımadı edepse ona edep zorlama yok bisey yok keyfiyen yapmis yaptiklarini sonuclarina da katlansin.

Belirsizlik diyosun ama ortada bir belirsizlik yok.Bence bi daha arama,arasada açma.Kurtulduğuna sevin bu adamdan,şükret

Gercekten ben simdi karisina uzuldum Aynen hic uzulmedim arkadasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…