Allah aşkına söyleyin ben ne yapayım şimdi?

Tamam dedigimi yapin.Gidin son kez isini bitirin.Kendinize hakim olun.Sogukkanli olun.Haydi goreyim sizi.

Ay Allah aşkına gitmeyin. Siz adama haddini bildirebilecek gibi durmuyorsunuz. Adam 2 güzel çift laf etse devam edersiniz onunla.
Zaten nasıl gidicem ki Adam telefonları kapamış. Gitsem çok daha kötü pozisyona düşerim. Gerçi düştüm düşeceğim kadar ama kapısına gitmek çok ayrı şey

Affetme kısmına hayır diyemiyorsunuz yani. Boşuna kendimizi yoruyoruz
Tabiki de affetmicem benim derdim çok başka ona bişey vermiştim. Geri almam gerekiyor benim için önemli olan bişey. Eski sevgilimden dayak yediğim için darp raporu almıştım. Bu da sizinkiler görmesin bende dursun huzursuzluk çıkmasın üzülmeni istemiyorum diye almış eve koymuştu. Bende beni ne kadar düşünüyo onda kalsın alırım demiştim. Şuan onu almam lazım o benim için önemli çünkü. Ama adama ulaşamıyorum ki.

Neden almanız gerekiyor ? Bırakın arayıp sormayın o size döner muhtemelen o zaman istersiniz. Burcunuz ne bu arada ?

Eski sevgilimden dayak yediğim için darp raporu almıştım. Bu da sizinkiler görmesin bende dursun huzursuzluk çıkmasın üzülmeni istemiyorum diye almış eve koymuştu.

adam bir sonraki buluşmalar ve tehdit için kozunu bile hazırlamış

Arkadaşımm sen nasıl adamları buluyorsunn. Biri darp eder biri iğrençleşir.Bir de onlar için üzülüyorsun sonra bence git bir fakir sevindir kurtuldum bunlardan diye töbe töbe

Oğlak.
Eski sevgilim beni rahatsız ederse delil olarak kullanacaktım.
Ya hepsini her yerden silin engelleyin size ulaşmalarını engelleyin. Darp eden adam elinizdeki darp raporunu takmaz zaten en başında gidip polise vermemişsiniz sonradan delil olarak kullanmanın mantığı yok istemeyin raporu falan engelleyin ikisinide heryerden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…